| Autor |
Wiadomość |
Temat: Jak zostać Moderatorem |
m@tarci
Odpowiedzi: 31
Wyświetleń: 12499
|
Forum: Pomoc techniczna Wysłany: 2008-01-23, 13:17 Temat: Jak zostać Moderatorem |
Amira napisał/a: Ty serio piszesz?
Jest tak, że moderatorem zostajesz kiedy na to zasłużysz. Samo 'proszę o moda' daje raczej odwrotny efekt ;]
WTF?? za kogo mnie uwazasz??(lepiej nie odpowiadaj) jasne ze mi nie dadza moda i dobrze o tym wiem... no ale zawsze warto sprobowac , nie no zartuje , ja sam wiem ze sie na to stanowisko nie nadaje bo czasem mnie ponosi i zreszta watpie zeby mi dano ze wzgledu na wiek ,niw eim czemu ale kazdy ma z tym problem ale uwazam ze ja bym byl o niebo lepszy niz pokecwok z jakiejs strony dla pustych lal i glupich ''sterydow''. |
m@tarci
|
Forum: Pomoc techniczna Wysłany: 2008-01-23, 06:27 Temat: Jak zostać Moderatorem |
Cashee napisał/a: hey!! Jaq moshna zostac moderatorem na tym forum?? Proshe odp, to raczej szanse są znikome.
a pociemu?? haha nie uwazasz ze by bylo troche zabawniej z taka moderatorka
ja bym dal tekiej szanse ale jak taki gosc to niech sie wali , nie oddamy wladzy pokemonom. |
m@tarci
|
Forum: Pomoc techniczna Wysłany: 2008-01-22, 20:41 Temat: Jak zostać Moderatorem |
Lanooz napisał/a: na innym forum, niegdyś za takie pytania od razu wykluczałam takich ludzi do funkcji moderatora
e tam gadanie... tak wogole to dajcie mi moda bo zawsze o tym marzylem jak po dwuch latach dominowania i proszenia sie o moda dostalem to na drugi dzien zabrali mi moze tu sa bardziej przychylni ludzie(??) oczywiscie nie mam zamiaru zdominowac forum i nim zadzic i robic jak mi sie podoba...ja tylko takie pomocne stworzenie no wiecie sami... |
Temat: Nauczyciel nie ma prawa zabrać uczniowi telefonu ? |
m@tarci
Odpowiedzi: 27
Wyświetleń: 16522
|
Forum: Szkoła Wysłany: 2008-01-22, 19:41 Temat: Nauczyciel nie ma prawa zabrać uczniowi telefonu ? |
Cashee napisał/a: Cytat pniemiec napisał/a:
nieznajomość prawa szkodzi
czy ja wiem... ja tam zbytnio nie znam ale mi to chyba az tak bardzo nie szkodzi(??)
m@tarci, szkodzi... ale nie trzeba znać go dobrze na pamięć.
no dobra sprobuje sie nauczac choc do tej pory jak mialem klopoty z prawem to tylko za grafitti za ...glosne imprezy(zaklocanie porzadku publicznego chyba ?? czy cos takiego)ale ja lubie grafitti i zawsze muzyke slucham glosno , a oni sie czapiaja... nigdy mi nic nie zrobili tylko raz mialem owal od rodzicow za grafitti bo musieli mnie z komisariatu odbierac .
Cashee napisał/a: - no bo w telewizji nigdy nie mówi się o normalnych rzeczach
haha...prawda -_-'' ale chyba wiesz o co mi chodzi(??) chodzi mi o to piep***** glupot nauczycieli do malych dziec(chodzi mi o konkretny przyklad jak baba gadala w 1 czy tam 2 klasie dzieciom cos o Kolumbie... nie pamietam dokladnie co ale to byly taki pierdoły ze jak to uslyszalem to nie bylem pewiem czy sie smiac czy plakac [??])a o uczniach...(no comment) |
Temat: 42 Powody Dla Których Komputer jest Lepszy Od Dziewczyny |
m@tarci
Odpowiedzi: 6
Wyświetleń: 2602
|
Forum: HydePark Wysłany: 2008-01-22, 19:26 Temat: 42 Powody Dla Których Komputer jest Lepszy Od Dziewczyny |
no narazie tak(komp lepszy) , ale wiesz teraz laska zbytnio mi nie jest potrzebna chyba ze czasem porozmawiac i podyskutowac itp. itd. a na kompie juz orkrylem jego wszystkie mozliwosci a z laska jeszcze nie , wiec moze jest szansa ze kobieta kiedys dogoni komputer...nie no to tylko joke (bez obrazy panie) |
Temat: 42 Powody Dla Których Komputer jest Lepszy Od Dziewczyny |
m@tarci
Odpowiedzi: 6
Wyświetleń: 2602
|
Forum: HydePark Wysłany: 2008-01-22, 17:21 Temat: Re: 42 Powody Dla Których Komputer jest Lepszy Od Dziewczyny |
Cashee napisał/a: 1. Z komputerem można to robić zawsze i o każdej porze ( nawet przy innych),z kobietą nie zawsze...
niestety...
Cashee napisał/a: 12.Komputer nie używa Twojej maszynki do golenia.
ja nerazie tez nie mam zamiaru
Cashee napisał/a: 15.Komputer jest gotowy, gdy tylko Ty jesteś gotowy.
oj nie zawsze
Cashee napisał/a: 17.Komputer robi wszystko, co mu powiesz.
nie zawsze
Cashee napisał/a: 18.Komputera nie obchodzi różnica wieku.
czy ja wiem...moze komputer nie ale strony na ktore wchodze tak
Cashee napisał/a: 25.Komputer nigdy się nie męczy i nie ma bólu głowy.
moze nie ale jak wlacze Crysis'a na max detalach itp. itd. i neta to wiecej nie chcialem nawet probowac wlaczac.
Cashee napisał/a: 27.Jeśli nie odpowiada Ci jeden komputer, to możesz go szybko zmienić na inny.
haha dobry zart , jak zmieniac to na lepszy ale na lepszy ale tyle kasy nigdy nie mialem w calym moim zyciu...
Cashee napisał/a: 29.Średnia sesja z komputerem trwa cztery godziny.
ta jasne... ja juz slepne
Cashee napisał/a: 35.Wydatki na komputer dają się przewidzieć.
oj ja w to watpie... chyba ze jestes milionerem i masz setki tysiecy do wydania to nie musisz nawt wyliczac ile cie to wyniesie.
Cashee napisał/a: 36.Zachowanie komputerów jest obliczalne.
no nie jestem tego do konca taki pewien.
Cashee napisał/a: 38.Komputer nie stawia wciąż nowych wymagań.
czy ja wiem... PC nie ale zwiazane z nim rzeczy tak
Cashee napisał/a: 39.Dostęp osób trzecich do komputera daje się kontrolować.
sa takie osoby ktorych nikt nie potrafi kontrolowac
Cashee napisał/a: 41.Komputer jest cierpliwy.
nie zawsze
Cashee napisał/a: Co o tym sądzicie?
fajne i prawdziwe... |
Temat: Godzina policyjna dla nieletnich. |
m@tarci
Odpowiedzi: 53
Wyświetleń: 14590
|
Forum: Społeczeństwo Wysłany: 2008-01-22, 15:25 Temat: Godzina policyjna dla nieletnich. |
Ryld czemu masz zero postow jak ja widze jeden i to podwojny??WTF??moze jestem slepy i widze podwojnie?? czy cos w tym stylu...
Ryld napisał/a: dzieci są na ulicy niepytane o to,czy tak chcą.Rosną problemy z młodzieżą włóczącą się nocami po mieście no i?? ja tam zawsze tak , jak wracam ide na kompa i ide spac ok.3 w nocy a budze sie 7:00 bo mam taki tryb zycia i wogole sie nie czuje zmeczony czy cos...mam taki tryb zycia i tyle , a ze w nocy to to nic takiego bo zawszy z kolegami(w grupie razniej;)i nie pijemy(czasem)nie palimy(nie ja) i nie jaramy(znow ja tylko nie) ale jak oni cos czasem wypija w nocy to mi to nie przeszkadza bo wiekszosc jest dorosla , ja tam tylko na jakis waznych dniach cos wypije np. na sylwka urodziny lub na czyjis urodzinach(piwo nie szkodzi) , wiec to mom zdaniem glupota , no mogli by tak zrobic ze wszyscy ponizej 14 lat musza do domu przed 22:00 , ale starszym nie potrzeba takiego czegos , jak pija , pala ... to zamykac ich w poprawczakach i tyle(tepic ...[gdzie do cholery emotka cenzury??WTF??]) w tych czasach trzeba ostro sie wziasc za cholote;P |
Temat: Druga szansa |
m@tarci
Odpowiedzi: 28
Wyświetleń: 7162
|
Forum: Szkoła Wysłany: 2008-01-22, 14:31 Temat: Druga szansa |
pniemiec napisał/a: Jeśli ktoś jest jeszcze w liceum czy gimnazjum, to mówię wam warto się uczyć !!Skończycie studia i będziecie mieli pracę i inaczej pracodawca będzie patrzył na człowieka z wyższym wykształceniem. Gwarantuje.
ta wiem wiem ucze sie i nawet dobrze mi to wychodzi(LoL) nie warto potem cale zycie harowac na budowie za pare groszy bo to sie zazwyczaj nie za dobrze konczy...
zmieniac nic nie chce bo szlo mi do dupy ale zmienilem szkole i ta szkola ma najwyzszy poziom nauczania wiec w tej szkole nie zawale tego wszystkiego jak w tamtej(chyba...)
wiec nie potrzebuje zadnych szans ani nic takiego , co ma byc to bedzie , mi to obojetne. |
Temat: Nauczyciel nie ma prawa zabrać uczniowi telefonu ? |
m@tarci
Odpowiedzi: 27
Wyświetleń: 16522
|
Forum: Szkoła Wysłany: 2008-01-22, 14:19 Temat: Nauczyciel nie ma prawa zabrać uczniowi telefonu ? |
pniemiec napisał/a: Ja bym ich nie zamykał, bo by się młodzież rozbestwiła i wyrosłoby nam pokolenie matołów.
jasne ze nie , mowie to z bolem serca ale sa potrzebni
pniemiec napisał/a: Po prostu trzeba znać swoje prawa
nom ale to trzeba im wpajac
pniemiec napisał/a: nieznajomość prawa szkodzi
czy ja wiem... ja tam zbytnio nie znam ale mi to chyba az tak bardzo nie szkodzi(??)
pniemiec napisał/a: Ciekawe co szkoła odpowie...
phi...nic , myslisz ze to cos da(??) nikt sie tym nie przejmie
pniemiec napisał/a: Nie można tolerować braku poszanowania dla prawa przez ludzi
no nie , ale duzo osob nie szanuje praw ludzi(czy cos takiego)
pniemiec napisał/a: którzy powinni o nie dbać i wpajać je młodym ludziom.
ta jasne... z tego co widzialem w telewizji(w polsce) to nauczyciele jak i uczniowie to sa debile(nie wszyscy sa tez normalni nauczyciele , uczniowie i szkoly ale...) |
Temat: Anime |
m@tarci
Odpowiedzi: 90
Wyświetleń: 27214
|
Forum: Filmy i seriale Wysłany: 2008-01-21, 20:07 Temat: Anime |
Cashee napisał/a: liczne filmy anime na dvd.
to fajnie bo mnie tez tylko ze ani jednego nie mam na DVD tylko wszystko na PC
Cytat Mnie manga również pociąga, ale niestety czytam je jedynie na obcojęzycznych stronach.
ja tez , wszystko po angielsku ale naruto(klasyczny i Shippuuden)czytam po polsku bo wiem gdzie sa linki co tydzien , moj znajomy z forum to tlumaczy a on lepiej to robi niz te wszystkie ang. wersje. |
Temat: Tibia zabija?! |
m@tarci
Odpowiedzi: 71
Wyświetleń: 25255
|
Forum: Gry Wysłany: 2008-01-21, 19:58 Temat: Tibia zabija?! |
Ja w w to cos gralem milaem nawet 64lvl i poznalek kilku ''znajomych'' ale wstakem rano mialem wlaczyc kompa i pomyslalem se ze jutro bo po tygodniu 24/7 mialem dosc... na drugi dzien znow pomyslalem ze jutro a jutro zapomnialem o istnieniu tego taka byla moja historia |
Temat: Roboty |
m@tarci
Odpowiedzi: 3
Wyświetleń: 3028
|
Forum: Społeczeństwo Wysłany: 2008-01-21, 19:54 Temat: Roboty |
| No moga byc tez pomoca lekarska , bo robot moze byc dokladniejszy i nie popelni bledow , co do wojny to moga byc dobre gdzies w terenie a nie w miastach zaludnionych itp. |
| |