Blogerzy wszystkich platform, łączcie się!

Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne
rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu

Znalezionych wyników: 205
Forum Blogowe :: Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: O czym jest Twój blog?
Kamysto

Odpowiedzi: 454
Wyświetleń: 1895110

PostForum: Promocja Bloga   Wysłany: 2013-07-10, 00:17   Temat: O czym jest Twój blog?
Ja prowadzę teraz teraz stronkę, gdzie piszę głównie o kulturze ale też i coś o nauce. Pojawiają się też wpisy typowo rozrywkowe. Bloga prowadzimy w trzy osoby.
  Temat: [kino] jaki film ostatnio obejrzałeś...? ;>
Kamysto

Odpowiedzi: 337
Wyświetleń: 82659

PostForum: Filmy i seriale   Wysłany: 2013-07-09, 00:40   Temat: [kino] jaki film ostatnio obejrzałeś...? ;>
ja ogladalem czlowieka ze stali - jutro po 12 bedzie recenzja tego filmu u mnie

ostatnio z miare nowych to intruz
  Temat: Samochód idealny na nasze drogi
Kamysto

Odpowiedzi: 15
Wyświetleń: 5731

PostForum: HydePark   Wysłany: 2013-07-09, 00:38   Temat: Samochód idealny na nasze drogi
na polskie drogi to jedynie suvy i auta terenowe, no niestety ma to sens
  Temat: Ktoś jeszcze prowadzi bloga o swojej twórczości?
Kamysto

Odpowiedzi: 14
Wyświetleń: 5812

PostForum: Ogólnie o blogach   Wysłany: 2013-07-09, 00:33   Temat: Ktoś jeszcze prowadzi bloga o swojej twórczości?
ja prowadziłem photobloga - zdjęcia mojego autorstwa na Tumblrze, ale teraz nie mam niestety czasu na tą pasję.
  Temat: Co jest lepsze od seksu?
Kamysto

Odpowiedzi: 94
Wyświetleń: 31936

PostForum: Sex, Miłość i przyjaźń   Wysłany: 2013-02-24, 17:15   Temat: Co jest lepsze od seksu?
Więcej seksu jest lepsze od seksu. Nie którzy ponoć lubią jeszcze jedzenie. :)
  Temat: Jaki program do stworzenia logotypu? najlepiej darmowy
Kamysto

Odpowiedzi: 17
Wyświetleń: 9772

PostForum: Grafika - dyskusje, tutoriale, pomocna dłoń   Wysłany: 2013-02-21, 13:52   Temat: Jaki program do stworzenia logotypu? najlepiej darmowy
Też polecam GIMPa. Na youtube znajdziesz poradnik jak zrobić własne logo w tym o oto programie.
  Temat: NAJBARDZIEJ WPŁYWOWI BLOGERZY POLSKI W 2012 R.
Kamysto

Odpowiedzi: 25
Wyświetleń: 7666

PostForum: Ogólnie o blogach   Wysłany: 2013-02-21, 13:51   Temat: NAJBARDZIEJ WPŁYWOWI BLOGERZY POLSKI W 2012 R.
Ciekawy ranking. Blogerzy Ci najbardziej wpływowi w jednym miejscu, można sobie poprzeglądać ich blogi tak od razu. Dzięki za link.
  Temat: TUMBLR - jak ustawić nieograniczoną ilość postów na stronie
Kamysto

Odpowiedzi: 5
Wyświetleń: 10492

PostForum: Blogi, Pomoc Blogowa   Wysłany: 2013-02-15, 16:01   Temat: TUMBLR - jak ustawić nieograniczoną ilość postów na stronie
Nie każda skórka Tumblra obsługuję nieskończoność zdjęć wyświetlanych. W standardowych opcjach jest właśnie do 15 max na strone. Warto spojrzeć na ustawienia jakie masz skórki, albo... zmienić ją na taką na której się da.

mystkowski.tumblr.com
  Temat: Na ile postów macie przygotowany materiał?
Kamysto

Odpowiedzi: 181
Wyświetleń: 49222

PostForum: Ogólnie o blogach   Wysłany: 2013-02-15, 15:57   Temat: Na ile postów macie przygotowany materiał?
A ja nie mam żadnych przygotowanych postów, no chyba, że w głowie coś tam mi się gotuję. Często temat dobieram spontanicznie.
  Temat: czy znacie kogoś znanego? ;)
Kamysto

Odpowiedzi: 113
Wyświetleń: 40057

PostForum: HydePark   Wysłany: 2013-01-30, 16:56   Temat: czy znacie kogoś znanego? ;)
Ja kiedyś rozmawiałem z Pezetem chwilę jak siedział przy barze.
  Temat: [film] Django
Kamysto

Odpowiedzi: 17
Wyświetleń: 4396

PostForum: Filmy i seriale   Wysłany: 2013-01-30, 16:55   Temat: [film] Django
Już jestem po seansie. Ocena jaką dałem filmowi to 8/10, to wysoka nota w moim systemie ocenienia. Recenzja też jest ;] LINK
  Temat: O czym jest Twój blog?
Kamysto

Odpowiedzi: 454
Wyświetleń: 1895110

PostForum: Promocja Bloga   Wysłany: 2013-01-28, 21:19   Temat: O czym jest Twój blog?
Ja piszę o tym co dotyczy po części każdego z nas. Piszę o kulturze, o filmach, książkach i miksuję to z naukowymi wpisami. Np o kosmosie i takie różne sprawy. Staram się edukować i dawać rozrywkę. Taki blog sobie wymyśliłem, czy da radę? Zobaczymy.

Strona 16 z 18
Skocz do: