Kilka minut rozmawiałam z Arturem Żmijewskim, kiedy przyszedł do lokalu w którym pracowałam. A tak to wiecie zdobywało się autografy z koncertów lub zlotów polskich seriali No i znam osobiście Rafała Darżynkiewicza pracuje w TVP, często jego nazwisko wyświetla sie przy wiadomościach sportowych - to mój kuzyn
Mam co prawda stary zeszyt z autografami ale z nikim nie zagłębiałam się w rozmowę. Jedyne co z takich rzeczy, oprócz koncertów to spotkanie multimedialne z Jarosławem Kretem, opowiadał o książce "Moje Indie".
Jeszcze jako smark miałem kilka dłuższych pogawędek z Jakubem Ćwiekiem
Poza tym, osoby sławne w kręgu moich zainteresowań:
Miałem okazję pogawędzić z Tomaszem Kopyrą (krytyk piwa, sędzia piwny, piwowar z kolaboracji "Kopyra&Widawa" i na dzień dzisiejszy najpopularniejszy bloger w tym temacie
Kilka pogawędek z Simonem Martinem, wspólna focia i ciągły kontakt w sieci (Najbardziej "płodny" krytyk piwa w Wielkiej Brytanii)
Spotkanie z Ziemowitem Fałatem (Piwowar z browaru Pinta)
Bartek WordPress.Klub Powrotny
Zaproszone osoby: 15
Imię: Bartek Pomógł: 3 razy Wiek: 32 Dołączył/a: 18 Mar 2006 Posty: 734 Miasto: Freiburg im Breisgau
Wysłany:
2014-09-09, 20:35
niedrukowani napisał/a:
Z dawnych lat znam wyróżniającego się dziś piłkarza gdańskiej Lechii Przemka Frankowskiego, a jako początkujący dziennikarz poznałem póki co i porozmawiałem choćby z Zanussim, Cejrowskim czy Kupcewiczem. Spory rozrzut dziedzin w jakich panowie działają, ale trzeba łapać okazje.
Przebijam Kupcewicz uczyl mnie WFu w podstawowce
Ciezki gosc, wylane na wszystko i ciagle gra w pilke
Co do moich spotkan... Widzialem raz Luntka i Pigule z Gdyni, Kurtyna
Imię: Piotr
Wiek: 45 Dołączył/a: 10 Wrz 2014 Posty: 25 Miasto: Polska
Wysłany:
2014-09-23, 11:05
Kiedyś trenowałem z facetem który stanął na pudel w rajdzie Dakar dodam tylko że to polak, a przy okazji Pont-de-Vaux spotkałem gościa o nazwisku Doug Eichner - żywa legenda
Imię: Maciej
Wiek: 52 Dołączył/a: 16 Lut 2015 Posty: 23 Miasto: Stara Miłosna
Wysłany:
2015-02-17, 10:33Poznałem Jurka Owsiaka
Kiedyś przez dwa tygodnie pracowałem w telewizji OTV, kablowej telwizji Owsiaka. Sam Owsiak jest świetnym gościem, mimo że byłem tylko montażystą zwracał na mnie uwagę i zagrzewał mnie do działania no i śmiał się z moich dowcipów wideo, nadawaliśmy na tych samych falach Niestety ludzie którymi się otaczał w tej telewizji byli różni jedni super a inni prawdziwe kanalie, niektórym bardzo się nie podobał fakt że jestem "w łaskach" i tak długo knuli aż wywalono mnie, mniejsza o to czemu, Jurek nie był temu winien
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).