portal dla studentów donosi, że dzisiaj jest dzień bez stanika, jak odbieracie taki pomysł, o o tym sądzicie ? szukałem troszkę w internecie i w sumie niewiele na ten temat znalazłem, poszukam jeszcze na zagranicznych stronach skoro to międzynarodowy, wikipedia ma na dzisiaj taki wpis ale jako tekst. nie ma artykułów na ten temat..
jeżeli to miałoby sie przyjąć to chętnie w ten dzień będę przechadzał się po mieście haha
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Imię: Asia Pomogła: 39 razy Wiek: 36 Dołączyła: 21 Wrz 2007 Posty: 1500 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2008-05-30, 17:48
ojjj... jakby się to przyjęło...
noszenie stanika JEST uciążliwe i takie pomysły mają moje pełne poparcie.
poza tym faceci patrzą się w dekolt czy jest stanik czy go nie ma, więc to chyba bez różnicy... po prostu widok niektórych bez stanika może sprawić, że już nigdy nie spojrzy gdzie nie trzeba
______________________________________________________ teraz ja jestem sprite, a ty pragnienie
Imię: Asia Pomogła: 39 razy Wiek: 36 Dołączyła: 21 Wrz 2007 Posty: 1500 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2008-05-30, 18:18
m@tarci, nie chcesz chyba abym wymieniała powody, dla których kobiety noszą stanik? po pierwsze, wygląd. dużo lepszy wygląd. po drugie, bluzki się ładniej układają. po trzecie, nic nie dynda, ładnie się trzyma i zawsze wiadomo, że nie trzeba się martwić tą częścią ciała. po czwarte, po piąte i po dziesiąte - biust w biustonoszu ładnym działa na facetów
______________________________________________________ teraz ja jestem sprite, a ty pragnienie
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).