| Autor |
Wiadomość |
Temat: Co zrobić, żeby ludzie dowiedzieli się o blogu? |
totolijo
Odpowiedzi: 12
Wyświetleń: 8080
|
Forum: Promocja Bloga Wysłany: 2014-09-01, 10:33 Temat: Co zrobić, żeby ludzie dowiedzieli się o blogu? |
Forum internetowe jak najbardziej, do tego media społecznościowe i optymalizacja bloga pod kątem seo. Tak mi się wydaje |
Temat: [opinia] KSIĄŻKOWO - nowy wygląd |
totolijo
Odpowiedzi: 19
Wyświetleń: 5371
|
Forum: Porady blogowe Wysłany: 2014-08-19, 18:18 Temat: [opinia] KSIĄŻKOWO - nowy wygląd |
Hej
Jak dla mnie raczej przejrzyście. Tak jak powyżej poprawiłabym ten angielski sama u siebie też muszę kilka rzeczy przetłumaczyć, a nie ma kiedy. Jeszcze tylko poprawiłabym daty każdego postu które trochę się zlewają z tytułami postów Pozdrawiam |
Temat: Na ile postów macie przygotowany materiał? |
totolijo
Odpowiedzi: 181
Wyświetleń: 50881
|
Forum: Ogólnie o blogach Wysłany: 2014-08-13, 22:08 Temat: Na ile postów macie przygotowany materiał? |
u mnie na bieżąco ale pomysłów mam wiele i wszystkie zapisuję, a kiedy dojrzeję do danego tematu to zaczynam pisać |
Temat: czy znacie kogoś znanego? ;) |
totolijo
Odpowiedzi: 113
Wyświetleń: 41251
|
Forum: HydePark Wysłany: 2014-08-13, 22:01 Temat: czy znacie kogoś znanego? ;) |
Panna K napisał/a: Ja znam osobiście Roberta Więckiewicza, poznałam Litzę i Maleo, jeśli ktokolwiek ich kojarzy
Litze oczywiście |
Temat: [kac-zabójca] sposoby na kaca |
totolijo
Odpowiedzi: 79
Wyświetleń: 39025
|
Forum: Społeczeństwo Wysłany: 2014-08-13, 21:56 Temat: [kac-zabójca] sposoby na kaca |
słyszałam, że kanapka z dżemem działa cuda |
Temat: [opinia] Co sądzicie o moim blogu totolijo.pl |
totolijo
Odpowiedzi: 36
Wyświetleń: 8902
|
Forum: Porady blogowe Wysłany: 2014-08-13, 16:10 Temat: [opinia] Co sądzicie o moim blogu totolijo.pl |
Dziękuje za wyczerpującą odpowiedź i wiele cennych rad. Na pewno wszystkie przemyślę Jeszcze raz dziękuję ! |
Temat: Paznokcie. |
totolijo
Odpowiedzi: 69
Wyświetleń: 61564
|
Forum: Kobiece rozmówki Wysłany: 2014-08-13, 09:37 Temat: Paznokcie. |
Moje paznokcie są łamliwe i kruche, natomiast o dziwo włosy lśniące i bez większych problemów, a rosną jak szalone. Wracając do paznokci. właśnie wczoraj opublikowałam u siebie na blogu wpis dotyczący paznokcie. Może kogoś zainteresuje. Jest tam między innymi napisane o sztucznych paznokciach i tego jak ograniczały podstawowe czynności, a także napisane o manicure hybrydowym, który może być niezłą alternatywą do sztucznych paznokci. Z resztą poczytajcie jeśli chcecie.
PS. Kiedyś zdarzało mi się obgryzać pazurki, ale teraz kiedy robię sobie ten manicure hybrydowy to aż szkoda go niszczyć haha
http://totolijo.pl/idealn...hybrydowy-zrob/
[ Dodano: 2014-08-13, 10:38 ]
Nee_naa napisał/a: Hej:)
Osobiście uwielbiam mieć naturalne, długie paznokcie, jeśli już uda się zapuścić bo różnie to z nimi bywa  co mogę polecić na poprawę kondycji paznokci, oprócz typowych odżywek? OLEJOWANIE PAZNOKCI, dziewczyny wygooglajcie sobie, jest o tym cały wątek na wizażu, takie vademecum olejowania paznokci, a efekty znakomite.
Pozdrawiam
Zatem muszę kiedyś spróbować |
totolijo
|
Forum: Porady blogowe Wysłany: 2014-08-12, 09:40 Temat: [opinia] Co sądzicie o moim blogu totolijo.pl |
też się zdziwiłam tym Ludwikiem |
Temat: Co myślicie o sklepowych suszonych pomidorach |
totolijo
Odpowiedzi: 4
Wyświetleń: 2671
|
Forum: Ruch i odżywianie Wysłany: 2014-08-06, 10:51 Temat: Co myślicie o sklepowych suszonych pomidorach |
Ja jestem całkowicie na nie. Zupełnie mi nie smakują, chyba przed dodanie oleju zamiast oliwy, sama do końca nie wiem. Wolę sama zrobić, a raczej mój mąż robi
Trzy kilo pomidorów w reklamówce i on już wie co musi zrobić.
Jeśli są chętni na domowe suszone pomidory, właśnie na blogu odkrywam przepis mojego męża
 |
totolijo
|
Forum: Porady blogowe Wysłany: 2014-08-05, 11:37 Temat: [opinia] Co sądzicie o moim blogu totolijo.pl |
Cieszę się nie z miernie |
Temat: [pierwsze danie główne] moja ulubiona zupa |
totolijo
Odpowiedzi: 98
Wyświetleń: 30688
|
Forum: Ruch i odżywianie Wysłany: 2014-07-30, 20:54 Temat: [pierwsze danie główne] moja ulubiona zupa |
zupa krem z cukinii |
Temat: moje ulubione piwo to... |
totolijo
Odpowiedzi: 118
Wyświetleń: 35764
|
Forum: Ruch i odżywianie Wysłany: 2014-07-30, 12:45 Temat: moje ulubione piwo to... |
Tylko Raciborskie |
| |