Autor |
Wiadomość |
Temat: Bloglovin' - opinie |
Kamysto
Odpowiedzi: 52
Wyświetleń: 40675
|
Forum: Promocja Bloga Wysłany: 2013-08-09, 18:36 Temat: Bloglovin' - opinie |
zauważyłem, że z punktu widzenia SEO opłaca się bloglovin... to oznacza tyle, że nawet jak nie korzystamy z niego to warto założyć tam konto, by uzyskać parę linków. |
Temat: Automatyczne uzupełnianie pól w komentarzach |
Kamysto
Odpowiedzi: 2
Wyświetleń: 1414
|
Forum: Forum WordPress Wysłany: 2013-08-09, 18:34 Temat: Automatyczne uzupełnianie pól w komentarzach |
Taka sprawa. Niektóre blogi w WordPressie jak się wchodzi to od razu przy pisaniu komentarza wyświetlają nam nasz nick, strona oraz mejl. Jest to gdzieś tam zapamiętane. Jest jakaś wtyczka, która będzie uzupełniała te pole automatycznie? Chodzi o to, że jak już raz ktoś u mnie na stronie wpisał te dane, to żeby następnym razem jak wejdzie nie musiał wpisywać od nowa. |
Kamysto
|
Forum: Promocja Bloga Wysłany: 2013-08-03, 20:45 Temat: Bloglovin' - opinie |
Są blogi gdzie ludzie z tego korzystają. Wśród moich czytelników nie zaobserwowałem aktywności bloglovin. |
Temat: [ Komedia ] Wojna Polsko-Ruska. |
Kamysto
Odpowiedzi: 16
Wyświetleń: 7924
|
Forum: Filmy i seriale Wysłany: 2013-07-21, 16:11 Temat: [ Komedia ] Wojna Polsko-Ruska. |
Fajnie, że nie jestem jedyny. To jeden z bardziej promowanych jako kino "ambitne" w Polsce filmów ostatnich lat i zarazem jeden z tych które zupełnie mi nie przypadł do gustu. Jest beznadziejny pod wieloma względami. Masłowska być może dobrze piszę, lecz produkcja na podstawie jej książki jest porażką. |
Temat: Problem z pewną bloggerką. |
Kamysto
Odpowiedzi: 9
Wyświetleń: 2701
|
Forum: Sex, Miłość i przyjaźń Wysłany: 2013-07-21, 16:07 Temat: Problem z pewną bloggerką. |
Chyba też będę musiał ten cytat wziąć do serca. Ostatnio za krytykę jakiegoś wpisu dostałem mejla w którym zostałem obrażony - oczywiście mam też zakaz wchodzenia już na tego bloga. |
Temat: Farbowanie włosów |
Kamysto
Odpowiedzi: 63
Wyświetleń: 27859
|
Forum: Męskie sprawy Wysłany: 2013-07-21, 16:04 Temat: Farbowanie włosów |
Ja farbuje wlosy pod pachami |
Temat: jak sprawdzić prędkość łącza ? |
Kamysto
Odpowiedzi: 10
Wyświetleń: 23572
|
Forum: Internet Wysłany: 2013-07-21, 16:03 Temat: jak sprawdzić prędkość łącza ? |
Prędkość przez dostawców wyrażana jest w bitach (najmniejsza jednostka miary), a rzeczywistą przepustowość liczymy w bajtach (8 bitów to 1 bajt). Nie wiem czemu tak jest, ale cóż. |
Temat: Pozycjonowanie - opłaca się? |
Kamysto
Odpowiedzi: 36
Wyświetleń: 13375
|
Forum: Promocja Bloga Wysłany: 2013-07-21, 15:57 Temat: Pozycjonowanie - opłaca się? |
Wejście z wyszukiwarek czytać wejście z google. Pozycjonowanie oczywiście ma sens. Ja na własną rękę pozycjonuje swoje strony od paru lat, nie jest to takie trudne tylko trzeba poczytać dość sporo żeby to miało jakiś sens. Ewentualnie zlecić dobrej firmie jeśli ma się fundusze. |
Kamysto
|
Forum: Promocja Bloga Wysłany: 2013-07-21, 15:54 Temat: Bloglovin' - opinie |
Ja testuje bloglovin od jakiegoś czasu, ale raczej wykasuję ponieważ jest brak zainteresowania i tylko link mi zaśmieca strone. A znacie może jakieś alternatywy, może mniejsze serwisy z podobnym funkcjami? |
Temat: [reklama] Old Spice |
Kamysto
Odpowiedzi: 14
Wyświetleń: 9091
|
Forum: HydePark Wysłany: 2013-07-10, 00:22 Temat: [reklama] Old Spice |
~Htsz Reklamy oldspice tak mnie drażnią, że pożal się boże. |
Temat: co jadasz na śniadanie ? |
Kamysto
Odpowiedzi: 181
Wyświetleń: 50800
|
Forum: Ruch i odżywianie Wysłany: 2013-07-10, 00:20 Temat: co jadasz na śniadanie ? |
Mała Czarna oj to nie zdrowo, chociaż adekwatnie do nicka.
Ja bardzo różnie. Zazwyczaj wstaje, pije kawe potem jem sniadanie. A wstaje miedzy 7 rano a 15. |
Temat: Seriale i filmy które śmieszą |
Kamysto
Odpowiedzi: 24
Wyświetleń: 7264
|
Forum: Filmy i seriale Wysłany: 2013-07-10, 00:19 Temat: Seriale i filmy które śmieszą |
ja jestem uzależniony od skeczów monty pythona. i czasem jak pracuje w internecie to w tle właśnie one mi lecą. |
|