Ja mam niestety alergię na pantoflarzy. Mam dosyć silny charakter, zdecydowany głos w większości spraw i nie potrafię mieć szacunku do faceta, który wiecznie przystaje na moje. Trafił mi się raz taki i już podziękuję.
Marzyłby mi się taki, który umiałby podejść z dystansem do moich słabych tłumaczeń i "nieomylnych" opinii.
Nie przepadam za pantoflarzami. Facet powinien mieć swoje zdanie, a nie robić wszystko, tak jak ktoś tego sobie życzy. Fajnie, jeśli facet słucha i potrafi się domyśleć, ale pantoflarz... cóż, sądzę, że nie dogadałabym się z takim facetem.
Wysłany:
2015-06-19, 16:01
Wszystkie wolą pół na pół i ja także, ale jednak jeśli miałabym wybrać skrajności, to byłby to pantoflarz. Zszargałabym sobie nerwy przy takim co ma "własne zdanie"
Żaden - absolutni pantoflarze mnie odstraszają, ale ludzie, którzy za wszelką cenę chcą przekonać innych do swojego zdania też - także najlepiej by był to człowiek lubiący kompromisy
goodforyoudp Blogger.Klub Pomogła: 1 raz Dołączyła: 31 Sie 2014 Posty: 123 Miasto: Gdańsk
Wysłany:
2015-08-26, 11:20
Mający własne zdanie (ale z nutką pantoflarza:D).
______________________________________________________ Beauty and Lifestyle Blog - dpblog.pl
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).