Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Imię: Kornelia Pomogła: 1 raz Wiek: 29 Dołączyła: 12 Mar 2014 Posty: 98
Wysłany:
2014-03-15, 15:09
Ja staram się to robić 2 - 3 razy w ciągu tygodnia. Muszę mieć pomysł na dobrą notkę
Gamon WordPress.Klub
Dołączył/a: 17 Mar 2014 Posty: 38 Miasto: Lodz
Wysłany:
2014-03-17, 13:32
Na tę chwilę publikujemy 3 posty w ciągu tygodnia, trochę bawimy się analizując oglądalność i czas wrzucania. Zobaczymy czy uda nam się utrzymać taki poziom regularności ale poniżej dwóch spaść raczej nie zamierzamy.
Wiek: 39 Dołączyła: 21 Mar 2014 Posty: 22 Miasto: Irlandia
Wysłany:
2014-04-03, 14:40
Obecie mam więcej czasu, więc zaglądam do mojego bloga codziennie i staram się codziennie coś do niego dodawać, ale myślę, że doecelowo aktualizacje będą raz lub dwa razy w tygodniu. Wszystko w miarę możliwości...
Po 3 postach nie mogę powiedzieć jak często publikuję. Między pierwszym a drugim był dzień różnicy, a między drugim i trzecim ponad tydzień. Chciałbym pisać regularnie co 2 dni, zobaczymy co z tego wyjdzie. Napisanie jednego artykułu bez błędów rzeczowych wymaga sporo czasu.
______________________________________________________ ,Studiowanie historii przygotowuje raczej do rozumienia teraźniejszości, niż do uciekania od niej w zamierzchłą przeszłość. " ~/Elizabeth Kostova
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).