Dołączył/a: 12 Lip 2014 Posty: 29 Miasto: Małe, brudne miasto
Wysłany:
2014-07-15, 16:54
Wiesz... Kobiety muszą mieć zapewnioną dyskrecję i anonimowość, by to zrobić, bądź do tego się przyznać. Nawet na forum mogą napisać że nigdy w życiu sobie tego nie wyobrażają, ale znajdzię się facet który wie jak się za nią wziąć i rano obudzić się w łózku nieznajomego ;>
na to pytanie chyba nie ma jednoznacznej odpowiedzi, bo wszystko zależy od wielu czynników. jeśli facet jest pociągający i rzeczywiście kobieta ma wielką ochotę już, teraz, zaraz, to niech wskakuje do tego łóżka, czemu nie. istnieje jedynie duże prawdopodobieństwo, że "po" może być niezręcznie... dużo zależy od samego nastawienia zainteresowanych, czy to tylko na jeden raz, czy chcą klepać z tego jakiś związek, czy może po prostu im się nudziło. grunt to dobrze wyczuć sytuację (albo pogadać), o.
Jezeli jest chemia i naprawdę mamy na kogoś ochotę to nie ma na co czekać. Chyba, że interesuje nas jakaś głębsza więź, chcemy się poznać być może zależy nam na kimś - wtedy lepiej się wstrzymać. Ja mam taka przygodę za sobą i nie żałuje. Oczywiście to tylko była znajomość zorientowana na seks ale wspominam to bardzo dobrze.
Gohan Blogger.Klub
Dołączył/a: 02 Maj 2015 Posty: 14
Wysłany:
2016-01-04, 00:28
Również uważam, że nie ma znaczenia na której randce idzie się do łóżka... Jeśli obie strony mają ochotę i nie mają z tym problemów to jak najbardziej!
Ja jestem romantyczką, więc absolutnie nie dla mnie takie atrakcje. Już to, że nie doczekałam do ślubu sprawia, że czuję pewien dyskomfort psychiczny...
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).