Obecnie czytam Bastion Stefana Kinga. O ile pierwsza połowa mi się bardzo podobała, jej przeczytanie zajęło mi z tydzień, o tyle drugą połowę męczę od września 2013. Tak, 2013.
A ja teraz kończę "Rzeki chaosu" Krajewskiego. Po dwóch średnich książkach z Popielskim we Lwowie, autor wraca do Wrocławia i do formy, jest to bowiem kryminał z wątkiem filozoficznym.
Odłożyłem na chwilę książkę Richarda Bransona " Like a Virgin" na rzecz "Jak kreować marki, które pokocha pokolenie Y?" Autorstwa Van den Bergh Joeri i Behrer Mattias. Tylko że rozpocząłem czytać "bloger i social media" Tomka Tomczyka.
I co teraz przeczytać ?
______________________________________________________ Patrząc Na Świat Alternatywnie ! Inspiracja, Wiedza, Działanie, Hobby, Pieniądze, Motywacja, P@sja, Życie
O, doskonały dział dla mnie
Dobrą, głośną, ale bardzo przygnębiającą rzecz czytam: "Meczet Notre Dame 2084". Poraża swym prawdopodobieństwem, niestety.
Wysiadłam też właśnie ze "Starego Ekspresu Patagońskiego" Paula Theorux, książki podróżniczej opisującej wrażenia człowieka, który wsiada pewnego dnia do metra w Bostonie, dociera na stację i kończy całą wyprawę w Patagonii, u wybrzeży Ameryki Południowej. Świetna rzecz, znakomicie portretuje przede wszystkim ludzi i mało znane, mało lubiane obszary Ameryki.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).