Blogerzy wszystkich platform, łączcie się!

Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne
rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu

Znalezionych wyników: 139
Forum Blogowe :: Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: [dyskusja] Kradzieże szablonów
Endless Night

Odpowiedzi: 6
Wyświetleń: 4261

PostForum: Grafika - dyskusje, tutoriale, pomocna dłoń   Wysłany: 2008-06-02, 12:41   Temat: [dyskusja] Kradzieże szablonów
Mi raz jedna ukradła szablon zmianiła mój podpis i napisała ze wykonałam go ja i tospecjalnie dla niej. Tłumaczyła się ze juz go nie używam przecież i że pisała do mnie na gg zanim go ukradła, a co najdziwniejsze to żadne wiadomości mi nie przychodziły, w sumie to mogła na blogu się skontaktować. W końcu przeprosiła Pozatym są tacy co kradną moje teksty z bloga, a mam taka tradycje że czasami wpisuje sobie pare linijek w google i mi znajduje kto skopiował... Jakbym mogła to bym takie osoby :kijemgo: :idiota: :killer: i czyms co by mi przyszło do głowy miedzyczasie.
  Temat: [dA] deviantART
Endless Night

Odpowiedzi: 35
Wyświetleń: 11534

PostForum: Grafika - dyskusje, tutoriale, pomocna dłoń   Wysłany: 2008-06-02, 12:32   Temat: [dA] deviantART
Ja jestem zadowolona z DaviantArta. Mam konto, nie jestem jakaś wybitna w tych grafikach ale lubie sie bawić zdjęciami i cieszy mnie że mam możliwość posiadania czegoś takiego. Bywają momenty ze nie wchodze tam często, i nie robie żadnych manipulacji bo mam problemy z tym co konkretnie zrobić. Dużo zdjęc zaczyna i nigdy nie kończe, i ląduja w koszu.... ALe DA jest jak najbardziej OK.
  Temat: Grafika do szablonów.
Endless Night

Odpowiedzi: 15
Wyświetleń: 9805

PostForum: Grafika - dyskusje, tutoriale, pomocna dłoń   Wysłany: 2008-06-02, 12:27   Temat: Grafika do szablonów.
Znowu z tym pozwoleniem na użycie zdjęć nie jest tak źle. Jest wiele odsób na DA którzy z chęcią udostępniają obrazki i cieszy ich ż enajpierw się o to pyta. Popróbuj popisać do tych osób które mają prace podobające ci się i nadające się na szablon.
  Temat: Frytki kręcone w sosie śmietanowym
Endless Night

Odpowiedzi: 19
Wyświetleń: 20737

PostForum: Ruch i odżywianie   Wysłany: 2008-06-01, 16:14   Temat: Frytki kręcone w sosie śmietanowym
Spytaj :]
  Temat: Międzynarodowy dzień bez stanika ?
Endless Night

Odpowiedzi: 43
Wyświetleń: 18994

PostForum: Kobiece rozmówki   Wysłany: 2008-05-31, 18:04   Temat: Międzynarodowy dzień bez stanika ?
Ja tam uwielbiam chodzić bez. W domu nie chodziłam i przez to teraz jak gdzieś wychodze i zakładam to nie moge wytrzymać.
Fajnie że jest taki dzień. :dobani: staniki
  Temat: [opinie] nowy blog.pl - teraz za damo!
Endless Night

Odpowiedzi: 17
Wyświetleń: 24715

PostForum: Forum WordPress   Wysłany: 2008-05-30, 20:34   Temat: [opinie] nowy blog.pl - teraz za damo!
Jakoś od początku odstraszał mnie ten portal, nie wiem czemu....
Mam takie pytanie.. czy tam jest możlowość robienie dodatkowych podstron, tak jak na eblog.pl? I czy sa podstrony "o mnie" itp...?
Endless Night

PostForum: Ruch i odżywianie   Wysłany: 2008-05-28, 19:42   Temat: Frytki kręcone w sosie śmietanowym
To solenie to chyba zależy od toku myślenia pracownika.
Endless Night

PostForum: Ruch i odżywianie   Wysłany: 2008-05-28, 18:22   Temat: Frytki kręcone w sosie śmietanowym
no nie wszyscy. We Frassesie np podali mojej mamie przepis na sos czosnkowy.
Endless Night

PostForum: Ruch i odżywianie   Wysłany: 2008-05-28, 16:12   Temat: Frytki kręcone w sosie śmietanowym
Byłam dzisiaj i pytałam ale babka mi powiedziała "one takie są" i zbyła mnie. :zdegustowany:
Endless Night

PostForum: Ruch i odżywianie   Wysłany: 2008-05-28, 11:36   Temat: Frytki kręcone w sosie śmietanowym
Uważam że warto iść i wydać te 5 zeta :]
Endless Night

PostForum: Ruch i odżywianie   Wysłany: 2008-05-28, 11:01   Temat: Frytki kręcone w sosie śmietanowym
Smakuje zaje***cie, i własnie myslałam ze tu ktoś wie jak to się robi jak opieka bo chciałam sobie w domu zrobić:P
Endless Night

PostForum: Ruch i odżywianie   Wysłany: 2008-05-28, 09:39   Temat: Frytki kręcone w sosie śmietanowym
To są frytki wkształcie spirali i one sa w takim czyms opieczone i nie trzeba ich solić, normalnie miodzio :P
I do nich jest jeszcze ten sos śmietanowy.

Strona 11 z 12
Skocz do: