Jestem z tych uzależnionych od farbowania i faktycznie - niefarbowanie jest lepszą opcją. Chociaż z drugiej strony można farbować włosy i jednocześnie dobrze o dnie dbać, a nie będą jakoś mocniej zniszczone.
Kiedyś w wakacje chciałam zobaczyć się w jakimś nowym kolorze i pobiegłam do sklepu po szamponetkę. Traf chciał, że kolor się nie zmył i teraz co jakiś czas muszę je malować żeby nie było odrostów
angielskapolka WordPress.Klub
Wysłany:
2015-05-28, 19:01
Farbuję na mocny czerwony farbą XXL Color od Swarzkopf - jeszcze nigdy się nie zawiodłam
Ja używam za każdym razem innych farb i ciągle szukam tej idealnej. Ogólnie farby szybko wypłukują się z moich włosów. Najczęściej sięgam jednak po farby Joanny, ponieważ na moje długie włosy potrzebuję dwóch opakowań. Do tej pory używałam również drogich farb (np. Loreal), ale efekt był podobny jak przy farbowaniu Joanną, a cena znacznie wyższa.
goodforyoudp Blogger.Klub Pomogła: 1 raz Dołączyła: 31 Sie 2014 Posty: 123 Miasto: Gdańsk
Wysłany:
2015-08-26, 11:16
Używam najczęściej henny khadi - nie stosuję chemicznych farb. Uwielbiam odcień ciemny brąz
______________________________________________________ Beauty and Lifestyle Blog - dpblog.pl
naturalnie jestem jasną blondynką (albo raczej byłam, bo po tylu latach farbowania pewnie jestem myszowata), ale farbuję się na rudo. długo bałam się sama farbować włosy - że źle, niedokładnie, że wypalę, ale w końcu się przemogłam, farbuję się zawsze L'Oreal Preference, odcień bodajże Pure Paprica.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).