Imię: Krzysztof Pomógł: 1 raz Dołączył/a: 13 Lut 2015 Posty: 87 Miasto: Polska
Wysłany:
2015-02-15, 22:01
"State of Play" bardzo dobry film, który leciał ostatnio w telewizji. Rzadko ją oglądam, bo mało kiedy leci tam coś wartego czasu. Jak najbardziej warty polecenia. Dawno nie widziałem filmu, którego do samego końca nie potrafiłem rozgryźć. Każdemu kto lubi kryminały na pewno przypadnie do gustu
U mnie "Gone Girl". Film jest około trzygodzinny, ale tak dobry, że zostawia niedosyt. Hipnotyczna muzyka chodzi za mną do teraz. I te chore pseudowierszyki:
Picture me: I'm a girl who's been very very bad
I need to be punished, and by punished I mean had
Uff.
Film jest upiornie cyniczny (i celowo przerysowany), ale osiąga swój cel i wieje chłodem po kościach.
"Jedz, módl się, kochaj" ;) Trochę wyidealizowany, ale świetnie poprawia humor i daje nadzieję, że wszystko będzie dobrze :D I motywuje do działania! :)
Imię: Krzysztof Pomógł: 1 raz Dołączył/a: 13 Lut 2015 Posty: 87 Miasto: Polska
Wysłany:
2015-05-08, 17:42
"Jupiter: Intronizacja" kiepski film. Prócz niezłych efektów specjalnych i wyglądu głównych bohaterów nic innego nie przyciąga uwagi widza. Po zapowiedziach i trailerach sądziłem, że będzie to niezła produkcja, ale się przeliczyłem.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).