| Autor |
Wiadomość |
Temat: co bys zrobil/a po wygraniu 10 milionow w totku |
m@tarci
Odpowiedzi: 138
Wyświetleń: 40228
|
Forum: Społeczeństwo Wysłany: 2008-11-11, 21:30 Temat: co bys zrobil/a po wygraniu 10 milionow w totku |
| Zainwestowalbym w cos, nie wiem dokladnie jeszcze w co, ale dolozylbym wszelkich staran, by te pieniadze pomnozyly sie i wtedy zaczalbym od kupna wizerunku i stylu zycia. W koncu kupienie domu z basenem czy garniaka z 10 tysiakow, jest jak kupno nowego sylu zycia czy wizerunku, co nie znaczy ze ogolnie moj image czy charakter zmienilby sie, pieniadze na mnie tak nie dzialaja, zreszta zawsze je szybko trace i nie mam juz wtedy z nimi problemu. |
Temat: Polacy dostali własne logo z okazji święta niepodległości |
m@tarci
Odpowiedzi: 18
Wyświetleń: 5380
|
Forum: HydePark Wysłany: 2008-11-11, 21:25 Temat: Polacy dostali własne logo z okazji święta niepodległości |
Dolaczam do klubu, rowniez korzystam z igoogle, ale nie musialem sie wylogowywac, wystarczylo kliknac w ''Klasyczna strona główna''
I prosze nie chwalic za bardzo google, bo google jako tako maja to/nas w dupie, to zasluga Polakow, zreszta zasluzylismy, Polscy pracownicy google spisuja sie najlepiej, jestesmy zaraz po google.com, chyba jako drudzy mielismy igoogle i mozliwosc logowania. |
Temat: Zakupy w Interncie |
m@tarci
Odpowiedzi: 65
Wyświetleń: 24706
|
Forum: Internet Wysłany: 2008-11-11, 21:18 Temat: Zakupy w Interncie |
Amira, nie prawda, poczytaj sobie moje posty w tym temacie i moze zrozumiesz.
Ja chce czegos, nowego, prosto z tasmy, z gwarancja, w nieotworzonym oryginalnym pudelku. Nie mam szany na nabycie takiego czegos na allegro, chyba ze jakis sklep wystawi towar na aukcje or smthg. Wiec raczej nie ma wiekszego wyboru tego typu rzeczy na allegro, wole wjesc na strone sklepu, ktory cos wystawia i poprzegladac co jeszzce jest do wyboru, albo wyjsc na inne strony - jest ich z ~500 - i tam poszukac, oczywiscie te wszystki strony to sklepy internetowe. Nie lepsze to niz allegro? |
Temat: Uczysz się do egzaminów? |
m@tarci
Odpowiedzi: 39
Wyświetleń: 13795
|
Forum: Szkoła Wysłany: 2008-11-11, 21:06 Temat: Uczysz się do egzaminów? |
| No nie wiem Amira, na forach 95% ludzi twierdzi, ze na maturze wychodza lenie, a jak nie, to nic nie zmienia faktu, ze egzamin gimnazjalny jest zalosnie latwy, nawet nie trzeba posiadac jakiejs wiedzy, wystarczy myslec. Odpowiedzi mozna znalezc w innych pytaniach/zadanich, przynajmniej moj znajomy z forum znalazl dwie, z tegorocznego egzaminu. |
Temat: wolę mieszkać w Ameryce.. |
m@tarci
Odpowiedzi: 32
Wyświetleń: 10228
|
Forum: Społeczeństwo Wysłany: 2008-11-11, 21:02 Temat: wolę mieszkać w Ameryce.. |
Anglia? a, to tam gdzie kntroluja nawet zwyklych szarych obywateli, to tam gdzie trzeba rejestrowac sobie karty sim do telefonow komorkowych, to tam gdzie ludziom maja wszczepiac chipy, to tam gdzie policja ma bardzo duze uprawnienia i ma miec ich jeszcze wiecej.
Milego pobytu w Anglii, zyczy matarci. |
m@tarci
|
Forum: Społeczeństwo Wysłany: 2008-11-11, 19:18 Temat: wolę mieszkać w Ameryce.. |
rashell, nie rozsmieszaj mnie.
Wystarczy spojrzec na srednia, zwykle pieprzone standardy, Polska nie umywa sie do Ameryki.
Moze powiesz mi jeszcze ze Niemcy, Anglia to rowniez za duzo filmow? Polska jest zaje***ta i bogata, mieszkancy jej to w 90% ludzie wyksztalceni, bogaci, wplywowi, majacy wlasne zdanie/pogady, prowadzacy bardzo bogate zycie towarzyskie, a jej gospodarka jest prezna i potezna. Polska to supermocarstwo, kazda zywa istota na ziemi, drzy ze strachu przed Polska, traktuje ja z szacunkiem i respektem. |
Temat: DragonBall The Movie |
m@tarci
Odpowiedzi: 20
Wyświetleń: 8155
|
Forum: Filmy i seriale Wysłany: 2008-11-11, 19:08 Temat: DragonBall The Movie |
Tobiasz napisał/a: Film już lepiej wygląda niż to coś.
Tobiasz napisał/a: Oczywiście nie miałem okazji oglądać DB na TV, ale szybciutko wyłączyłem okienko przeglądarki podczas oglądania odcinka
Zaprzeczasz sam sobie... zalosne, nie widziales ani filmu, ani anime, a probujesz zabrac glos i do tego oceniasz. |
Temat: co trenujesz ? a może uprawiasz coś amatorsko ? |
m@tarci
Odpowiedzi: 170
Wyświetleń: 50727
|
Forum: Ruch i odżywianie Wysłany: 2008-11-11, 19:04 Temat: co trenujesz ? a może uprawiasz coś amatorsko ? |
Krzysiek napisał/a: mi najlepiej wychodzi po warszawsku - dupa po piasku XD
Wierze, zreszta tylko tego sie spodziewalem. |
Temat: [16+] Zabawki |
m@tarci
Odpowiedzi: 10
Wyświetleń: 3997
|
Forum: Sex, Miłość i przyjaźń Wysłany: 2008-11-11, 19:01 Temat: [16+] Zabawki |
Krzysiek napisał/a: nie chciałbym być Twoim dzieckiem
Nie chcialbym takiego dziecka. |
Temat: Uczysz się do egzaminów? |
m@tarci
Odpowiedzi: 39
Wyświetleń: 13795
|
Forum: Szkoła Wysłany: 2008-11-11, 18:58 Temat: Uczysz się do egzaminów? |
Zzielona napisał/a: Czy to nie jest tak, że tak naprawdę uczymy się przez całą szkołę...?
Wlasnie dlatego nie rozumiem nazwy tematu, jak mozna uczyc sie do egzaminu, ktory bedzie zawierac caly material, ktory przerabialo sie przez ~3 lata i nie wie sie dokladnie co na nim bedzie, czyli w sumie nie wiedzac czego sie uczyc. ...przeczytac wszystkie podreczniki?
[ Dodano: 11-11-2008, 19:01 ]
Zreszta do egzaminu gimnazjalnego nie trzeba sie uczyc i nie trzeba byc dobrym uczniem, tacy jak ja, czyli leniwi, olewajacy wszystko, ale zdolni, stawiajacy na logike, poradza sobie bez problemu, zazwyczaj lepiej nawet od najlepszych(czyt. kujonow).
Dopiero na maturze wyjdzie to, kto olewal wszystko, a kto wbijal sobie tony podrecznikow do glowy. |
Temat: ciekawi nauczyciele w szkole |
m@tarci
Odpowiedzi: 53
Wyświetleń: 11995
|
Forum: Szkoła Wysłany: 2008-11-11, 18:54 Temat: ciekawi nauczyciele w szkole |
| A ja mam nauczyciela od polaka, ktory nie stawia piatek, poniewaz mogloby to zaszkodzic jego reputacji. |
m@tarci
|
Forum: Społeczeństwo Wysłany: 2008-11-11, 18:50 Temat: wolę mieszkać w Ameryce.. |
| W wiekszosci przypadkach tak jest, w Polsce rowniez i mowie tu o byciu amerykaninem, a nie glupim i biednym polaczkiem czy innym imigrantem, ktory wyjechal do ameryki z mysla o eldorado. |
| |