Blogerzy wszystkich platform, łączcie się!

Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne
rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu

Znalezionych wyników: 70
Forum Blogowe :: Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Boisz się latania samolotem?
Fit na obcasach

Odpowiedzi: 137
Wyświetleń: 76675

PostForum: HydePark   Wysłany: 2015-11-08, 20:53   Temat: Boisz się latania samolotem?
Uwielbiam latanie, mogłabym poruszać się tylko samolotami. Kocham moment startu i lądowania :) piękna rzecz. Może kiedyś ten środek transportu będzie bardziej popularny.
  Temat: Skąd się wzięła nazwa Twojego bloga?
Fit na obcasach

Odpowiedzi: 125
Wyświetleń: 49459

PostForum: Ogólnie o blogach   Wysłany: 2015-11-05, 09:34   Temat: Skąd się wzięła nazwa Twojego bloga?
Napisz skąd pomysł na taką nazwę Twojego bloga?
Fit ponieważ wiąże się z tematyką zdrowego odżywiania, sportu, motywacji. Na obcasach ponieważ dotyczy także urody i zdrowego odżywiania.

Ile trwało wymyślanie jego nazwy?
Jakieś piętnaście minut.

Jak to wyglądało? Czy było trudno?
To po prostu był strzał, wpadł mi do głowy pomysł i tyle :)

Było ważne w jakim ma być języku?
Po polsku, ale w razie rozszerzania rynku mam też wersję angielską dla angielskiej wersji bloga.

Czy ludzie mają problem z jej wypowiadaniem lub zapisywaniem?
Nie zdarzyło się :)
  Temat: Ile czasu zajmuje ci szykowanie się do wyjścia?
Fit na obcasach

Odpowiedzi: 166
Wyświetleń: 50089

PostForum: Kobiece rozmówki   Wysłany: 2015-11-02, 13:07   Temat: Ile czasu zajmuje ci szykowanie się do wyjścia?
Szybko. Maksymalnie 10 minut na makijaż i 10 minut na wcześniejsze przygotowanie pielęgnacyjne.
  Temat: Czy jako kobieta grasz w gry komputerowe?
Fit na obcasach

Odpowiedzi: 26
Wyświetleń: 10150

PostForum: Kobiece rozmówki   Wysłany: 2015-11-02, 13:02   Temat: Czy jako kobieta grasz w gry komputerowe?
Tak, grałam. Bardzo długo i bardzo często! :) wymieniałam wszystkie w jakimś innym temacie już: Allods, Runes of Magic, Aion, Guild Wars i innego typu MMORPG :)
  Temat: Propozycje współpracy dla blogerów
Fit na obcasach

Odpowiedzi: 20
Wyświetleń: 11257

PostForum: Promocja Bloga   Wysłany: 2015-11-01, 19:44   Temat: Propozycje współpracy dla blogerów
Dlatego też twarda jestem a nie miękka, piszę najczęściej jak mogę, wchodzę na blogi, zostawiam komentarze i promuję się wszystkimi możliwymi kanałami :)
  Temat: [komputer] twoja maszyna ?
Fit na obcasach

Odpowiedzi: 96
Wyświetleń: 42403

PostForum: IT - Komputery i Oprogramowanie   Wysłany: 2015-11-01, 18:16   Temat: [komputer] twoja maszyna ?
Lenovo IdeaPad z510... zalany już raz, ledwie zipie, ale jeszcze daje radę.
Fit na obcasach

PostForum: Promocja Bloga   Wysłany: 2015-11-01, 18:15   Temat: Propozycje współpracy dla blogerów
To może branża fit jest hermetyczna i nie chcą wpuszczać nikogo na swoje podwórko... (?)
Fit na obcasach

PostForum: Promocja Bloga   Wysłany: 2015-10-31, 22:54   Temat: Propozycje współpracy dla blogerów
Wysłałam dziesiątki maili :) a, że wymagają statystyk... to po ich podaniu już odpowiedzi nie ma :) a na to raczej nic nie mogę ^^
  Temat: [podróże] Gdzie byłeś, gdzie chciałbyś pojechać?
Fit na obcasach

Odpowiedzi: 254
Wyświetleń: 69001

PostForum: HydePark   Wysłany: 2015-10-31, 22:34   Temat: [podróże] Gdzie byłeś, gdzie chciałbyś pojechać?
W Tatry, tak na dwa może trzy tygodnie :) z przewodnikiem i bez lęku wysokości. Marzenie :)
  Temat: Na ile postów macie przygotowany materiał?
Fit na obcasach

Odpowiedzi: 181
Wyświetleń: 50299

PostForum: Ogólnie o blogach   Wysłany: 2015-10-31, 22:32   Temat: Na ile postów macie przygotowany materiał?
Ja pisze na bieżąco, przeglądam nowinki i nowości i piszę na ich temat :)
  Temat: Power bank
Fit na obcasach

Odpowiedzi: 11
Wyświetleń: 6604

PostForum: Telefonia   Wysłany: 2015-10-30, 08:56   Temat: Power bank
Na ebay.co.uk jest już pełno power bank'ów w atrakcyjnej cenie (ok. 12-15 dolarów/funtów) w pojemności powyżej 10 tyś. miliamperogodzin ;D
  Temat: Jaki masz telefon? Jakie miałeś/aś wcześniej?
Fit na obcasach

Odpowiedzi: 177
Wyświetleń: 71140

PostForum: Telefonia   Wysłany: 2015-10-30, 08:55   Temat: Jaki masz telefon? Jakie miałeś/aś wcześniej?
Ja zmieniłam z E72 na Huawei Honor 4C Cherry Mini w kolorze czarnym i mam podobne wrażenie, jak kolega wyżej :D ale mam również podobny poziom doświadczeń z dotykowymi smartfonami, więc ni wiem jak powinien działać :)

Strona 3 z 6
Skocz do: