NagorszyBlog WordPress.Klub
Wysłany:
2014-03-21, 18:17
Spodnie > sukienka > spódnica. Spódnice mnie po prostu wkurzają, nie lubię ich nosić. A spodnie wiadomo, najwygodniejsze i pasują praktycznie do każdych butów (szczególnie jeansy).
Tylko spodnie do sukienek się nie potrafię przekonać, ani poczuć w nich fajnie. Może gdyby ktoś doradził co i jak byłabym w stanie się przekonać. Ale po ciąży to nawet obcasów uczę się na nowo
Najczęściej spodnie. Kiedyś nie chodziłam w niczym innym, tylko w spodniach. Nie uważam, że są zbyt mało kobiece itp. Teraz częściej ubieram sukienki i spódnice ale jednak jestem wierna spodniom.
Pomogła: 1 raz Wiek: 27 Dołączyła: 06 Mar 2014 Posty: 60
Wysłany:
2014-06-20, 20:26
...a tak już prawie, że w temacie... to dziwi mnie i trochę niepokoi prawie, że całkowita zmiana w damskiej modzie. Kiedyś to się chodziło jedynie w sukienkach czy tam spódnicach (cieszę się, że moje istnienie przypadło na te czasy ), a teraz to zazwyczaj jedynie spodnie. Jak te zmiany będą postępować to boję się jakie ewolucje nastąpią w ubiorze panów Przygotujmy się na najgorsze
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).