| Autor |
Wiadomość |
Temat: Trening w domu |
Kinga
Odpowiedzi: 40
Wyświetleń: 16726
|
Forum: Ruch i odżywianie Wysłany: 2013-06-08, 22:00 Temat: Trening w domu |
Htsz napisał/a: tyle, że A6W strasznie obciąża kręgosłup..
A czy ja tego wyżej nie napisałam? Pewnie, że obciąża, dlatego trening trwa tylko (aż) 42 dni i nie jest to coś, co można ćwiczyć ciągle. Zalety są, owszem, wady również. Ćwiczenie jak każde inne, ale jeśli chodzi o efekty, to warto się przemęczyć te parę tygodni jak ktoś zbytnio na kręgosłup nie narzeka. Osobom z dolegliwościami zdecydowanie odradzam, odcinek szyjny i lędźwiowy jest mocno przeciążony. |
Temat: Bokserki ok...ALE JAKIE!!! |
Kinga
Odpowiedzi: 50
Wyświetleń: 33220
|
Forum: Męskie sprawy Wysłany: 2013-06-08, 21:55 Temat: Bokserki ok...ALE JAKIE!!! |
Chłopie - obcisłe, tylko obcisłe i mogą być nawet z króliczkiem... |
Temat: Czy według Ciebie Google plus może konkurować z Facebookiem? |
Kinga
Odpowiedzi: 37
Wyświetleń: 18691
|
Forum: Serwisy społecznościowe Wysłany: 2013-06-08, 21:53 Temat: Czy według Ciebie Google plus może konkurować z Facebookiem? |
| Ok, ale może jakąś część w końcu doproszą. W każdym bądź razie myślę, że Google idzie właśnie w tym kierunku. Podobieństwo do facebooka jest już uderzające (oś czasu np.) Oczywiście są dla nich "zagrożenie", jak sprawa się rozwinie - to czas pokażę. Na chwilę obecną, mimo, że fejsy posiadam (zarówno prywatny jak i blogowe), to wolę Google+. Facebook już mi się przejadł. |
Temat: Marzenia |
Kinga
Odpowiedzi: 59
Wyświetleń: 22186
|
Forum: Społeczeństwo Wysłany: 2013-06-08, 21:39 Temat: Marzenia |
Wygrać 100 milionów w lotka, zwiedzić świat, zostać prezydentem, polecieć na marsa, wynaleźć maszynkę do robienia kasy, która mi to wszystko umożliwi |
Temat: Czy według Ciebie Google plus może konkurować z Facebookiem? |
Kinga
Odpowiedzi: 37
Wyświetleń: 18691
|
Forum: Serwisy społecznościowe Wysłany: 2013-06-08, 21:36 Temat: Czy według Ciebie Google plus może konkurować z Facebookiem? |
Na pytanie tematu odpowiadam: oczywiście, że tak! Dlaczego? Otóż wystarczy poszperać w historii Facebooka i zobaczyć ilu użytkowników "nabył" on przez pierwsze 2 lata działalności, a ilu użytkowników liczy sobie obecnie Google+
Google mają tą przewagę, że każda osoba, która korzysta z ich usług ma automatycznie zakładane konto Google+, jedni z niego korzystają, inni nie, ale...
No właśnie, konta mają i prędzej czy później zainteresują się nimi tak, jak zainteresowali się Fejsem. Google wszak monopolizuje nam teraz życie. |
Temat: Czy jest możliwa przyjaźń pomiędzy kobietą a mężczyzną? |
Kinga
Odpowiedzi: 168
Wyświetleń: 92854
|
Forum: Sex, Miłość i przyjaźń Wysłany: 2013-06-08, 21:32 Temat: Czy jest możliwa przyjaźń pomiędzy kobietą a mężczyzną? |
Ja uważam, że tak. Mam dwóch kumpli/przyjaciół i relacja między nami zawsze była tylko i wyłącznie przyjacielska. Nie zaistniało nic, co wykraczałoby poza te ramy. No przynajmniej z mojej strony, bo w czyjejś głowie nie siedzę...
Ale nie, to jest tylko przyjaźń. |
Temat: Co kupiłaś nowego? |
Kinga
Odpowiedzi: 101
Wyświetleń: 39127
|
Forum: Kobiece rozmówki Wysłany: 2013-06-08, 21:30 Temat: Co kupiłaś nowego? |
Nowe odżywki i olejki do włosów. Przechodzę ostatnio na włosomaniactwo |
Temat: czy znacie kogoś znanego? ;) |
Kinga
Odpowiedzi: 113
Wyświetleń: 41830
|
Forum: HydePark Wysłany: 2013-06-08, 21:28 Temat: czy znacie kogoś znanego? ;) |
Znam, tzn. znałam kogoś medialnego, ta osoba zmarła...
Był to świetny człowiek, guru w pewnych sprawach, no cóż, takiet to życie jest, zawsze po nim nadchodzi śmierć. |
Temat: Czego słuchacie ? Rock, metal, hip-hop, regge lub techno? |
Kinga
Odpowiedzi: 287
Wyświetleń: 77290
|
Forum: Muzyka Wysłany: 2013-06-08, 21:24 Temat: Czego słuchacie ? Rock, metal, hip-hop, regge lub techno? |
| Przede wszystkim techno, tak, ale nie taką typową rąbankę, tylko takie fajne, melodyjne. Czasami zdarza mi się też słuchać naszych wykonawców (Sylwia Grzeszczak, Owal, itp.). |
Temat: Trening w domu |
Kinga
Odpowiedzi: 40
Wyświetleń: 16726
|
Forum: Ruch i odżywianie Wysłany: 2013-06-08, 21:08 Temat: Trening w domu |
Ja ostatnio ćwiczyłam Aerobiczną 6 Weidera, ale po jakimś czasie musiałam przerwać (bardzo obciążała kręgosłup i zabierała coraz więcej czasu), to tak jeśli interesowałoby Cię trenowanie mięśni brzucha. U mnie efekty były już po ok. 10 dniach - fajnie zarysowane mięśnie, damski odpowiednik lekkiego kaloryferka.
A tak na warunki domowe, to zawsze polecam bieganie (oczywiście nie w domu!) |
Temat: Jakie książki czytasz ? |
Kinga
Odpowiedzi: 413
Wyświetleń: 104572
|
Forum: Biblioteka Wysłany: 2013-06-08, 21:04 Temat: Jakie książki czytasz ? |
Ja czytam bardzo różne rzeczy, generalnie to jest moje czytelnicze miejsce Blog Literutopia
Różne gatunki czytam, nie lubię harlequinów, za to kocham horrory, poradniki, biografie i książki typowo praktyczne, czyli czytasz i wynosisz z lektury jakieś wnioski/umiejętności/wiedzę itd. |
| |