Blogerzy wszystkich platform, łączcie się!

Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne
rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu

Znalezionych wyników: 351
Forum Blogowe :: Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Czy warto studiować?
Alabastrova

Odpowiedzi: 20
Wyświetleń: 9274

PostForum: Szkoła   Wysłany: 2015-10-15, 18:11   Temat: Czy warto studiować?
To w zasadzie po co te Twoje wywody?
  Temat: Czy warto studiować?
Alabastrova

Odpowiedzi: 20
Wyświetleń: 9274

PostForum: Szkoła   Wysłany: 2015-10-04, 21:16   Temat: Czy warto studiować?

Dejw93 napisał/a:

miałbym ze sobą zrobić po szkole średniej.

Kosztować życie. Dosłownie :)
Dla jednych jest to spełnianie ambicjonalne, dla innych hedonistyczny. Każdy sposób jest dobry :)

Myślę, że warto zdobyć ten tytuł magistra. Ja błądziłam z kierunkami, jak podliczyłam to studiowałam 6 razy pierwszy rok. Zaczynałam 4 kierunki, w tym np. kosmetologia, której nienawidzę i po miesiącu się poddałam. Teraz jestem tutaj, gdzie zawsze chciałam być, odkryłam kierunek który mnie pasjonuje i spełniam się na nim. Myślę, że to jest kluczem do ukończenia studiów z pełnym przekonaniem o tym, że to nie był stracony czas. Polecam poza nauką angażowanie się w liczne koła naukowe i inne stowarzyszenia, bo to właśnie one są trampoliną dla naszej wiedzy i rozwoju naszych zainteresowań.

Od ludzi można wiele się nauczyć. Tych głupawych, którzy przedłużają młodość, boją się zobowiązań więc zaliczają kolejne panienki również. Ludzie to inspiracja, nieustająca :) warto ich obserwować, słuchać i brać sobie na warsztat sposoby w jaki sposób się "poruszają w życiu".

Tak, warto studiować pełną gębą i z otwartymi oczami.
  Temat: mój wymarzony telefon komórkowy to...
Alabastrova

Odpowiedzi: 57
Wyświetleń: 29407

PostForum: Telefonia   Wysłany: 2015-10-03, 20:48   Temat: mój wymarzony telefon komórkowy to...
Chciałabym iPhone 6 ;p albo inny miazgator pod względem fotografii ;p
  Temat: Blogi wielotematyczne
Alabastrova

Odpowiedzi: 10
Wyświetleń: 3847

PostForum: Ogólnie o blogach   Wysłany: 2015-10-03, 20:30   Temat: Blogi wielotematyczne
Ja nie lubie blogów i rzadko je czytam. Jeżeli chodzi o vlogi to nie mam nic przeciwko delikatnemu odbieganiu od głównego tematu i co jakiś czas pokazywanie czegoś innego (np. w przypadku mody czy urody jakieś okazjonalne DIY). Fajnie jest poznać te osoby nieco od innej strony :)
  Temat: Pokaż swój pulpit
Alabastrova

Odpowiedzi: 332
Wyświetleń: 113317

PostForum: IT - Komputery i Oprogramowanie   Wysłany: 2015-09-07, 12:36   Temat: Pokaż swój pulpit
;)
  Temat: Jakie masz kompulsje
Alabastrova

Odpowiedzi: 9
Wyświetleń: 4231

PostForum: HydePark   Wysłany: 2015-07-26, 20:13   Temat: Jakie masz kompulsje

rebelberry napisał/a:

ramiona rozdrapuję ciągle,

Ja też! :/
  Temat: Jakie masz kompulsje
Alabastrova

Odpowiedzi: 9
Wyświetleń: 4231

PostForum: HydePark   Wysłany: 2015-07-26, 13:11   Temat: Jakie masz kompulsje
Podobno strzelam paznokciami - zwraca na to uwagę koleżanka. Ja nigdy tego nie zauważyłam, ale ponoć własnych tików nie zauważa ;p
Mam bardzo zły nawyk rozdrapywania pryszczy gdy się denerwuje. To się nawet jakoś nazywa. Mój trądzik nie jest wynikiem zaburzeń hormonalnych tylko nerwicy. Tragiczny do zwalczenia.
  Temat: Kobiety, czy lubicie grających facetów?
Alabastrova

Odpowiedzi: 4
Wyświetleń: 2857

PostForum: Kobiece rozmówki   Wysłany: 2015-06-25, 12:59   Temat: Kobiety, czy lubicie grających facetów?
Odpowiada mi model jaki posiadam :D Pogra sobie 2-3 mecze w Fife i rzuca to dla tego co lepsze ^^ czyli ja, wiadomo.
Maniakalnego gracza bym nie przecierpiała.
  Temat: Czy jako kobieta grasz w gry komputerowe?
Alabastrova

Odpowiedzi: 26
Wyświetleń: 10141

PostForum: Kobiece rozmówki   Wysłany: 2015-06-24, 22:44   Temat: Czy jako kobieta grasz w gry komputerowe?
Simsy, Wormsy, Heroesy. Nienawidzę typowych wojen, strzelanek. NIE.
  Temat: Co kupiłaś nowego?
Alabastrova

Odpowiedzi: 101
Wyświetleń: 38224

PostForum: Kobiece rozmówki   Wysłany: 2015-06-21, 19:08   Temat: Co kupiłaś nowego?
dwie sukienki, trampki i kombinezony dla siostry. Tak sobie na nią popatrzyłam i w sumie zastanawiam się czy i sobie jakiegoś nie kupić.
  Temat: Tradycyjne pamiętniki
Alabastrova

Odpowiedzi: 80
Wyświetleń: 30328

PostForum: HydePark   Wysłany: 2015-06-11, 14:13   Temat: Tradycyjne pamiętniki

Htsz napisał/a:

Alabastrova, ile zeszytów już zapisałaś? bo wspominałaś kiedyś, że zaczęłaś dawno temu - w podstawówce.

Ten jest 6 :) Z tym że jak na zdjęciu możecie zobaczyć początkowo prowadziłam je w zwykłych zeszytach 60-80 kartkowych. Wystarczały tylko na rok bo i więcej kiedyś pisałam. Ostatnie dwa były znacznie grubsze, ostatni 200 stron. KeepCalm ma TYLKO 96k, ale formatu A4 więc liczę, że wystarczy na dłuższy czas. Rzadziej też piszę, chociaż postaram się to zmienić by nie przeoczyć czegoś ważnego ;)

Pierwszy wpis pamiętnikowy ma datę 7 października 2001 r.
  Temat: Mój wymarzony prezent...
Alabastrova

Odpowiedzi: 36
Wyświetleń: 15376

PostForum: HydePark   Wysłany: 2015-06-10, 23:30   Temat: Mój wymarzony prezent...
Baby, please! :shy: :padam:

Strona 2 z 30
Skocz do: