|
Blogerzy wszystkich platform, łączcie się! Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu
|
| Autor |
Wiadomość |
Temat: Stephen King |
totolijo
Odpowiedzi: 59
Wyświetleń: 17506
|
Forum: Biblioteka Wysłany: 2014-07-09, 18:49 Temat: Stephen King |
Mój maż jest zafascynowany jego twórczością, ja jeszcze okazji nie miałam się zapoznać, ale chyba się w końcu zdecyduję |
Temat: Jakie książki czytasz ? |
totolijo
Odpowiedzi: 413
Wyświetleń: 103207
|
Forum: Biblioteka Wysłany: 2014-07-09, 18:47 Temat: Jakie książki czytasz ? |
| Ja zafascynowana wizytą w Wersalu czytam biografię Marii Antoniny autorstwa Antonii Fraser. Polecam niesamowicie ciekawa książka. |
Temat: Podkład |
totolijo
Odpowiedzi: 176
Wyświetleń: 47407
|
Forum: Kobiece rozmówki Wysłany: 2014-07-09, 18:43 Temat: Podkład |
| Ja mam bardzo wrażliwą i uczuleniową skórę, a do tego często czerwone przebarwienia. Świetnie się spisuje Clinique Redness Solutions, ale niestety do najtańszych nie należy. |
Temat: Olejek rycynowy |
totolijo
Odpowiedzi: 48
Wyświetleń: 25180
|
Forum: Kobiece rozmówki Wysłany: 2014-07-09, 18:40 Temat: Olejek rycynowy |
| słyszałam, że jest niezastąpiony na paznokcie.. moje są okropnie łamliwe. Polecacie na łamliwość? |
Temat: na co wydajesz pieniądze? |
totolijo
Odpowiedzi: 140
Wyświetleń: 45511
|
Forum: Kobiece rozmówki Wysłany: 2014-07-09, 18:38 Temat: na co wydajesz pieniądze? |
ja od tego miesiąca oszczędzam ale jak widzę jakieś niezwykłe buty to ciężko mi się powstrzymać |
Temat: Kawa, inka, herbata czy kakao? |
totolijo
Odpowiedzi: 49
Wyświetleń: 16984
|
Forum: Ruch i odżywianie Wysłany: 2014-07-09, 18:36 Temat: Kawa, inka, herbata czy kakao? |
U mnie kawa no number one. Nie wyobrażam sobie wręcz bez niej życia |
Temat: co jadasz na śniadanie ? |
totolijo
Odpowiedzi: 181
Wyświetleń: 52048
|
Forum: Ruch i odżywianie Wysłany: 2014-07-09, 18:26 Temat: co jadasz na śniadanie ? |
malamirabelka napisał/a: Ja śniadanie jem o 8.00, jakieś 40 minut po tym jak wstaję do pracy  zwykle jadam kanapki z chleba gryczanego z pastą z cykinii, sałatą, pomidorem, szczypiorkiem itd., sałatki, albo np. jabłko z masłem orzechowym bez cukru, ewentualnie mleko migdałowe z amarantusem i owocami
Ja też jadam kanapki z chleba gryczanego własnego wypieku lubię tez na śniadania jajka pod różną postacią a szczególnie jajka po wiedeńsku, są po prostu najsmaczniejsze. Lubię też takie moje pseudo pesto czyli zmiksowana zielona pietruszka, szczypiorek, może być koperek, trochę śmietany i trochę serka solankowego - pycha i do tego wszystkiego musi być poranna kawa |
| |
↑ skocz na górę ↑ | shoutbox | |
|
|
 |
|
 |