Blogerzy wszystkich platform, łączcie się!

Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne
rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu

Znalezionych wyników: 246
Forum Blogowe :: Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: [serial] Dexter
Kredka

Odpowiedzi: 81
Wyświetleń: 25636

PostForum: Filmy i seriale   Wysłany: 2012-10-04, 00:35   Temat: [serial] Dexter
Nowy sezon zaczął się ciekawie - spodobało mi się, że Deb już "rozwiązała zagadkę" - myślałam, że prawdę odkryje dopiero na koniec serii. ;) Fajnie, że powracają stare wątki (Rzeźnika z Zatoki, Chłodniarza, Doakesa), wszystko się zapętla wokół szyi Dexa - oby tylko nie poszli znów na łatwiznę i nie spaprali sporego potencjału przez jakieś "cudowne" ratowanie Dextera z opałów.
  Temat: Imprezowy styl życia
Kredka

Odpowiedzi: 46
Wyświetleń: 17986

PostForum: Sex, Miłość i przyjaźń   Wysłany: 2012-09-29, 16:19   Temat: Imprezowy styl życia

StudioSekret napisał/a:

i niejedną tego typu tajemnicę, ale już się podzielić i uchylić rąbka to

no bo co to by wtedy była za tajemnica ;)
  Temat: Najgorsze filmy świata
Kredka

Odpowiedzi: 48
Wyświetleń: 15745

PostForum: Filmy i seriale   Wysłany: 2012-09-29, 13:50   Temat: Najgorsze filmy świata

gruszkazfartuszka napisał/a:

1. Czarna Owca

Cytat
Nowa Zelandia. Nękany obsesyjnymi lękami przed owcami Henry Oldfield wraca na rodzinną farmę. Od powrotu do domu Henry przeczuwa, że na farmie dzieje się coś niedobrego. Początkowo zrzuca to na karb własnych lęków i przywidzeń związanych z tajemniczym wypadkiem z dzieciństwa… Wkrótce okazuje się, że rzeczywistość zaczyna go przerastać, a zmutowane owce rozpętają prawdziwy horror. Niewinne owieczki przeobrażają się w stado krwiożerczych bestii. Zaskakującą przemianę przechodzą także zaatakowani przez nie ludzie. Jedna wkurzona owca to kłopot. Czterdzieści milionów wkurzonych owiec to prawdziwy horror.

Och, chyba muszę to obejrzeć! :D
  Temat: piwo smakowe
Kredka

Odpowiedzi: 61
Wyświetleń: 24340

PostForum: Ruch i odżywianie   Wysłany: 2012-09-24, 17:05   Temat: piwo smakowe
Ja jestem od kilku lat wierna Desperadosom ♥
...chociaż to brzmi kusząco:

Htsz napisał/a:

Jakiś czas temu wszedł na rynek także Somersby - nie jest to ten produkt co za granicą. Tam w składzie jest cydr, u nas (chyba z uwagi na prawo i opłaty) to napój piwny o smaku jabłkowym. Po raz pierwszy piłem piwo z lodem bo tak sugerują żeby podawać. Rzeczywiście lód zmienia nieco postać tego trunku.
  Temat: jak dobrze napisać do dziewczyny wiadomość przez internet
Kredka

Odpowiedzi: 23
Wyświetleń: 76012

PostForum: Kobiece rozmówki   Wysłany: 2012-09-22, 20:00   Temat: jak dobrze napisać do dziewczyny wiadomość przez internet

Alabastrova napisał/a:

Nie, jeżeli ważysz 50-60kg. Gdy ważysz ponad 70 to może okazać się to potrzebne ;]

No w sumie racja. Ja jestem filigranowa, to nawet chudzielce nie mieli wielkich problemów z noszeniem na rękach. :P

Alabastrova napisał/a:

Po prostu lubie grubych i tyle. Lubie bo mi sie podobaja. Lubie bo tak

Moja przyjaciółka też tak ma - dla niej są po prostu fajni i "misiowaci", dla mnie już grubaski. Każdemu się podoba co innego i zresztą całe szczęście. :)

StudioSekret napisał/a:

Kredka...a Ty jakich facetów lubisz, tych umięśnionych bardzo?

Bardzo to nie. ;) Kiedyś lubiłam chudzielców, a teraz szczupłych albo najlepiej szczupłych z mięśniami, ale takimi umiarkowanymi, a nie takich "wyrzeźbionych" jak gostek z którejś foty podesłanej przez Alabastrova, ;)
  Temat: jak dobrze napisać do dziewczyny wiadomość przez internet
Kredka

Odpowiedzi: 23
Wyświetleń: 76012

PostForum: Kobiece rozmówki   Wysłany: 2012-09-22, 10:34   Temat: jak dobrze napisać do dziewczyny wiadomość przez internet

Alabastrova napisał/a:

Fact to ma być facet i musi mnie podnieść i przenieśc przez próg, tak?

Ale do tego akurat kilku podbródków to nie potrzeba ;)
  Temat: Czy uprawiałeś/aś sex z osobą poznaną w internecie ?
Kredka

Odpowiedzi: 54
Wyświetleń: 28684

PostForum: Sex, Miłość i przyjaźń   Wysłany: 2012-09-16, 18:43   Temat: Czy uprawiałeś/aś sex z osobą poznaną w internecie ?
Ja mam podobnie jak Htsz, wielu znajomych wirtualnych przekształciło się na tych "realnych", a wielu znam tylko przez internet, ale i tak szczerze mogę powiedzieć, że ich lubię. Wiadomo, że nie umówiłabym się z kimś z kim zamieniłam parę zdań na jakimś czacie, ale czemu miałabym się nie spotkać z kimś kogo poznałam przez internet, ale rozmawiałam całymi godzinami przez np. kilka miesięcy? Więcej wiem o takiej osobie niż przypadkowo spotkanej w klubie czy na spacerze, więc czemu miałaby byc "gorsza"? ;)
  Temat: [seriale medyczne] Grey's Anatomy / Emergency / itp.
Kredka

Odpowiedzi: 8
Wyświetleń: 5224

PostForum: Filmy i seriale   Wysłany: 2012-09-14, 19:40   Temat: [seriale medyczne] Grey's Anatomy / Emergency / itp.
Kiedyś oglądałam Ostry dyżur, a teraz w sumie na bieżąco oglądam Grey's Anatomy - mieli swoje lepsze i gorsze momenty/serie, ale ogólnie bardzo lubię.
  Temat: [Serial] Gra o Tron
Kredka

Odpowiedzi: 100
Wyświetleń: 31402

PostForum: Filmy i seriale   Wysłany: 2012-09-14, 19:38   Temat: [Serial] Gra o Tron

werka napisał/a:

Czy ktoś wie, kiedy ma zostać wyemitowany 3 sezon, ba strasznie się wkręciliśmy z mężem

w kwietniu dopiero będzie niestety
  Temat: E-booki
Kredka

Odpowiedzi: 80
Wyświetleń: 30349

PostForum: Biblioteka   Wysłany: 2012-09-08, 21:37   Temat: E-booki

Cytat

I dobrze, bo działa mi to na nerwy odkąd pamiętam.

:) A u mnie wręcz przeciwnie - od dzieciństwa to kocham. Zawsze miałam (i mam) w domu mnóstwo książek, uwielbiam też chodzić po księgarniach (i antykwariatach pełnych staroci).
  Temat: E-booki
Kredka

Odpowiedzi: 80
Wyświetleń: 30349

PostForum: Biblioteka   Wysłany: 2012-09-08, 19:32   Temat: E-booki
E-booki mają swoje zalety, jasne (a taki czytnik Kindle sama chętnie bym sobie sprawiła), ale jednak - jak dla mnie - prawdziwa książka to taka drukowana, którą mogę sobie postawić na półce. Zapach, faktura, ciężar - e-book tego nie zapewni, jest taki nijaki. To dokładnie tak jak z listami i e-mailami, te drugie tańsze, wygodniejsze, szybsze, ale nie mają nic z klimatu i satysfakcji jakie przynosiła tradycyjna korespondencja.
  Temat: [serial] Dexter
Kredka

Odpowiedzi: 81
Wyświetleń: 25636

PostForum: Filmy i seriale   Wysłany: 2012-08-17, 21:27   Temat: [serial] Dexter
Taa, tylko wiesz, szósta seria też miała fajne promo, a ostatecznie wyszło jak wyszło. Też się nakręcam, jak patrzę na te migawki, ale jednak obawy mam, żeby znowu nie schrzanili i wyszedł Dex jak z pierwszych dwóch serii. Trochę się pocieszam tym, że skoro już zapowiedzieli, że to będą 2 ostatnie serie - to może przestaną Dextera ratować z każdej opresji i skończą się absurdy, a wszystko będzie się zbliżać do przemyślanego i wgniatającego w fotel finału. Fajnie by było. :)

Strona 2 z 21
Skocz do: