Wsiąknęłam w Cornwella - po przeczytaniu pierwszego tomu z cyklu o wikingach "Ostatnie królestwo" od razu sięgnęłam po drugi - "Zwiastun burzy". Oprócz tego powoli czytam "Dom, w którym..." Mariam Petrosyan - dość trudna powieść i zaczęłam "Smugę krwi" Theorina, jednego z ulubionych skandynawskich autorów.
Pomogła: 1 raz Wiek: 27 Dołączyła: 06 Mar 2014 Posty: 60
Wysłany:
2014-03-27, 21:49
Delektuję się teraz "Pianistą"
Po za tym tytułem mam jeszcze sporo w planach; nie wiem właściwie kiedy się z tym wszystkim uwinę, bo czasu, jak nie było, tak nie ma, a nowości przybywa
Aktualnie czytam "Recepta na miłość" Pauli Roc (premiera 30 kwietnia 2014 - SQN), a następnie biorę się za "Krwawy szlak" Trochę się obawiam kolejnej lektury, gdyż wyczytałam, że jest "inna", a przez to niektórym nie odpowiada.
Skończyłem czytać serię Igrzysk Śmierci Suzanne Collins, teraz zabieram się za książkę Jenny Miscavige Hill "Ofiarowana: Moje życie w sekcie scjentologów", a w kolejce czeka "Czarna wołga. Kryminalna historia PRL" Przemysława Semczuka.
Dzięki za utwierdzenie mnie w słuszności mojego wyboru . Sądzę, że mi się spodoba, bo sam byłem dzieciakiem jak krążyły opowieści o czarnej wołdze. To będzie na pewno podróż sentymentalna .
W tej chwili więcej piszę, niż czytam, ale chcę zabrać się za wszystkie pozycje z uniwersum metra 2033
______________________________________________________ ,Studiowanie historii przygotowuje raczej do rozumienia teraźniejszości, niż do uciekania od niej w zamierzchłą przeszłość. " ~/Elizabeth Kostova
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).