Blogerzy wszystkich platform, łączcie się!

Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne
rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu

Znalezionych wyników: 79
Forum Blogowe :: Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Stephen King
totolijo

Odpowiedzi: 59
Wyświetleń: 17506

PostForum: Biblioteka   Wysłany: 2014-07-09, 18:49   Temat: Stephen King
Mój maż jest zafascynowany jego twórczością, ja jeszcze okazji nie miałam się zapoznać, ale chyba się w końcu zdecyduję :)
  Temat: Jakie książki czytasz ?
totolijo

Odpowiedzi: 413
Wyświetleń: 103207

PostForum: Biblioteka   Wysłany: 2014-07-09, 18:47   Temat: Jakie książki czytasz ?
Ja zafascynowana wizytą w Wersalu czytam biografię Marii Antoniny autorstwa Antonii Fraser. Polecam niesamowicie ciekawa książka.
  Temat: Podkład
totolijo

Odpowiedzi: 176
Wyświetleń: 47407

PostForum: Kobiece rozmówki   Wysłany: 2014-07-09, 18:43   Temat: Podkład
Ja mam bardzo wrażliwą i uczuleniową skórę, a do tego często czerwone przebarwienia. Świetnie się spisuje Clinique Redness Solutions, ale niestety do najtańszych nie należy.
  Temat: Olejek rycynowy
totolijo

Odpowiedzi: 48
Wyświetleń: 25180

PostForum: Kobiece rozmówki   Wysłany: 2014-07-09, 18:40   Temat: Olejek rycynowy
słyszałam, że jest niezastąpiony na paznokcie.. moje są okropnie łamliwe. Polecacie na łamliwość?
  Temat: na co wydajesz pieniądze?
totolijo

Odpowiedzi: 140
Wyświetleń: 45511

PostForum: Kobiece rozmówki   Wysłany: 2014-07-09, 18:38   Temat: na co wydajesz pieniądze?
ja od tego miesiąca oszczędzam :) ale jak widzę jakieś niezwykłe buty to ciężko mi się powstrzymać :D
  Temat: Kawa, inka, herbata czy kakao?
totolijo

Odpowiedzi: 49
Wyświetleń: 16984

PostForum: Ruch i odżywianie   Wysłany: 2014-07-09, 18:36   Temat: Kawa, inka, herbata czy kakao?
U mnie kawa no number one. Nie wyobrażam sobie wręcz bez niej życia :)
  Temat: co jadasz na śniadanie ?
totolijo

Odpowiedzi: 181
Wyświetleń: 52048

PostForum: Ruch i odżywianie   Wysłany: 2014-07-09, 18:26   Temat: co jadasz na śniadanie ?

malamirabelka napisał/a:

Ja śniadanie jem o 8.00, jakieś 40 minut po tym jak wstaję do pracy ;) zwykle jadam kanapki z chleba gryczanego z pastą z cykinii, sałatą, pomidorem, szczypiorkiem itd., sałatki, albo np. jabłko z masłem orzechowym bez cukru, ewentualnie mleko migdałowe z amarantusem i owocami :)

Ja też jadam kanapki z chleba gryczanego własnego wypieku :) lubię tez na śniadania jajka pod różną postacią a szczególnie jajka po wiedeńsku, są po prostu najsmaczniejsze. Lubię też takie moje pseudo pesto czyli zmiksowana zielona pietruszka, szczypiorek, może być koperek, trochę śmietany i trochę serka solankowego - pycha :) i do tego wszystkiego musi być poranna kawa :D

Strona 7 z 7
Skocz do: