| Autor |
Wiadomość |
Temat: Imprezowy styl życia |
tandem
Odpowiedzi: 46
Wyświetleń: 17509
|
Forum: Sex, Miłość i przyjaźń Wysłany: 2013-02-21, 08:51 Temat: Imprezowy styl życia |
Ja swoje życie imprezowe zacząłem dopiero po ogólniaku, wiadomo praca to i kas na takie imprezy. No i prowadzę go cały czas... może z przerwami na sezon zimowy |
Temat: [kabaret] Limo |
tandem
Odpowiedzi: 19
Wyświetleń: 8254
|
Forum: HydePark Wysłany: 2013-02-20, 08:37 Temat: [kabaret] Limo |
| W marcu są w moim mieście, chyba się przejdę bo dają radę ;D |
Temat: Hobbit. Niezwykła podróż |
tandem
Odpowiedzi: 34
Wyświetleń: 14290
|
Forum: Filmy i seriale Wysłany: 2013-02-19, 09:05 Temat: Hobbit. Niezwykła podróż |
Inka napisał/a: Film bardzo piękny. Niesamowite krajobrazy i widoki. Całość zrealizowana jest w konwencji bardziej baśniowej
Idąc na ten film miałem właśnie nadzieję że klimat będzie trochę mroczny a tutaj dokładnie typowo baśniowy, ale film warto zobaczyć.. teraz tylko czekać na kolejną część |
Temat: Która część ciała jest najsexowniejsza? |
tandem
Odpowiedzi: 183
Wyświetleń: 49102
|
Forum: Sex, Miłość i przyjaźń Wysłany: 2013-02-18, 08:40 Temat: Która część ciała jest najsexowniejsza? |
kalinka napisał/a: A dodatkowo dobrze jak by miał zadbane dłonie. Uwielbiam dłonie mojego mężczyzny mogłabym na nie patrzeć i trzymać ile to jest możliwe. Z tym to chyba sporo kobiet ma, ja mam wielki problem żeby utrzymać donie w jakimś stanie (wada genetyczna ??? ) i ciągle mi moja kobieta marudzi że moje dłonie wyglądają jak wyglądają... a nie zawsze da radę utrzymać je w idealnym stanie, zwłaszcza jeśli ktoś pracuje fizycznie |
Temat: Która część ciała jest najsexowniejsza? |
tandem
Odpowiedzi: 183
Wyświetleń: 49102
|
Forum: Sex, Miłość i przyjaźń Wysłany: 2013-02-15, 09:04 Temat: Która część ciała jest najsexowniejsza? |
Mnie u kobiety kręcą najbardziej oczy... jak widzę brązowe oczy u kobiety to odpływam... no i jeszcze ładne zadbane włosy, taki fetysz |
Temat: [Seria] The Walking Dead |
tandem
Odpowiedzi: 57
Wyświetleń: 22552
|
Forum: Filmy i seriale Wysłany: 2013-02-14, 08:43 Temat: [Seria] The Walking Dead |
| Nie ma co komiks kiedyś widziałem i dał radę (a jestem wielkim fanem komiksów) ale o serialu mogę powiedzieć że jest to chyba jeden z lepszych seriali jaki kiedykolwiek widziałem |
Temat: Lekcje informatyki w mojej szkole |
tandem
Odpowiedzi: 38
Wyświetleń: 27574
|
Forum: Szkoła Wysłany: 2013-02-13, 08:43 Temat: Lekcje informatyki w mojej szkole |
Pamiętam u mnie w LO informatyka była fajna, jako że poszedłem na profil informatyczny to mieliśmy jakieś programowanie, html i było spoko. Po jakimś czasie spora część klasy się znudziła i poziom spadł bo większość grała w liero |
Temat: Papież abdykuje, koniec Kościoła katolickiego i świata? |
tandem
Odpowiedzi: 24
Wyświetleń: 9628
|
Forum: Społeczeństwo Wysłany: 2013-02-12, 08:49 Temat: Papież abdykuje, koniec Kościoła katolickiego i świata? |
| Ja go trochę rozumiem żeby zarządzać taką instytucją trzeba mieć troch e siły a człowiek mimo wszystko stary juz może nie mieć głowy do tego... U nas ludzie marudzą ze do 67 roku życia muszą pracować a bycie papieżem to też mimo wszystko praca... |
Temat: Fucking friends |
tandem
Odpowiedzi: 73
Wyświetleń: 30550
|
Forum: Sex, Miłość i przyjaźń Wysłany: 2013-02-11, 08:42 Temat: Fucking friends |
| Byłem w 2 takich związkach (nie należę do ludzi uczuciowych) a zabawić się chciałem. takie związki sa dobre ze względu na wolność, człowiek robi to na co ma ochotę a potem może sie zabawić. Osobiście uważam że jest to "związek" na krótka metę... po jakimś czasie jednej stronie zaczyna bardziej zależeć i zaczynają się gadki o miłości... |
Temat: [system] Windows 8 - opinie |
tandem
Odpowiedzi: 22
Wyświetleń: 14179
|
Forum: IT - Komputery i Oprogramowanie Wysłany: 2013-02-08, 08:53 Temat: [system] Windows 8 - opinie |
Htsz napisał/a: Nie mam czasu na uczenie się obsługi systemu prawie od nowa. Wiele rzeczy szukałem dość długo.
Ja panelu sterowania chyba z 5 minut szukałem a za pierwszym razem musiałem szukać w necie jak go wyłączyć w ogóle...Najgorsze jest to że nie mam ochoty i czasu na downgrade do 7 i tak siedzę na tej 8 ;P |
Temat: Czy jest możliwa przyjaźń pomiędzy kobietą a mężczyzną? |
tandem
Odpowiedzi: 168
Wyświetleń: 91480
|
Forum: Sex, Miłość i przyjaźń Wysłany: 2013-02-07, 08:35 Temat: Czy jest możliwa przyjaźń pomiędzy kobietą a mężczyzną? |
| Moim zdaniem też nie jest możliwa. Jednak moja sąsiadka która znam od urodzenia (czyli 20+ lat) jest moją bardzo dobra koleżanką, jak mam problem z czymś to idę do niej i w drugą stronę. Nie pociąga mnie fizycznie i ma swojego faceta, tak jak ja dziewczynę, ale mamy ze sobą bardzo dobry kontakt... czyli w jakimś stopniu jest to możliwe |
Temat: [system] Windows 8 - opinie |
tandem
Odpowiedzi: 22
Wyświetleń: 14179
|
Forum: IT - Komputery i Oprogramowanie Wysłany: 2013-02-06, 08:26 Temat: [system] Windows 8 - opinie |
adrkwi napisał/a: wendigo napisał/a: Htsz napisał/a: Natomiast z 8 wstrzymam się najdłużej jak mogę.
A możesz powiedzieć szerzej dlaczego? Na pierwszy rzut oka 8 od 7 za dużo się nie różni... (chyba, nie wiem, bo nie miałem okazji używać 8).
To skąd wiesz że na pierwszy rzut oka wygląda tak samo skoro nie używałeś ??? Win8 jest dobry jeśli ma się tablet, albo komputer z dotykowym ekranem... ostatnio nawet panelu sterowania nie mogłem normalnie znaleźć. Osobiście jestem przyzwyczajony do starego przycisku start, a w win8 nie ma czegoś takiego. Osobiście jak znajdę chwilę czasu to robię downgrade na win7 |
| |