Blogerzy wszystkich platform, łączcie się!

Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne
rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu



::
Autor Wiadomość
petiteolive 
Blogger.Klub


Imię: Dominika
Dołączyła: 13 Gru 2014
Posty: 56

Wysłany: 2014-12-13, 17:37   

Znam się na gotowaniu i spędzam w kuchni coraz więcej czasu. Obecnie specjalizuje się w bezglutenowych daniach, ponieważ jestem jedyną w rodzinie osobą z alergią na gluten i muszę sobie radzić sama. Mój specjał to sernik z jogurtów greckich.
 
  podziel si� tym postem na:




Utwórz darmowe konto na forum --- Zaloguj się --- Polub Blogowicza na FB!
Dołącz do grupy Bloggerów na FB

Alechanted 
WordPress.Klub
Piwowar


Imię: Kamil
Pomógł: 1 raz
Wiek: 33
Dołączył/a: 03 Wrz 2014
Posty: 107
Miasto: Gliwice

Wysłany: 2014-12-23, 20:50   

Piwo. Z powodu dość twardej wody najlepiej wychodzą mi piwa ciemne, ale odpowiednio zakwaszając mogę wszystko ;)
______________________________________________________
www.alechanted.pl
 
  podziel si� tym postem na:
LaMere 
Blogger.Klub


Dołączyła: 07 Gru 2014
Posty: 5
Miasto: wro

Wysłany: 2015-01-03, 22:48   kulinarny ekspert?

kulinarnym ekspertem nie jestem aczkolwiek w kuchni sie relaksuję. uwieliam gotowac dla bliskich i celebrować z nimi to co udało sie upichcić popijając całość dobrym winem tudziez innym wyskokowym trunkiem.
Specjalność? nie ma takiej. we wszytsko co przygotowuje wkładam cała siebie. staram sie gotować na 100 % z sercem i oddaniem. wtedy wszystko smakuje.
w chwili obecnej uczę sie piec. słodkości nie są moją mocna stroną.
 
  podziel si� tym postem na:
Ili 
Blogger.Klub


Dołączyła: 02 Sty 2015
Posty: 11

Wysłany: 2015-01-04, 13:32   

Ja generalnie jestem po gastronomiku ale wtedy było mi nie po drodze z gotowaniem. Z perspektywy czasu trochę żałuję ale nic straconego.

Jednej jakiejś potrawy nie mam. Ale bardzo lubię robić różnego rodzaju muffiny 😊i ciasta.
 
  podziel si� tym postem na:
Nico 


Imię: Mikołaj
Wiek: 33
Dołączył/a: 21 Paź 2014
Posty: 15
Miasto: Elbląg

Wysłany: 2015-01-18, 20:28   

Również jestem po gastronomiku, choć nie kroczę ścieżką mistrza Amaro. Codziennie gotuje a moją ulubioną potrawą jest Pasta al Ragù (W Polsce potocznie nazywane Spaghetti Bolognese)
______________________________________________________
Patrząc Na Świat Alternatywnie ! Inspiracja, Wiedza, Działanie, Hobby, Pieniądze, Motywacja, P@sja, Życie
 
  podziel si� tym postem na:
Buster 
WordPress.Klub


Wiek: 34
Dołączył/a: 20 Kwi 2015
Posty: 35
Miasto: Silesia

Wysłany: 2015-04-29, 10:25   

Generalnie kuchnia włoska która jak wiadomo jest ulubioną kuchnią większości polaków generalnie potrawy z makaronu i desery. Dodatkowo dania kuchni tureckiej, japońskiej, którą zgłębiam od pewnego czasu i to nie tylko sushi.

A co do jakby specjalizacji to na początku roku postanowiłem nauczyć się robić pierogi i teraz cała rodzina się nimi żywi, a czasami nawet znajomi jak coś się ostanie ;)
______________________________________________________
https://busteralke.wordpress.com/
 
  podziel si� tym postem na:
zarazik1 
Blogger.Klub


Imię: Przemek
Pomógł: 1 raz
Wiek: 33
Dołączył/a: 05 Kwi 2015
Posty: 68
Miasto: Wrocław

Wysłany: 2015-04-29, 10:35   

osobiście chyba nie mam jednej potrawy, która wchodzi mi najlepiej. Sporo gotuję to i potrawy nie są złe. Znajomi najbardziej rozpływają się nad moimi domowymi burgerami :P
______________________________________________________
Student. Pasjonat muzyki. Prawie lekarz. Bloger.
Zapraszam do mnie: http://www.thinkhealthypz.blogspot.com/
 
  podziel si� tym postem na:
Buster 
WordPress.Klub


Wiek: 34
Dołączył/a: 20 Kwi 2015
Posty: 35
Miasto: Silesia

Wysłany: 2015-04-29, 10:53   

Mam nadzieję, że w tym domowym burgerze nie ma gotowego steku z biedronki w którym więcej tektury jak mięsa
______________________________________________________
https://busteralke.wordpress.com/
 
  podziel si� tym postem na:
BlackenedBooks 
Blogger.Klub


Imię: Damian
Pomógł: 1 raz
Wiek: 28
Dołączył/a: 26 Kwi 2015
Posty: 93
Miasto: Krosno

Wysłany: 2015-04-29, 18:05   

Buster napisał/a:

Mam nadzieję, że w tym domowym burgerze nie ma gotowego steku z biedronki w którym więcej tektury jak mięsa


Oj no, syf straszny. Można się tym podratować na kompletnym głodzie, ale ogólnie nie polecam 2/10...
______________________________________________________
http://blackenedbooks.blogspot.com/
Zapraszam bardzo serdecznie. :)
 
  podziel si� tym postem na:
zarazik1 
Blogger.Klub


Imię: Przemek
Pomógł: 1 raz
Wiek: 33
Dołączył/a: 05 Kwi 2015
Posty: 68
Miasto: Wrocław

Wysłany: 2015-04-29, 18:40   

Buster napisał/a:

Mam nadzieję, że w tym domowym burgerze nie ma gotowego steku z biedronki w którym więcej tektury jak mięsa


Ani trochę! Mięso kupuję surowe i sam przyrządzam zaczynając od wymieszana z przyprawami 12h przed smażeniem. Kupienie gotowych pseudomięsnych placków to żadna filozofia i przyjemność.

A ponieważ wołowina tania nie jest, robię je od wielkiego dzwonu.
______________________________________________________
Student. Pasjonat muzyki. Prawie lekarz. Bloger.
Zapraszam do mnie: http://www.thinkhealthypz.blogspot.com/
 
  podziel si� tym postem na:
Firaga 
Blogger.Klub


Wiek: 34
Dołączyła: 18 Sie 2015
Posty: 65
Miasto: Warszawa

Wysłany: 2015-09-18, 11:00   

Praktykuję wyłącznie dania wegetariańskie. Jestem strasznie krytyczna wobec siebie i ze swojego punktu widzenia ciężko mi nazwać cokolwiek specjalnością, a już nie pamiętam kiedy miałam możliwość nakarmienia kogoś innego. To co najczęściej gotuje to penne ze smażonymi warzywami w sosie pomidorowym i kremowa zupa jarzynowa z czerwoną soczewicą.
______________________________________________________
OGIEŃ W USZACH - blog muzyczny. Rock, metal, folk, alternatywa.
 
  podziel si� tym postem na:
bashamyway 
Blogger.Klub


Dołączyła: 27 Sie 2015
Posty: 20
Miasto: Niemcy

Wysłany: 2015-10-02, 13:21   

petiteolive napisał/a:

Znam się na gotowaniu i spędzam w kuchni coraz więcej czasu. Obecnie specjalizuje się w bezglutenowych daniach, ponieważ jestem jedyną w rodzinie osobą z alergią na gluten i muszę sobie radzić sama. Mój specjał to sernik z jogurtów greckich.
ja też ostatnio zaczęłam uczyć się bezglutenowego gotowania. Robiłaś konkretne badania czy po prostu uznałaś, że bez glutenu lepiej się czujesz? Dla mnie odstawienie chleba to nie lada wyzwanie :/ a lubię piec ciasto fasolowe
______________________________________________________
Zapraszam na mojego bloga podróżniczego
http://bashamyway.blogspot.de
 
  podziel si� tym postem na:
Wyświetl posty z ostatnich:   
::
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły.
Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły.
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB & Weblove.pl © 2006-2024 Wrocław | modified by Przemo © 2003 phpBB Group.
skocz na górę   |  shoutbox
 
Dodaj na Facebooku:

Zobacz także:


Szablony blogów i stron na wordpress
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).
Wyszukaj na Blogowiczu:
snapchat blogowicz instagram blogowicz