Jestem po dziennikarstwie i komunikacji społecznej i jeśli nie macie tzw. ogromnego parcia na szkło bądź znajomości to nie polecam tego kierunku. Same studia owszem są bardzo fajne, ale potem człowiek zderza się z brutalną rzeczywistością
UJotowe bezpieczeństwo narodowe, IV semestr studiów drugiego stopnia. Czyli ostatni Szczerze mówiąc, trochę żałuję, że się urodziłem wtedy, kiedy się urodziłem, bo jakbym rok czy dwa później zaczął te studia to chyba byłbym bardziej zadowolony - całkiem ciekawie się rozwijają.
Ciągle gdzieś się kołaczą po głowie studia doktoranckie, ale to na pewno nie od razu. Z innych ciekawych opcji, to może gdzieś ogarnę jakieś podyplomowe z zarządzania w trzecim sektorze czy coś w tym stylu. A jak będę miał za dużo czasu (i pieniędzy), to Wydział Polonistyki UJ prowadzi Studium Literacko-Artystyczne, gdzie w formie podyplomówki uczą przeróżnych form twórczości pisanej. Nie ma ktoś może szczęśliwym zbiegiem okoliczności jakichś doświadczeń z SLA, którymi mógłby się podzielić? ^^
Zarządzanie i inżynierie produkcji. Bardzo interdyscyplinarny kierunek, ale raczej z nim nie wiąże swojej przyszłości. Wiecie studia to jedno, a co robisz poza nimi to drugie.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).