| Autor |
Wiadomość |
Temat: Co zrobić, żeby ludzie dowiedzieli się o blogu? |
m_okry
Odpowiedzi: 12
Wyświetleń: 8176
|
Forum: Promocja Bloga Wysłany: 2014-06-01, 01:12 Temat: Co zrobić, żeby ludzie dowiedzieli się o blogu? |
Puszysława napisał/a: m_okry, Święte słowa, naprawdę!
:-) czasem udaje mi się powiedzieć coś sensownego |
Temat: [ocena] lubiewhisky.pl - Wszelka krytyka dozwolona :) |
m_okry
Odpowiedzi: 21
Wyświetleń: 4321
|
Forum: Porady blogowe Wysłany: 2014-05-29, 21:29 Temat: [ocena] lubiewhisky.pl - Wszelka krytyka dozwolona :) |
Blog wygląda świetnie! I zacna tematyka
Poszedł lajk, będę zaglądał |
Temat: [Ocena] Pamiątki przeszłości - Blog historyczny |
m_okry
Odpowiedzi: 18
Wyświetleń: 5560
|
Forum: Porady blogowe Wysłany: 2014-05-29, 21:27 Temat: [Ocena] Pamiątki przeszłości - Blog historyczny |
Teraz wygląda elegancko |
m_okry
|
Forum: Porady blogowe Wysłany: 2014-05-28, 22:49 Temat: [Ocena] Pamiątki przeszłości - Blog historyczny |
Godne dzieła wymieniłeś. Warto sięgnąć również po Beevor'a - dobrze się go czyta, a ostatnimi czasy sporo jego książek wydał znak. O sytuacji na zachodzi bardzo szczegółowo pisał Reynolds , świetne prace o niemieckich jednostkach pancernych. Miejscami czyta się jak powieść.
Niestety muszę przyznać że blog jest średnio czytelny, przede wszystkim tło - męczące przy dłuższym czytaniu. |
m_okry
|
Forum: Porady blogowe Wysłany: 2014-05-28, 22:03 Temat: [Ocena] Pamiątki przeszłości - Blog historyczny |
sauer1996 napisał/a: @m_okry
Samodzielnie. Mam nadzieję, że Twoich wątpliwości nie budzi mój wiek.
Nie, po prostu piszesz dobrze. Nie są to wątpliwości, a raczej ciekawość. Twoje posty są dość bogate w warstwę faktograficzną. Koleżanka Qrkoko uznała to za wadę, ja jako historyk uznaję to za zaletę. Nie podajesz jednak na czym pracujesz. Ciekawi mnie więc czy korzystasz z literatury czy tworzysz na podstawie internetu? Jeśli książki, co czytasz, a jeśli net to jakie strony
ed:
Qrkoko napisał/a: Ja na Twoim miejscu pakowałabym się już na Blog Forum Gdańsk.
Ja byłem, straszny tłum i nie dostałem darmowej kawy. Nie polecam. |
m_okry
|
Forum: Porady blogowe Wysłany: 2014-05-28, 21:11 Temat: [Ocena] Pamiątki przeszłości - Blog historyczny |
| Cześć, mam jedno krótkie pytanie: czy swoje teksty piszesz samodzielnie? |
Temat: Co zrobić, żeby ludzie dowiedzieli się o blogu? |
m_okry
Odpowiedzi: 12
Wyświetleń: 8176
|
Forum: Promocja Bloga Wysłany: 2014-05-28, 19:43 Temat: Co zrobić, żeby ludzie dowiedzieli się o blogu? |
| Fora tematyczne to potęga! Trafiasz dokładnie do grupy, która jest zainteresowana tematem o którym piszesz. Dobrze, jeśli masz konto na forum zanim startujesz z blogiem i zdążysz wyrobić sobie pozytywną opinię - to pomaga w przyciągnięciu odwiedzających, którzy będą chętniej wchodzić na blog znajomego z forum. |
Temat: "Martwy" fanpage bloga, czy startować z nowym? |
m_okry
Odpowiedzi: 14
Wyświetleń: 8554
|
Forum: Promocja Bloga Wysłany: 2014-05-28, 19:39 Temat: "Martwy" fanpage bloga, czy startować z nowym? |
Ja zostawiłbym stary fanpage i popracował nad aktywizacją "lubiących".
Można poinformować ich o możliwości obserwowania fanpage'a, co zwiększy obecność Twoich postów, które będą widoczne u użytkowników.
Można również zorganizować jakiś drobny konkurs.
Chyba że te ponad 300 fanów to lajki zdobyte na jakiejś wymianie polubień, wówczas lepiej założyć nowy fanpage i zbierać polubienia faktycznie zainteresowanych. |
Temat: [opinia] proszę o ocenę, blog o fotografii 'dzafoto' |
m_okry
Odpowiedzi: 16
Wyświetleń: 5401
|
Forum: Porady blogowe Wysłany: 2014-05-18, 12:49 Temat: [opinia] proszę o ocenę, blog o fotografii 'dzafoto' |
Moim zdaniem obecnie wygląda bardzo fajnie. Przejrzysty szablon, fajne zdjęcia |
Temat: Co wam jest potrzebne by stworzyć post |
m_okry
Odpowiedzi: 51
Wyświetleń: 12787
|
Forum: Ogólnie o blogach Wysłany: 2014-03-30, 15:12 Temat: Co wam jest potrzebne by stworzyć post |
Daria. napisał/a: Święty spokój. Coś do picia i do przegryzienia. Słownik synonimów.
Idealny zestaw
Ja najczęściej potrzebuje jeszcze w miarę dobrej pogody do zrobienia zdjęć. |
Temat: Co sądzicie o blogach z opwiadaniami |
m_okry
Odpowiedzi: 28
Wyświetleń: 11866
|
Forum: Ogólnie o blogach Wysłany: 2014-03-29, 13:17 Temat: Co sądzicie o blogach z opwiadaniami |
Zawsze warto spróbować. Dobry materiał ma szansę się przebić |
Temat: Jak długo zamierzasz prowadzić bloga? |
m_okry
Odpowiedzi: 48
Wyświetleń: 13573
|
Forum: Ogólnie o blogach Wysłany: 2014-03-26, 00:29 Temat: Jak długo zamierzasz prowadzić bloga? |
O, tu mnie jeszcze nie było
Nigdy nie zastanawiałem się nad zakończeniem "kariery", pewnie przez swoją próżność będę pisał dopóki będą czytelnicy |
| |