Imię: Marta
Wysłany:
2014-10-14, 13:36
do polecenia już sporo tytułów padło. Z mojej strony dodam Olgę Gromyko, Susan Clarke, Artura Baniewicza, Anne Rice, Bram Stokera. Warto zajrzeć do tych autorów moim zdaniem.
Kilku pozycji polecanych wyżej nie czytałam, więc sobie już zapisałam na przyszłość do przeczytania.
Lynne Blogger.Klub
Wysłany:
2015-03-15, 17:17
Ja styl pisania Cassie i wymyślone przez nią historie naprawdę pokochałam. Spróbuj, naprawdę warto. "Dary Anioła" są naprawdę świetne, może się przekonasz do tej serii. Albo zacznij od "Diabelskich Maszyn" - jeszcze nie czytałam, ale słyszałam, że są lepsze.
Poza tym polecam "Harry'ego Pottera", "Hobbita", "Trylogię Czarnego Maga" Trudi Canavan i "Błękitnokrwistych" Melissy de la Cruz.
Imię: Marta
Wysłany:
2015-05-17, 17:00
Lynne: powiem szczerze, że obawiam się, że jej fantastyka jest zbyt młodzieżowa, ale może się mylę, bo naprawdę nie miałam z nią nic do czynienia. Tylko chyba okładki jakoś mi tak sugerują....
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).