Kupiłabym dom i Suva jakiegoś.
Otworzyłabym ze 2 przedszkola i kawiarnie.
pojechałabym w mega podróż.
Wybudowałabym porządną świetlicę dla dzieciaków z mojej wioski.
Wysłany:
2014-03-17, 11:27
Po pierwsze i przede wszystkim wysłałabym moich rodziców i teściów na wszystkie potrzebne im badania i zabiegi (zdrowotne, nie upiększające ) - slowem zainwestowałabym w ich zdrowie. Potem zasponsorowałabym im wakacje.
Po drugie kupiłabym dom.
Po trzecie zainwestowałabym w nieruchomości.
Po czwarte kupiłabym sobie te wszystkie rzeczy do decoupage, które mam w 20 zakładkach na przeglądarce w ramach "przypomnienia".
To na początek
Przede wszystkim nikomu bym o tym nie mówiła. Kiedyś gadaliśmy o tym z mężem i nawet zastanawialiśmy się, czy w takiej sytuacji warto powiedzieć swoim rodzicom. Wiadomo, pierwsza reakcja na sprawdzenie swoich numerków musi być szokiem, na który nie ma się wpływu- skaczesz z radości i już
Nie dałoby mi spokoju wygranie takiej dużej sumy pieniężnej i nie podzielenie się nią z potrzebującymi. Sorry, wiem jak to brzmi i wcale nie startuję na miss polonia, ale no cóż... taka już jestem. Nie mam to nie dam, mam to dam.
Reszta? Na pewno podróż życia, odsysanie tłuszczu, silikony, miesiąc w SPA, różowy samochód (może być nawet punto ), Z2, willa z basenem, sprzątacz i takie tam
może jakaś firma?
______________________________________________________ Mamspired- parentingowy blog lifestyle.
To tylko tak się mówi, mnie tam się wydaje, że własna firma to zawsze stres
Ja bym nakupował nieruchomości na wynajem i też by się pieniążki mnożyły (ok, to też może być lekko stresujące ale i tak myślę, że mniej niż firma ).
Jeśli wygram (a gram), to w innej walucie. Wtedy wtajemniczyłabym tylko jedną, najbliższą osobę. Potem pewnie mielibyśmy dylemat, czy zwracać się do doradcy finansowego i dać mu się oskubać, czy postawić na własny rozsądek i czuja.
W pierwszej kolejności zainwestowałabym pieniądze tak, aby móc na spokojnie wrócić do Polski i nie martwić się, że prędzej czy później tego pożałujemy. Na pewno z powodu wygranej nie zmienilibyśmy swojego życia aż tak, żeby stać się samolubnymi i próżniaczymi. I nie wyobrażam sobie mieszkania w luksusach ani zatrudniania służby, to nie moje klimaty.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).