Jako facet powiem, że to zależy. Co prawda to mi przyszło dopiero z wiekiem, ale w końcu zrozumiałem, że "kobiecość" to coś znacznie więcej niż spodnie lub spódnica. Niektórym paniom spódniczki po prostu nie pasują, ale za to niesamowicie wyglądają w odpowiednio dobranych spodniach
Jak bym miała dużo fajnych spódnic i sukienek to z przyjemnością nosiłabym je codziennie. Niestety zawsze jak już kupuje to tylko takie co można je założyć latem. Spodnie też w sumie lubię, ale rzadko trafiam na takie co by idealnie były dopasowane. ;(
Ja uwielbiam sukienki, ale jednak najwygodniej się czuję w spodniach, najlepiej jeansowych. Sukienki i spódnice lubię nosić latem, gdy jest ciepło, bo straszy zmarzluch ze mnie
Radek dobrze ujął sprawę. Grunt to umiejętny dobór do okoliczności. Fakt pozostaje jednak faktem, że jak dla mnie spódnice częściej lepiej wyglądają niż spodnie. Może poza takimi, które mają nawiązywać do dzieci kwiatów czy innej kolorowej pstrokacizny
______________________________________________________ www.tekstyszabli.wordpress.com - Opowiadania i wszystko to, co Szabla ma do napisania
maciejka298 Blogger.Klub
Wysłany:
2015-04-14, 21:53
Legginsy a latem w upały lubię długie zwiewne sukienki
pineska Blogger.Klub
Imię: Paulina Pomogła: 1 raz Dołączyła: 19 Sie 2015 Posty: 7 Miasto: Polska
Wysłany:
2015-08-25, 18:36
Jeszcze kilka lat temu nienawidziłam chodzić w tego typu rzeczach jak sukienka, spódnice
Teraz jak impreza to tylko sukienka lub spódnica, najwygodniej podczas tańca A tak na co dzień, oczywiście spodnie, spodenki czy nawet dresy
goodforyoudp Blogger.Klub Pomogła: 1 raz Dołączyła: 31 Sie 2014 Posty: 123 Miasto: Gdańsk
Wysłany:
2015-08-26, 11:21
Najczęściej noszę nieśmiertelne jeansy, ale lubię też sukienki. Nie cierpię spódnic, mam wrażenie, że wyglądam w nich fatalnie
______________________________________________________ Beauty and Lifestyle Blog - dpblog.pl
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).