Blogerzy wszystkich platform, łączcie się!

Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne
rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu

Znalezionych wyników: 70
Forum Blogowe :: Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Papierosy
Fit na obcasach

Odpowiedzi: 236
Wyświetleń: 69367

PostForum: Społeczeństwo   Wysłany: 2015-10-08, 21:34   Temat: Papierosy
Nie palę, nigdy nie paliłam, nigdy nawet nie miałam papierosa w ustach i się nie zaciągałam :D nie wiem jak smakuje papieros. Ale czy to oznacza, że jestem dziwna? :)
  Temat: Pinterest - opinie
Fit na obcasach

Odpowiedzi: 15
Wyświetleń: 17521

PostForum: Serwisy społecznościowe   Wysłany: 2015-10-07, 22:09   Temat: Pinterest - opinie
Dla mnie Pinterest to świetne źródło inspiracji do tematów na bloga ;) ratuje mnie w chwilach pustki w głowie. :)
  Temat: Twój profil na Twitterze
Fit na obcasach

Odpowiedzi: 48
Wyświetleń: 18601

PostForum: Serwisy społecznościowe   Wysłany: 2015-10-07, 22:07   Temat: Twój profil na Twitterze
Mój Twitter jest tu: https://twitter.com/Fitnaobcasach ale jeszcze wygląda trochę słabawo :) ogólnie Twitter jest chyba trochę mało popularny w Polsce :) nawet grupie docelowej mojego bloga ciężko znaleźć osoby, które można by śledzić :) póki co obserwują mnie głównie osoby spoza granic, co jest ciekawe o tyle, że piszę wyłącznie po polsku ^^
  Temat: Do jakich "społeczności" na google+ należycie ?
Fit na obcasach

Odpowiedzi: 10
Wyświetleń: 6469

PostForum: Serwisy społecznościowe   Wysłany: 2015-10-07, 22:05   Temat: Do jakich "społeczności" na google+ należycie ?
Ja nadal jeszcze nie do końca ogarniam te społeczności, dołączyłam do kilku, które Gugiel sam mi podpowiedział :) związane głównie z tematyką samego w sobie blogowania. Jak znajdę moment, żeby się w to zagłębić, to z pewnością dołączę do miejsc, które wiążą się z tym co mnie interesuje.
  Temat: Pokaż swój fan page
Fit na obcasach

Odpowiedzi: 114
Wyświetleń: 37720

PostForum: Serwisy społecznościowe   Wysłany: 2015-10-07, 22:03   Temat: Pokaż swój fan page
Jak wszyscy to wszyscy, ja też zapraszam na swój FanPage ;) dopiero się rozkręcam i jeszcze trochę błądzę jak dziecko we mgle, ale mimo wszystko - zajrzyjcie jeśli macie ochotę! ^^

https://www.facebook.com/fitnaobcasach
  Temat: Jaki system komentarzy warto mieć na blogu?
Fit na obcasach

Odpowiedzi: 57
Wyświetleń: 27256

PostForum: Trendy w Blogosferze   Wysłany: 2015-10-07, 21:55   Temat: Jaki system komentarzy warto mieć na blogu?
Mam Disqus i dzięki panelowi moderacji praca z tym systemem komentarzy jest bardzo przyjemna :) co więcej, to chyba najpopularniejsza opcja dzisiaj, bo na wielu blogach spotykam się właśnie z nią. U siebie nie narzekam, choć nie mogę mówić o nie wiadomo jakiej liczbie komentarzy, gdyż dopiero niedawno wystartowałam :)
  Temat: Czy Twój blog i szablon jest mobile-friendly (elastyczny)?
Fit na obcasach

Odpowiedzi: 27
Wyświetleń: 20380

PostForum: Trendy w Blogosferze   Wysłany: 2015-10-07, 21:53   Temat: Czy Twój blog i szablon jest mobile-friendly (elastyczny)?

Piotrek S napisał/a:

prawdę mówiąc, nie wyobrażam sobie w dzisiejszych czasach nie mieć responsywnego szablonu. W dobie komórek i tabletów i ich dostępności to wręcz konieczne.
Jestem dokładnie tego samego zdania. Mam blog postawiony na Wordpress (własny hosting, serwer, domena) i widzę ile mam wejść z urządzeń mobilnych. Bez takiego szablonu w dzisiejszych czasach blog nie ma racji bytu niestety...
  Temat: [TAK/NIE] Czy umieszczać licznik odwiedzin/online na blogu?
Fit na obcasach

Odpowiedzi: 177
Wyświetleń: 64489

PostForum: Trendy w Blogosferze   Wysłany: 2015-10-07, 21:49   Temat: [TAK/NIE] Czy umieszczać licznik odwiedzin/online na blogu?
Nie posiadam i nie uważam, by był mi jakoś szczególnie potrzebny :) do kontroli ilości odwiedzin mam Google Analytics'a i uważam, że nikomu więcej (oprócz sponsorów) moje statystyki nie są do szczęścia potrzebne :)
  Temat: Mój wymarzony prezent...
Fit na obcasach

Odpowiedzi: 36
Wyświetleń: 15385

PostForum: HydePark   Wysłany: 2015-10-07, 21:41   Temat: Mój wymarzony prezent...
Wymarzony prezent? Mieć taki zastrzyk gotówki, żeby wysłać mamę na lot tandemowy paralotnią nad Tatrami...
  Temat: nad morze czy w góry?
Fit na obcasach

Odpowiedzi: 178
Wyświetleń: 37969

PostForum: HydePark   Wysłany: 2015-10-07, 21:39   Temat: nad morze czy w góry?
Tylko i wyłącznie góry, tylko i wyłącznie polskie, tylko i wyłącznie Tatry. <3 co roku czekam cały rok na ten jeden jedyny tydzień, który spędzam na górskich szlakach. Jestem Tatrzańskim freak'iem i dobrze mi z tym :)

Strona 6 z 6
Skocz do: