| Autor |
Wiadomość |
Temat: Papierosy |
Fit na obcasach
Odpowiedzi: 236
Wyświetleń: 69367
|
Forum: Społeczeństwo Wysłany: 2015-10-08, 21:34 Temat: Papierosy |
Nie palę, nigdy nie paliłam, nigdy nawet nie miałam papierosa w ustach i się nie zaciągałam nie wiem jak smakuje papieros. Ale czy to oznacza, że jestem dziwna? |
Temat: Pinterest - opinie |
Fit na obcasach
Odpowiedzi: 15
Wyświetleń: 17521
|
Forum: Serwisy społecznościowe Wysłany: 2015-10-07, 22:09 Temat: Pinterest - opinie |
Dla mnie Pinterest to świetne źródło inspiracji do tematów na bloga ratuje mnie w chwilach pustki w głowie. |
Temat: Twój profil na Twitterze |
Fit na obcasach
Odpowiedzi: 48
Wyświetleń: 18601
|
Forum: Serwisy społecznościowe Wysłany: 2015-10-07, 22:07 Temat: Twój profil na Twitterze |
Mój Twitter jest tu: https://twitter.com/Fitnaobcasach ale jeszcze wygląda trochę słabawo ogólnie Twitter jest chyba trochę mało popularny w Polsce nawet grupie docelowej mojego bloga ciężko znaleźć osoby, które można by śledzić póki co obserwują mnie głównie osoby spoza granic, co jest ciekawe o tyle, że piszę wyłącznie po polsku ^^ |
Temat: Do jakich "społeczności" na google+ należycie ? |
Fit na obcasach
Odpowiedzi: 10
Wyświetleń: 6469
|
Forum: Serwisy społecznościowe Wysłany: 2015-10-07, 22:05 Temat: Do jakich "społeczności" na google+ należycie ? |
Ja nadal jeszcze nie do końca ogarniam te społeczności, dołączyłam do kilku, które Gugiel sam mi podpowiedział związane głównie z tematyką samego w sobie blogowania. Jak znajdę moment, żeby się w to zagłębić, to z pewnością dołączę do miejsc, które wiążą się z tym co mnie interesuje. |
Temat: Pokaż swój fan page |
Fit na obcasach
Odpowiedzi: 114
Wyświetleń: 37720
|
Forum: Serwisy społecznościowe Wysłany: 2015-10-07, 22:03 Temat: Pokaż swój fan page |
Jak wszyscy to wszyscy, ja też zapraszam na swój FanPage dopiero się rozkręcam i jeszcze trochę błądzę jak dziecko we mgle, ale mimo wszystko - zajrzyjcie jeśli macie ochotę! ^^
https://www.facebook.com/fitnaobcasach |
Temat: Jaki system komentarzy warto mieć na blogu? |
Fit na obcasach
Odpowiedzi: 57
Wyświetleń: 27256
|
Forum: Trendy w Blogosferze Wysłany: 2015-10-07, 21:55 Temat: Jaki system komentarzy warto mieć na blogu? |
Mam Disqus i dzięki panelowi moderacji praca z tym systemem komentarzy jest bardzo przyjemna co więcej, to chyba najpopularniejsza opcja dzisiaj, bo na wielu blogach spotykam się właśnie z nią. U siebie nie narzekam, choć nie mogę mówić o nie wiadomo jakiej liczbie komentarzy, gdyż dopiero niedawno wystartowałam |
Temat: Czy Twój blog i szablon jest mobile-friendly (elastyczny)? |
Fit na obcasach
Odpowiedzi: 27
Wyświetleń: 20380
|
Forum: Trendy w Blogosferze Wysłany: 2015-10-07, 21:53 Temat: Czy Twój blog i szablon jest mobile-friendly (elastyczny)? |
Piotrek S napisał/a: prawdę mówiąc, nie wyobrażam sobie w dzisiejszych czasach nie mieć responsywnego szablonu. W dobie komórek i tabletów i ich dostępności to wręcz konieczne. Jestem dokładnie tego samego zdania. Mam blog postawiony na Wordpress (własny hosting, serwer, domena) i widzę ile mam wejść z urządzeń mobilnych. Bez takiego szablonu w dzisiejszych czasach blog nie ma racji bytu niestety... |
Temat: [TAK/NIE] Czy umieszczać licznik odwiedzin/online na blogu? |
Fit na obcasach
Odpowiedzi: 177
Wyświetleń: 64489
|
Forum: Trendy w Blogosferze Wysłany: 2015-10-07, 21:49 Temat: [TAK/NIE] Czy umieszczać licznik odwiedzin/online na blogu? |
Nie posiadam i nie uważam, by był mi jakoś szczególnie potrzebny do kontroli ilości odwiedzin mam Google Analytics'a i uważam, że nikomu więcej (oprócz sponsorów) moje statystyki nie są do szczęścia potrzebne |
Temat: Mój wymarzony prezent... |
Fit na obcasach
Odpowiedzi: 36
Wyświetleń: 15385
|
Forum: HydePark Wysłany: 2015-10-07, 21:41 Temat: Mój wymarzony prezent... |
| Wymarzony prezent? Mieć taki zastrzyk gotówki, żeby wysłać mamę na lot tandemowy paralotnią nad Tatrami... |
Temat: nad morze czy w góry? |
Fit na obcasach
Odpowiedzi: 178
Wyświetleń: 37969
|
Forum: HydePark Wysłany: 2015-10-07, 21:39 Temat: nad morze czy w góry? |
Tylko i wyłącznie góry, tylko i wyłącznie polskie, tylko i wyłącznie Tatry. <3 co roku czekam cały rok na ten jeden jedyny tydzień, który spędzam na górskich szlakach. Jestem Tatrzańskim freak'iem i dobrze mi z tym |
| |