Nieprzerwanie od jakichś 8 lat mam numer w PLAY i jestem z tej sieci zadowolony. Na chwilę obecną nie widzę żadnej innej, która mogłaby mnie do siebie przyciągnąć.
czy w związku ze stażem możesz liczyć na ciekawe oferty? Zazwyczaj nowi klienci dostają super oferty, jak to jest w przypadku osób korzystających z danej sieci +10 lat?
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Pomógł: 1 raz Wiek: 29 Dołączył/a: 26 Mar 2014 Posty: 54 Miasto: Poznań
Wysłany:
2014-04-21, 16:21
Htsz napisał/a:
Tfor napisał/a:
Plus, z przyzwyczajenia jestem tam już 11 lat.
czy w związku ze stażem możesz liczyć na ciekawe oferty? Zazwyczaj nowi klienci dostają super oferty, jak to jest w przypadku osób korzystających z danej sieci +10 lat?
To znaczy ja jestem w Plusie jako zwykły, szary Kowalski ze starterem. Nigdzie nie rejestrowałem numeru ani nic . Poza tym to już chyba mój piąty numer z Plusa (od roku), więc raczej nic bym nim nie zdziałał.
Gattsu [Usunięty]
Wysłany:
2014-05-12, 16:47
Play. No limit SMS/MMS i rozmowy do wszystkich + 2GB internetu za 44,99 miesięcznie. I starczy
Play. No limit SMS/MMS i rozmowy do wszystkich + 2GB internetu za 44,99 miesięcznie. I starczy
A myślałem że ja dostałem dobrą ofertę. T-Mobile - nieograniczone minuty i SMS do wszystkich + 2GB internetu na 49,99zł. I to jeszcze przy podpisywaniu nowej umowy bez telefonu...
W jaki sposób uzyskałeś taką ofertę.
Ja mam play na kartę. Głównie dla internetu, każde doładowanie 50zł daje mi 1,5gb internetu + oczywiście mam 50zł do wykorzystania (w ciągu 3 miesięcy). Często są także promocje, że doładowanie za 50zł+ dostaje 70-100% dodatkowej kasy (do wykorzystania w ciągu miesiąca).
W sumie mam 3 numery. Orange nie używany od kilku miesięcy, czasami tylko włączę. 2 pozostałe plus. 1 z nich to plus internet na kartę, przy doładowaniu za 50 zł dostaje ponad 4 GB i w sumie wystarcza mi to spokojnie na 2 miesiące przy pakiecie za 10 zł - 50GB w godzinach od 1:00-7:00, drugi nr też plus rozmowy do plusa po 29 gr za całą rozmowę, więcej mi nie trzeba.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).