Blogerzy wszystkich platform, łączcie się!

Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne
rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu

Znalezionych wyników: 126
Forum Blogowe :: Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Co zrobić, żeby ludzie dowiedzieli się o blogu?
m_okry

Odpowiedzi: 12
Wyświetleń: 8176

PostForum: Promocja Bloga   Wysłany: 2014-06-01, 01:12   Temat: Co zrobić, żeby ludzie dowiedzieli się o blogu?

Puszysława napisał/a:

m_okry, Święte słowa, naprawdę!

:-) czasem udaje mi się powiedzieć coś sensownego ;)
  Temat: [ocena] lubiewhisky.pl - Wszelka krytyka dozwolona :)
m_okry

Odpowiedzi: 21
Wyświetleń: 4321

PostForum: Porady blogowe   Wysłany: 2014-05-29, 21:29   Temat: [ocena] lubiewhisky.pl - Wszelka krytyka dozwolona :)
Blog wygląda świetnie! I zacna tematyka :)
Poszedł lajk, będę zaglądał :)
  Temat: [Ocena] Pamiątki przeszłości - Blog historyczny
m_okry

Odpowiedzi: 18
Wyświetleń: 5560

PostForum: Porady blogowe   Wysłany: 2014-05-29, 21:27   Temat: [Ocena] Pamiątki przeszłości - Blog historyczny
Teraz wygląda elegancko :ok:
m_okry

PostForum: Porady blogowe   Wysłany: 2014-05-28, 22:49   Temat: [Ocena] Pamiątki przeszłości - Blog historyczny
Godne dzieła wymieniłeś. Warto sięgnąć również po Beevor'a - dobrze się go czyta, a ostatnimi czasy sporo jego książek wydał znak. :) O sytuacji na zachodzi bardzo szczegółowo pisał Reynolds , świetne prace o niemieckich jednostkach pancernych. Miejscami czyta się jak powieść.

Niestety muszę przyznać że blog jest średnio czytelny, przede wszystkim tło - męczące przy dłuższym czytaniu.
m_okry

PostForum: Porady blogowe   Wysłany: 2014-05-28, 22:03   Temat: [Ocena] Pamiątki przeszłości - Blog historyczny

sauer1996 napisał/a:

@m_okry

Samodzielnie. Mam nadzieję, że Twoich wątpliwości nie budzi mój wiek.

Nie, po prostu piszesz dobrze. :) Nie są to wątpliwości, a raczej ciekawość. Twoje posty są dość bogate w warstwę faktograficzną. Koleżanka Qrkoko uznała to za wadę, ja jako historyk uznaję to za zaletę. Nie podajesz jednak na czym pracujesz. Ciekawi mnie więc czy korzystasz z literatury czy tworzysz na podstawie internetu? :) Jeśli książki, co czytasz, a jeśli net to jakie strony ;)

ed:

Qrkoko napisał/a:

Ja na Twoim miejscu pakowałabym się już na Blog Forum Gdańsk.

Ja byłem, straszny tłum i nie dostałem darmowej kawy. Nie polecam.
m_okry

PostForum: Porady blogowe   Wysłany: 2014-05-28, 21:11   Temat: [Ocena] Pamiątki przeszłości - Blog historyczny
Cześć, mam jedno krótkie pytanie: czy swoje teksty piszesz samodzielnie?
  Temat: Co zrobić, żeby ludzie dowiedzieli się o blogu?
m_okry

Odpowiedzi: 12
Wyświetleń: 8176

PostForum: Promocja Bloga   Wysłany: 2014-05-28, 19:43   Temat: Co zrobić, żeby ludzie dowiedzieli się o blogu?
Fora tematyczne to potęga! Trafiasz dokładnie do grupy, która jest zainteresowana tematem o którym piszesz. Dobrze, jeśli masz konto na forum zanim startujesz z blogiem i zdążysz wyrobić sobie pozytywną opinię - to pomaga w przyciągnięciu odwiedzających, którzy będą chętniej wchodzić na blog znajomego z forum.
  Temat: "Martwy" fanpage bloga, czy startować z nowym?
m_okry

Odpowiedzi: 14
Wyświetleń: 8554

PostForum: Promocja Bloga   Wysłany: 2014-05-28, 19:39   Temat: "Martwy" fanpage bloga, czy startować z nowym?
Ja zostawiłbym stary fanpage i popracował nad aktywizacją "lubiących".
Można poinformować ich o możliwości obserwowania fanpage'a, co zwiększy obecność Twoich postów, które będą widoczne u użytkowników.
Można również zorganizować jakiś drobny konkurs.

Chyba że te ponad 300 fanów to lajki zdobyte na jakiejś wymianie polubień, wówczas lepiej założyć nowy fanpage i zbierać polubienia faktycznie zainteresowanych.
  Temat: [opinia] proszę o ocenę, blog o fotografii 'dzafoto'
m_okry

Odpowiedzi: 16
Wyświetleń: 5401

PostForum: Porady blogowe   Wysłany: 2014-05-18, 12:49   Temat: [opinia] proszę o ocenę, blog o fotografii 'dzafoto'
Moim zdaniem obecnie wygląda bardzo fajnie. Przejrzysty szablon, fajne zdjęcia :ok:
  Temat: Co wam jest potrzebne by stworzyć post
m_okry

Odpowiedzi: 51
Wyświetleń: 12787

PostForum: Ogólnie o blogach   Wysłany: 2014-03-30, 15:12   Temat: Co wam jest potrzebne by stworzyć post

Daria. napisał/a:

Święty spokój. Coś do picia i do przegryzienia. Słownik synonimów.

Idealny zestaw :padam:

Ja najczęściej potrzebuje jeszcze w miarę dobrej pogody do zrobienia zdjęć.
  Temat: Co sądzicie o blogach z opwiadaniami
m_okry

Odpowiedzi: 28
Wyświetleń: 11866

PostForum: Ogólnie o blogach   Wysłany: 2014-03-29, 13:17   Temat: Co sądzicie o blogach z opwiadaniami
Zawsze warto spróbować. Dobry materiał ma szansę się przebić :)
  Temat: Jak długo zamierzasz prowadzić bloga?
m_okry

Odpowiedzi: 48
Wyświetleń: 13573

PostForum: Ogólnie o blogach   Wysłany: 2014-03-26, 00:29   Temat: Jak długo zamierzasz prowadzić bloga?
O, tu mnie jeszcze nie było :D

Nigdy nie zastanawiałem się nad zakończeniem "kariery", pewnie przez swoją próżność będę pisał dopóki będą czytelnicy ;)

Strona 3 z 11
Skocz do: