Blogerzy wszystkich platform, łączcie się!

Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne
rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu

Znalezionych wyników: 36
Forum Blogowe :: Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: [opinia] Proszę o opinię nt. mojego bloga
Baśka

Odpowiedzi: 7
Wyświetleń: 5242

PostForum: Porady blogowe   Wysłany: 2017-03-29, 17:57   Temat: [opinia] Proszę o opinię nt. mojego bloga
Jeśli chodzi o tematykę, to sam trafnie określiłeś ją jako niszową. Też nie moja bajka, ale pierwszy z brzegu post przeczytałam bez przymusu ;)
Poza kilkoma błędami typu zjedzona literka czy przecinek, co zdarza się każdemu, ciekawi mnie wielokrotne użycie pogrubienia w poście. Domyślam się, że ma to na celu zaakcentowanie pewnych rzeczy, ale jako czytelniczka nie zawsze jestem w stanie powiedzieć, dlaczego akurat tych, a nie innych.
Sam wygląd strony podoba mi się , jest czysto i przejrzyście, a logo + logotyp wyglądają na przemyślane i dopracowane. Nie wiem co kolega wyżej miał na myśli mówiąc, że górne menu jest "trochę niewyraźne", jak dla mnie niczego mu nie brakuje. Jedyne co wizualnie psuje mi efekt, to ten tekst z FB "Liczba osób, które to lubi..." wiszący nad zdjęciami na głównej, ale to tylko moje wrażenie :)
  Temat: [Szablon Emporio] Więcej postów jedna kolumna zamiast trzech
Baśka

Odpowiedzi: 8
Wyświetleń: 2578

PostForum: pomoc Blogspot   Wysłany: 2017-03-29, 17:13   Temat: [Szablon Emporio] Więcej postów jedna kolumna zamiast trzech
Nie wiem czy już to poprawiłeś czy nie, ale u mnie wyświetla się prawidłowo tzn. tak jak na głównej tylko bez pierwszego posta na górze...
  Temat: 4 Nowoczesne szablony na Bloggera! Zmień wygląd swojego blog
Baśka

Odpowiedzi: 12
Wyświetleń: 18811

PostForum: Forum Blogger   Wysłany: 2017-03-29, 16:44   Temat: 4 Nowoczesne szablony na Bloggera! Zmień wygląd swojego blog

Cytat

a co Cię w nim urzekło najbardziej?

Duże zdjęcia postów na głównej. Reszta szablonów jest bardziej pod zawartość tekstową, a ja rzadko piszę więcej niż kilka zdań.
  Temat: 4 Nowoczesne szablony na Bloggera! Zmień wygląd swojego blog
Baśka

Odpowiedzi: 12
Wyświetleń: 18811

PostForum: Forum Blogger   Wysłany: 2017-03-29, 10:43   Temat: 4 Nowoczesne szablony na Bloggera! Zmień wygląd swojego blog
Mi najbardziej podoba się Soho. Jak kiedyś znudzi mi się obecny szablon, to wypróbuję :)
  Temat: Z jakiej sieci komórkowej korzystasz i dlaczego?
Baśka

Odpowiedzi: 117
Wyświetleń: 87388

PostForum: Telefonia   Wysłany: 2017-03-16, 10:16   Temat: Z jakiej sieci komórkowej korzystasz i dlaczego?
Też Orange i też na kartę. Jeden rachunek mniej co miesiąc :D
  Temat: Na ile postów macie przygotowany materiał?
Baśka

Odpowiedzi: 181
Wyświetleń: 51982

PostForum: Ogólnie o blogach   Wysłany: 2017-03-16, 10:06   Temat: Na ile postów macie przygotowany materiał?
Materiału mam zwykle na kilka postów, ale przygotowuje go naprzód tylko jak szykuje mi się nieobecność. Najczęściej ociągam się z obróbką zdjęć aż do dnia wrzucenia posta :]
  Temat: Rok 2017/16 - co robicie w internecie?
Baśka

Odpowiedzi: 3
Wyświetleń: 2413

PostForum: Internet   Wysłany: 2017-03-11, 16:16   Temat: Rok 2017/16 - co robicie w internecie?
Poza portalami informacyjnymi i sklepami online, zaglądam jeszcze na Filmweb. Ewentualnie coś tam obejrzę na tym czy innym playerze. Poza blogosferą prawie nigdzie się nie udzielam. Nawet fejsa nie mam. Życie wirtualne już mnie tak nie kręci jak kiedyś.
  Temat: Jak wziąć rozwód?
Baśka

Odpowiedzi: 9
Wyświetleń: 3850

PostForum: Kobiece rozmówki   Wysłany: 2017-03-07, 19:27   Temat: Jak wziąć rozwód?
Ebooki zamienić na tradycyjne książki :D Polecam też poszukać jakiegoś hobby. Na pewno jest coś, co lubisz robić, niezwiązanego z komputerem. Ewentualnie zawsze warto próbować nowych rzeczy.
  Temat: [blogi] Na co najpierw zwracacie uwagę?
Baśka

Odpowiedzi: 173
Wyświetleń: 52891

PostForum: Ogólnie o blogach   Wysłany: 2017-03-04, 19:57   Temat: [blogi] Na co najpierw zwracacie uwagę?
Nagłówek i treść, dopiero potem cała reszta. Jeśli same posty mnie zainteresują jestem w stanie przymknąć oko na bajzel ;)
  Temat: Obserwacja za obserwację, komentarz za komentarze
Baśka

Odpowiedzi: 65
Wyświetleń: 29455

PostForum: Promocja Bloga   Wysłany: 2017-03-04, 03:18   Temat: Obserwacja za obserwację, komentarz za komentarze
Nie miałam styczności z takimi przypadkami, za to zdarzały mi się "wyróżnienia" bloga od jakichś przypadkowych osób. Każde takie wyróżnienie zachęca do "nominacji" iluś tam kolejnych blogów i ewentualnie odpowiedzi na kilka pytań, co zwykle owocuje osobnym postem. Taki blogowy łańcuszek. Zawsze odpowiadałam na to "dziękuję, miło mi" i tyle, nie zgłębiałam tematu, ale też nie chciałam być niegrzeczna. Kiedy z ciekawości raz sprawdziłam osobę, od której dostałam takie wyróżnienie, okazało się, że oprócz mnie zaszczyciła tym wyróżnieniem jeszcze kilka blogów, z czego połowa była już od dłuższego czasu nieaktywna. Smutne i śmieszne zarazem :/
  Temat: Co teraz czytasz?
Baśka

Odpowiedzi: 374
Wyświetleń: 77893

PostForum: Biblioteka   Wysłany: 2017-03-02, 11:58   Temat: Co teraz czytasz?
"Samotnia" Dickensa
  Temat: Napisy,lektor czy dubbing?
Baśka

Odpowiedzi: 142
Wyświetleń: 43405

PostForum: Filmy i seriale   Wysłany: 2017-03-02, 11:56   Temat: Napisy,lektor czy dubbing?

ardeeda napisał/a:

Oryginalna wersja językowa. Bez napisów, lektora i dubbingu.
.

Też najchętniej wybieram tą opcję. Lektor często/gęsto pomija wiele rzeczy, poza tym można podszkolić język. Dubbing toleruję tylko w bajkach.

Strona 2 z 3
Skocz do: