Blogerzy wszystkich platform, łączcie się!

Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne
rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu

Znalezionych wyników: 205
Forum Blogowe :: Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Bloglovin' - opinie
Kamysto

Odpowiedzi: 52
Wyświetleń: 40675

PostForum: Promocja Bloga   Wysłany: 2013-08-09, 18:36   Temat: Bloglovin' - opinie
zauważyłem, że z punktu widzenia SEO opłaca się bloglovin... to oznacza tyle, że nawet jak nie korzystamy z niego to warto założyć tam konto, by uzyskać parę linków.
  Temat: Automatyczne uzupełnianie pól w komentarzach
Kamysto

Odpowiedzi: 2
Wyświetleń: 1414

PostForum: Forum WordPress   Wysłany: 2013-08-09, 18:34   Temat: Automatyczne uzupełnianie pól w komentarzach
Taka sprawa. Niektóre blogi w WordPressie jak się wchodzi to od razu przy pisaniu komentarza wyświetlają nam nasz nick, strona oraz mejl. Jest to gdzieś tam zapamiętane. Jest jakaś wtyczka, która będzie uzupełniała te pole automatycznie? Chodzi o to, że jak już raz ktoś u mnie na stronie wpisał te dane, to żeby następnym razem jak wejdzie nie musiał wpisywać od nowa.
Kamysto

PostForum: Promocja Bloga   Wysłany: 2013-08-03, 20:45   Temat: Bloglovin' - opinie
Są blogi gdzie ludzie z tego korzystają. Wśród moich czytelników nie zaobserwowałem aktywności bloglovin.
  Temat: [ Komedia ] Wojna Polsko-Ruska.
Kamysto

Odpowiedzi: 16
Wyświetleń: 7924

PostForum: Filmy i seriale   Wysłany: 2013-07-21, 16:11   Temat: [ Komedia ] Wojna Polsko-Ruska.
Fajnie, że nie jestem jedyny. To jeden z bardziej promowanych jako kino "ambitne" w Polsce filmów ostatnich lat i zarazem jeden z tych które zupełnie mi nie przypadł do gustu. Jest beznadziejny pod wieloma względami. Masłowska być może dobrze piszę, lecz produkcja na podstawie jej książki jest porażką.
  Temat: Problem z pewną bloggerką.
Kamysto

Odpowiedzi: 9
Wyświetleń: 2701

PostForum: Sex, Miłość i przyjaźń   Wysłany: 2013-07-21, 16:07   Temat: Problem z pewną bloggerką.
Chyba też będę musiał ten cytat wziąć do serca. Ostatnio za krytykę jakiegoś wpisu dostałem mejla w którym zostałem obrażony - oczywiście mam też zakaz wchodzenia już na tego bloga.
  Temat: Farbowanie włosów
Kamysto

Odpowiedzi: 63
Wyświetleń: 27859

PostForum: Męskie sprawy   Wysłany: 2013-07-21, 16:04   Temat: Farbowanie włosów
Ja farbuje wlosy pod pachami
  Temat: jak sprawdzić prędkość łącza ?
Kamysto

Odpowiedzi: 10
Wyświetleń: 23572

PostForum: Internet   Wysłany: 2013-07-21, 16:03   Temat: jak sprawdzić prędkość łącza ?
Prędkość przez dostawców wyrażana jest w bitach (najmniejsza jednostka miary), a rzeczywistą przepustowość liczymy w bajtach (8 bitów to 1 bajt). Nie wiem czemu tak jest, ale cóż.
  Temat: Pozycjonowanie - opłaca się?
Kamysto

Odpowiedzi: 36
Wyświetleń: 13375

PostForum: Promocja Bloga   Wysłany: 2013-07-21, 15:57   Temat: Pozycjonowanie - opłaca się?
Wejście z wyszukiwarek czytać wejście z google. Pozycjonowanie oczywiście ma sens. Ja na własną rękę pozycjonuje swoje strony od paru lat, nie jest to takie trudne tylko trzeba poczytać dość sporo żeby to miało jakiś sens. Ewentualnie zlecić dobrej firmie jeśli ma się fundusze.
Kamysto

PostForum: Promocja Bloga   Wysłany: 2013-07-21, 15:54   Temat: Bloglovin' - opinie
Ja testuje bloglovin od jakiegoś czasu, ale raczej wykasuję ponieważ jest brak zainteresowania i tylko link mi zaśmieca strone. A znacie może jakieś alternatywy, może mniejsze serwisy z podobnym funkcjami?
  Temat: [reklama] Old Spice
Kamysto

Odpowiedzi: 14
Wyświetleń: 9091

PostForum: HydePark   Wysłany: 2013-07-10, 00:22   Temat: [reklama] Old Spice
~Htsz Reklamy oldspice tak mnie drażnią, że pożal się boże. :)
  Temat: co jadasz na śniadanie ?
Kamysto

Odpowiedzi: 181
Wyświetleń: 50800

PostForum: Ruch i odżywianie   Wysłany: 2013-07-10, 00:20   Temat: co jadasz na śniadanie ?
Mała Czarna oj to nie zdrowo, chociaż adekwatnie do nicka.

Ja bardzo różnie. Zazwyczaj wstaje, pije kawe potem jem sniadanie. A wstaje miedzy 7 rano a 15. :)
  Temat: Seriale i filmy które śmieszą
Kamysto

Odpowiedzi: 24
Wyświetleń: 7264

PostForum: Filmy i seriale   Wysłany: 2013-07-10, 00:19   Temat: Seriale i filmy które śmieszą
ja jestem uzależniony od skeczów monty pythona. i czasem jak pracuje w internecie to w tle właśnie one mi lecą.

Strona 15 z 18
Skocz do: