| Autor |
Wiadomość |
Temat: Boisz się latania samolotem? |
Fit na obcasach
Odpowiedzi: 137
Wyświetleń: 76675
|
Forum: HydePark Wysłany: 2015-11-08, 20:53 Temat: Boisz się latania samolotem? |
Uwielbiam latanie, mogłabym poruszać się tylko samolotami. Kocham moment startu i lądowania piękna rzecz. Może kiedyś ten środek transportu będzie bardziej popularny. |
Temat: Skąd się wzięła nazwa Twojego bloga? |
Fit na obcasach
Odpowiedzi: 125
Wyświetleń: 49459
|
Forum: Ogólnie o blogach Wysłany: 2015-11-05, 09:34 Temat: Skąd się wzięła nazwa Twojego bloga? |
Napisz skąd pomysł na taką nazwę Twojego bloga?
Fit ponieważ wiąże się z tematyką zdrowego odżywiania, sportu, motywacji. Na obcasach ponieważ dotyczy także urody i zdrowego odżywiania.
Ile trwało wymyślanie jego nazwy?
Jakieś piętnaście minut.
Jak to wyglądało? Czy było trudno?
To po prostu był strzał, wpadł mi do głowy pomysł i tyle
Było ważne w jakim ma być języku?
Po polsku, ale w razie rozszerzania rynku mam też wersję angielską dla angielskiej wersji bloga.
Czy ludzie mają problem z jej wypowiadaniem lub zapisywaniem?
Nie zdarzyło się |
Temat: Ile czasu zajmuje ci szykowanie się do wyjścia? |
Fit na obcasach
Odpowiedzi: 166
Wyświetleń: 50089
|
Forum: Kobiece rozmówki Wysłany: 2015-11-02, 13:07 Temat: Ile czasu zajmuje ci szykowanie się do wyjścia? |
| Szybko. Maksymalnie 10 minut na makijaż i 10 minut na wcześniejsze przygotowanie pielęgnacyjne. |
Temat: Czy jako kobieta grasz w gry komputerowe? |
Fit na obcasach
Odpowiedzi: 26
Wyświetleń: 10150
|
Forum: Kobiece rozmówki Wysłany: 2015-11-02, 13:02 Temat: Czy jako kobieta grasz w gry komputerowe? |
Tak, grałam. Bardzo długo i bardzo często! wymieniałam wszystkie w jakimś innym temacie już: Allods, Runes of Magic, Aion, Guild Wars i innego typu MMORPG |
Temat: Propozycje współpracy dla blogerów |
Fit na obcasach
Odpowiedzi: 20
Wyświetleń: 11257
|
Forum: Promocja Bloga Wysłany: 2015-11-01, 19:44 Temat: Propozycje współpracy dla blogerów |
Dlatego też twarda jestem a nie miękka, piszę najczęściej jak mogę, wchodzę na blogi, zostawiam komentarze i promuję się wszystkimi możliwymi kanałami |
Temat: [komputer] twoja maszyna ? |
Fit na obcasach
Odpowiedzi: 96
Wyświetleń: 42403
|
Forum: IT - Komputery i Oprogramowanie Wysłany: 2015-11-01, 18:16 Temat: [komputer] twoja maszyna ? |
| Lenovo IdeaPad z510... zalany już raz, ledwie zipie, ale jeszcze daje radę. |
Fit na obcasach
|
Forum: Promocja Bloga Wysłany: 2015-11-01, 18:15 Temat: Propozycje współpracy dla blogerów |
| To może branża fit jest hermetyczna i nie chcą wpuszczać nikogo na swoje podwórko... (?) |
Fit na obcasach
|
Forum: Promocja Bloga Wysłany: 2015-10-31, 22:54 Temat: Propozycje współpracy dla blogerów |
Wysłałam dziesiątki maili a, że wymagają statystyk... to po ich podaniu już odpowiedzi nie ma a na to raczej nic nie mogę ^^ |
Temat: [podróże] Gdzie byłeś, gdzie chciałbyś pojechać? |
Fit na obcasach
Odpowiedzi: 254
Wyświetleń: 69001
|
Forum: HydePark Wysłany: 2015-10-31, 22:34 Temat: [podróże] Gdzie byłeś, gdzie chciałbyś pojechać? |
W Tatry, tak na dwa może trzy tygodnie z przewodnikiem i bez lęku wysokości. Marzenie |
Temat: Na ile postów macie przygotowany materiał? |
Fit na obcasach
Odpowiedzi: 181
Wyświetleń: 50299
|
Forum: Ogólnie o blogach Wysłany: 2015-10-31, 22:32 Temat: Na ile postów macie przygotowany materiał? |
Ja pisze na bieżąco, przeglądam nowinki i nowości i piszę na ich temat |
Temat: Power bank |
Fit na obcasach
Odpowiedzi: 11
Wyświetleń: 6604
|
Forum: Telefonia Wysłany: 2015-10-30, 08:56 Temat: Power bank |
| Na ebay.co.uk jest już pełno power bank'ów w atrakcyjnej cenie (ok. 12-15 dolarów/funtów) w pojemności powyżej 10 tyś. miliamperogodzin ;D |
Temat: Jaki masz telefon? Jakie miałeś/aś wcześniej? |
Fit na obcasach
Odpowiedzi: 177
Wyświetleń: 71140
|
Forum: Telefonia Wysłany: 2015-10-30, 08:55 Temat: Jaki masz telefon? Jakie miałeś/aś wcześniej? |
Ja zmieniłam z E72 na Huawei Honor 4C Cherry Mini w kolorze czarnym i mam podobne wrażenie, jak kolega wyżej ale mam również podobny poziom doświadczeń z dotykowymi smartfonami, więc ni wiem jak powinien działać |
| |