Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu
A teraz mi się przypomniało, jeśli interesuje cie taka klasyczna fantastyka z krasnoludami, elfami itp to zapraszam do "Kłopoty w Hamdirholm" Nie wiem czy tu można dawać linki do bloga ale tu masz recenzje mojego autorstwa: http://ksiazkiwpajeczynie...oki-zombie.html
______________________________________________________ Książki w Pajęczynie Serdecznie zapraszam na swojego bloga z recenzjami książek!
ImiÄ™: Jakub
Wiek: 35 Dołączył/a: 17 Lip 2013 Posty: 174 Miasto: Polska
Wysłany:
2013-08-02, 12:47
O nie, jak już gdzieś pisałem klasyki nie znoszę Żadnych elfów, krasnali i rycerzy w lśniących zbrojach. Zasadniczo nie jestem miłośnikiem czarów.
Wysłany:
2013-08-03, 08:15
W sumie twoja recenzja mnie przekonała, jeśli to komedia, a nie traktowana na poważnie wyprawa po pierścień, to może być ok Jak mi się trafi to przeczytam.
Wiek: 33 Dołączył/a: 03 Sie 2013 Posty: 91 Miasto: Szczecin
Wysłany:
2013-08-04, 20:49
Ktoś polecał już cykl demoniczny Petera V. Bretta? Z normalną fantasy ma wspólnego tyle co nic, jestem na bieżąco i nie widzę ŻADNEGO motywu, który mógłby się pojawić w normalnych książkach tego nurtu
Wysłany:
2013-08-05, 09:47
A no faktycznie Tylko jak Ty napisałeś jedynie o demonach to machnąłem ręką, bo i mnie nie kręci klasyczne podejście do tematu. Jeśli jednak to coś nowego, to czemu nie
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).