Blogerzy wszystkich platform, łączcie się!

Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne
rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu

Znalezionych wyników: 79
Forum Blogowe :: Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Co zrobić, żeby ludzie dowiedzieli się o blogu?
totolijo

Odpowiedzi: 12
Wyświetleń: 8080

PostForum: Promocja Bloga   Wysłany: 2014-09-01, 10:33   Temat: Co zrobić, żeby ludzie dowiedzieli się o blogu?
Forum internetowe jak najbardziej, do tego media społecznościowe i optymalizacja bloga pod kątem seo. Tak mi się wydaje ;)
  Temat: [opinia] KSIĄŻKOWO - nowy wygląd
totolijo

Odpowiedzi: 19
Wyświetleń: 5371

PostForum: Porady blogowe   Wysłany: 2014-08-19, 18:18   Temat: [opinia] KSIĄŻKOWO - nowy wygląd
Hej
Jak dla mnie raczej przejrzyście. Tak jak powyżej poprawiłabym ten angielski ;) sama u siebie też muszę kilka rzeczy przetłumaczyć, a nie ma kiedy. Jeszcze tylko poprawiłabym daty każdego postu które trochę się zlewają z tytułami postów ;) Pozdrawiam
  Temat: Na ile postów macie przygotowany materiał?
totolijo

Odpowiedzi: 181
Wyświetleń: 50881

PostForum: Ogólnie o blogach   Wysłany: 2014-08-13, 22:08   Temat: Na ile postów macie przygotowany materiał?
u mnie na bieżąco ;) ale pomysłów mam wiele i wszystkie zapisuję, a kiedy dojrzeję do danego tematu to zaczynam pisać ;)
  Temat: czy znacie kogoś znanego? ;)
totolijo

Odpowiedzi: 113
Wyświetleń: 41251

PostForum: HydePark   Wysłany: 2014-08-13, 22:01   Temat: czy znacie kogoś znanego? ;)

Panna K napisał/a:

Ja znam osobiście Roberta Więckiewicza, poznałam Litzę i Maleo, jeśli ktokolwiek ich kojarzy

Litze oczywiście :)
  Temat: [kac-zabójca] sposoby na kaca
totolijo

Odpowiedzi: 79
Wyświetleń: 39025

PostForum: Społeczeństwo   Wysłany: 2014-08-13, 21:56   Temat: [kac-zabójca] sposoby na kaca
słyszałam, że kanapka z dżemem działa cuda ;)
  Temat: [opinia] Co sądzicie o moim blogu totolijo.pl
totolijo

Odpowiedzi: 36
Wyświetleń: 8902

PostForum: Porady blogowe   Wysłany: 2014-08-13, 16:10   Temat: [opinia] Co sądzicie o moim blogu totolijo.pl
Dziękuje za wyczerpującą odpowiedź i wiele cennych rad. Na pewno wszystkie przemyślę ;) Jeszcze raz dziękuję !
  Temat: Paznokcie.
totolijo

Odpowiedzi: 69
Wyświetleń: 61564

PostForum: Kobiece rozmówki   Wysłany: 2014-08-13, 09:37   Temat: Paznokcie.
Moje paznokcie są łamliwe i kruche, natomiast o dziwo włosy lśniące i bez większych problemów, a rosną jak szalone. Wracając do paznokci. właśnie wczoraj opublikowałam u siebie na blogu wpis dotyczący paznokcie. Może kogoś zainteresuje. Jest tam między innymi napisane o sztucznych paznokciach i tego jak ograniczały podstawowe czynności, a także napisane o manicure hybrydowym, który może być niezłą alternatywą do sztucznych paznokci. Z resztą poczytajcie jeśli chcecie.
PS. Kiedyś zdarzało mi się obgryzać pazurki, ale teraz kiedy robię sobie ten manicure hybrydowy to aż szkoda go niszczyć haha
http://totolijo.pl/idealn...hybrydowy-zrob/

[ Dodano: 2014-08-13, 10:38 ]

Nee_naa napisał/a:

Hej:)
Osobiście uwielbiam mieć naturalne, długie paznokcie, jeśli już uda się zapuścić bo różnie to z nimi bywa :oczami: co mogę polecić na poprawę kondycji paznokci, oprócz typowych odżywek? OLEJOWANIE PAZNOKCI, dziewczyny wygooglajcie sobie, jest o tym cały wątek na wizażu, takie vademecum olejowania paznokci, a efekty znakomite.
Pozdrawiam

Zatem muszę kiedyś spróbować ;)
totolijo

PostForum: Porady blogowe   Wysłany: 2014-08-12, 09:40   Temat: [opinia] Co sądzicie o moim blogu totolijo.pl
też się zdziwiłam tym Ludwikiem ;)
  Temat: Co myślicie o sklepowych suszonych pomidorach
totolijo

Odpowiedzi: 4
Wyświetleń: 2671

PostForum: Ruch i odżywianie   Wysłany: 2014-08-06, 10:51   Temat: Co myślicie o sklepowych suszonych pomidorach
Ja jestem całkowicie na nie. Zupełnie mi nie smakują, chyba przed dodanie oleju zamiast oliwy, sama do końca nie wiem. Wolę sama zrobić, a raczej mój mąż robi ;)
Trzy kilo pomidorów w reklamówce i on już wie co musi zrobić.
Jeśli są chętni na domowe suszone pomidory, właśnie na blogu odkrywam przepis mojego męża :D
totolijo

PostForum: Porady blogowe   Wysłany: 2014-08-05, 11:37   Temat: [opinia] Co sądzicie o moim blogu totolijo.pl
Cieszę się nie z miernie :)
  Temat: [pierwsze danie główne] moja ulubiona zupa
totolijo

Odpowiedzi: 98
Wyświetleń: 30688

PostForum: Ruch i odżywianie   Wysłany: 2014-07-30, 20:54   Temat: [pierwsze danie główne] moja ulubiona zupa
zupa krem z cukinii ;)
  Temat: moje ulubione piwo to...
totolijo

Odpowiedzi: 118
Wyświetleń: 35764

PostForum: Ruch i odżywianie   Wysłany: 2014-07-30, 12:45   Temat: moje ulubione piwo to...
Tylko Raciborskie ;)

Strona 4 z 7
Skocz do: