Najwięcej wydaję na jedzenie
Biżuterii w zasadzie nie kupuję, mam jej dużo, a noszę rzadko. Chyba, że w czymś się zakocham, to wtedy raz-dwa razy do roku sobie coś sprawię.
Ubrania obecnie raczej sprzedaję niż kupuję, częściej też dostaję coś od mamy w prezencie. A jak już to czekam na przeceny, teraz w styczniu chcę upolować sobie sweterek albo dwa
Butów kupować nienawidzę, kupuję tylko wtedy, kiedy są mi potrzebne i żeby zaoszczędzić również robię to po sezonie.
Kiedyś lubiłam kupować filmy na dvd, ale od kiedy odkryłam kinomaniaka nie jest to potrzebne. Jakąś książkę kupuję zazwyczaj przed wakacjami, w ciągu roku niestety nie mam czasu na czytanie.
W sumie, jak tak sobie myślę, to żyję całkiem oszczędnie, ale niczego mi do szczęścia nie brakuje
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).