Słucham tego co wpadnie w ucho na co dzień reprezentuje mnie muzyka klubowa[ od czystego dance po poprzez dobry House aż do HardStyle czy Hard Bassu ] ale nie ukrywam też sympatii do Polskiego Rapu czy dobrego Rocka nie można ograniczać sie do jednego gatunku muzyki - trzeba się bawić , czerpać radość z muzyki a to oferuje każdy gatunek muzyki
Generalnie wszystkiego po trochu. Nie mam jednego typu muzyki, której słucham bez przerwy. Moje serce jest najbliższe muzyce rockowej, ale np kiedy mam ochotę potańczyć i powygłupiać się głośno włączam discopoolo
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).