Ja zrobiła bym to samo co mój facet, czyli gdybym wybrała grube miliony w totka najpierw, poszłabym do baru kupiła sobie duże piwo i zastanowiła się co mam z tą kasą dalej zrobić.
Wybudował bym chatkę gdzieś pod miastem. Las, jeziorko i cisza. Milion bym zostawił, a resztę albo zainwestował albo oddał jakiejś organizacji charytatywnej.
Jeszcze wpadło mi coś do głowy. Widziałam ostatnio taki piękny samochód - Bentley Continental. Kupiła bym taki w kolorze grafitowym z jasno beżową skórą w środku.
NagorszyBlog WordPress.Klub
Wysłany:
2014-03-16, 14:47
Kupiłabym sobie jakiegoś porszaka, najlepiej 911s z lat 70' i klasycznego Garbusa. Część kasy przeznaczyłabym na podróże.
Część dałabym rodzinie.
A resztę oddałabym na cele charytatywne.
Bo tak naprawdę taka ogromna suma pieniędzy (jeśli ktoś nie jest już bogaty) to przekleństwo, więc chciałabym się tego pozbyć jak najszybciej. A już nie daj Bóg, żeby ktoś się o tym dowiedział - od razu pojawiło by się mnóstwo "przyjaciół" w potrzebie. Wiecie jaka by to była presja?
Dlatego nie gram w Lotka
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).