Ja ostatnio miałam długą przerwę, pół roku bez odzewu, a wcześniej moja frekwencja też nie zachwycała, ale teraz postaram się dodawać post raz na tydzień ;)
Piszę tak często jak często jest to możliwe. Z reguły 2-3 razy w ciągu tygodnia, czasami trzy-cztery dni pod rząd w okolicach weekendu.
Ostatnio zmieniony przez Gattsu 2015-01-08, 06:55, w całości zmieniany 1 raz
Pabiart Blogger.Klub
Dołączył/a: 26 Mar 2014 Posty: 30
Wysłany:
2014-06-21, 12:38
Ja piszę posty w zależności od tego ile mam wolnego czasu.
______________________________________________________ http://pabiart.blogspot.com/ Zapraszam na mojego bloga o rysowaniu!
GoodByAccident [Usunięty]
Wysłany:
2014-06-21, 22:32
normalnie pisałam post na 2-3 dni. Ostatnio w czasie choroby, nic nie pojawiło się przez tydzień... jest duża różnica w ilości czytelników przez tą przerwę, kto odwiedziłby bloga na którym nic się nie dzieje
kto odwiedziłby bloga na którym nic się nie dzieje
jeżeli ktoś ma spory ruch z wyszukiwarki, to przerwa w publikowaniu może nie wpłynąć znacząco na obniżenie statystyk ;=) Przy sporej liczbie stałych czytelników masz wierną widownię, ale właśnie spadki w przypadku braku nowych wpisów i pewnie niezbyt dużą liczbę odsłon na wizytę (bo stały czytelnik rzadko ma zaległości by przeglądać wpisy poza tym, na który wszedł).
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Imię: Krzysztof Pomógł: 1 raz Dołączył/a: 09 Cze 2014 Posty: 30 Miasto: Polska
Wysłany:
2014-08-01, 19:50
W przypadku bloga raczej niszowego, jak mój, ideałem byłoby dodawanie wpisów codziennie. Po statystykach widzę, że w dni, w których nie ma nic nowego, liczba wejść spada na pysk.
Pisanie codzienne w moim przypadku jest jednak niemożliwe. Zwykle dopieszczam teksty, dbam o ich jakość i stronę wizualną (zdjęcia, filmy), więc dodawanie czegoś "na siłę" musiałoby się na jakości odbić negatywnie.
Imię: Dawid
Wysłany:
2014-08-03, 19:07
Wpisy pojawiają się u mnie raz na tydzień, ze względu na formę w jakiej prowadzę bloga.
Muszę najpierw zarobić, przetestować jakąś metodę i uzyskać efekty, jakiekolwiek by one nie były, żebym mógł o tym napisać. Jednak rzadziej niż raz w tygodniu post nie ma prawa się pojawić xd
Ogólnie staram się dodawać notki raz na tydzień - półtora tygodnia. Czasami zdarzy sie częściej, bo np wena aż kapie ze mnie. Jednak przeważnie informuje w bocznym menu kiedy można spodziewać się notki, może się bowiem okazać, że osunie się termin o kilka dni. Nie zdarzyło mi się jednak zapomnieć o blogu, może dlatego, że to mój pierwszy blog a i blogerem jestem od niedawna
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).