Nie lubię blogów smarkatych 15-latek (i młodszych). Żeby jeszcze siedziały w swoim towarzystwie, ale nie, włażą gdzie popadnie, komentują i zapraszają do siebie.
______________________________________________________ www.niepoddawajsie.pl - prowadzenie restauracji i kariera w Polsce
To zależy - są blogi o modzie, które lubię a są takie gdzie mam ich dość. O gotowaniu pomimo, że sama mam taki dział nie przepadam za wszystkimi - nudzi mnie jak widzę wszędzie same owsianki na śniadania. Nie lubię też o kosmetykach - często się powtarzają, mam może z 5 ulubionych gdzie zamiast kosmetyków, są przepisy jak zrobić własne, badają skład itd. i blogi nastolatek - bardzo często są nudne jak flaki z olejem.
Imię: Katarzyna
Wysłany:
2015-04-08, 15:32
jak się tak nad tym zastanowić to nie lubię blogów, gdzie ktoś ciągle opisuje swoje życie. Moje dziecko zrobiło to i to, wtedy i wtedy ,później ugotowałam tamto i siamto. Bo... nic w tym nie ma ciekawego
______________________________________________________ Myślę więc jestem, jestem więc piszę. Chcesz wiedzieć o czym?
Zajrzyj tu - http://ruda-niemaruda.blogspot.ie/
Ja nie lubię blogów o dupie marynie, o niczym. Pisanych tylko po to, żeby były. No i o paznokciach, makijażach, modzie też mnie niespecjalnie interesują, bo należę do płci pięknej.
luk napisał/a:
Nie lubię blogów smarkatych 15-latek (i młodszych). Żeby jeszcze siedziały w swoim towarzystwie, ale nie, włażą gdzie popadnie, komentują i zapraszają do siebie.
A to ku**y jeb**e: komentują i w dodatku zapraszają. Powiesić je na szubienicy!
Niezbyt lubię te o zdrowym trybie życia czy odchudzaniu, ale za to komentarze już uwielbiam tam czytać, szczególnie dziewczyn, które piszą, że nie wiedzą czemu nie mogą schudnąć, a jedzą w nocy słodycze. Takie coś do kawki porannej dobrze się czyta, zawsze humor mi poprawia
Ja nie przepadam za blogami o tematyce politycznej, jeśli już takowe się zdarzą
______________________________________________________ Pokolenie Fit- blog promujący zdrowy, aktywny tryb życia. Znajdziesz tam wszystko co trzeba wiedzieć o byciu FIT!
Kobieta Chaos - blog o organizacji, relacji międzyludzkich poruszający tematy tabu i pozytywną stronę życia.
Wiek: 33 Dołączyła: 18 Sie 2015 Posty: 65 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2016-06-12, 18:09
Nie czytam blogów o modzie, urodzie, parentingowych i o sporcie - nie moja para kaloszy. Szerokim łukiem omijam typowe pamiętniki - średnio interesuje mnie osobiste życie nieznajomych. Nie przepadam też za blogami lifestyle. A już jak ognia unikam blogów coachingowych, motywacyjnych i wszystkiego pod etykietką "rozwój osobisty" - nie lubię, gdy ktoś mówi mi, jak mam żyć.
______________________________________________________ OGIEŃ W USZACH - blog muzyczny. Rock, metal, folk, alternatywa.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).