Ostatnio nie mam pod ręką żadnej dobrej, interesującej mnie książki więc wziąłem się za magazyny zgodne z moimi zainteresowaniami. W chwili obecnej czytam magazyn Rowertour.
Drugi w kolejce czeka n.p.m.
Mam zwyczaj czytania kilku książek jednocześnie:
"Uczta dla wron" cz.1 - chyba nie muszę wyrażać zachwytu
Stanisław Lem "DyLEMaty" - dopiero zaczęłam, ale zapowiada się ciekawie
Olga Tokarczuk "Dom dzienny, dom nocny"
Z przeczytanych ostatnio polecam "Kawałki żeńskie, męskie i nijakie" Grodzieńskiej - zbiór felietonów, naprawdę świetny
sylwester001 Blogger.Klub Pomógł: 1 raz Dołączył/a: 07 Sie 2014 Posty: 17
Wysłany:
2014-08-08, 18:35
Unreal Engine 4 Documentation
pit. Blogger.Klub
Dołączył/a: 18 Sie 2014 Posty: 6
Wysłany:
2014-08-20, 10:43
Obecnie czytam dwie pozycje - "Zorkownia", Agnieszki Kalugi i "Dziennik", Witolda Gombrowicza, przy czym pierwsza pozycja czytana wyłącznie w chwilach skupienia i ciszy, gdyż tego wymaga.
Ja podczytuje Jeźdźca Miedzianego. Bardzo dobra książka polecam!
Osadzona w czasie II wojny światowej z punktu widzenia oficera i obywateli armii czerwonej.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).