Autor |
Wiadomość |
Temat: Notki prawne na blogu |
Kamysto
Odpowiedzi: 9
Wyświetleń: 4360
|
Forum: Ogólnie o blogach Wysłany: 2013-01-28, 21:14 Temat: Notki prawne na blogu |
Według mojej wiedzy wynika, że blog jest niczym innym jak dziełem autorskim danego blogowicza. Wpisy objęte są prawem autorskim. To tak samo jak by ktoś napisał książke - nie musi zaznaczac, ze zabrania kopiowania etc. To samo przez siebie jest juz takie. |
Temat: [CS] Counter Strike |
Kamysto
Odpowiedzi: 25
Wyświetleń: 12187
|
Forum: Gry Wysłany: 2013-01-26, 20:39 Temat: [CS] Counter Strike |
Stary temat, ale teraz można pisać o CS: Global Offensive . Ja osobiście nie gram teraz w gry, ale w CSa się pykało kiedyś i to sporo. |
Temat: Porozmawiajmy o pogodzie |
Kamysto
Odpowiedzi: 422
Wyświetleń: 59914
|
Forum: HydePark Wysłany: 2013-01-26, 20:36 Temat: Porozmawiajmy o pogodzie |
-10. Parę dni temu było -3 i padał deszcz. masakra, śnieg się świecił jak psu... |
Temat: Jakich programów używacie do tworzenia grafiki? |
Kamysto
Odpowiedzi: 87
Wyświetleń: 45676
|
Forum: Grafika - dyskusje, tutoriale, pomocna dłoń Wysłany: 2013-01-26, 20:31 Temat: Jakich programów używacie do tworzenia grafiki? |
To ja mam Basia odwrotnie. Najpierw wychowałem się na grafice wektorowej a później photoshopa nie kumałem. Corel jeszcze w wersji 6, teraz jest chyba 15 |
Temat: [Gadu-Gadu] od jak dawna masz GG i jak długi jest twój numer |
Kamysto
Odpowiedzi: 41
Wyświetleń: 27004
|
Forum: IT - Komputery i Oprogramowanie Wysłany: 2013-01-26, 19:37 Temat: [Gadu-Gadu] od jak dawna masz GG i jak długi jest twój numer |
Z tymi numerami gg jest tak, że te nowe co się dostaję co są bardzo długie ale co jakiś czas te krótsze się zwalniają i na farta można dostać krótszy numer. Moj ma nie wiem chyba 7 cyfer. |
Temat: Która część ciała jest najsexowniejsza? |
Kamysto
Odpowiedzi: 183
Wyświetleń: 48130
|
Forum: Sex, Miłość i przyjaźń Wysłany: 2013-01-26, 17:34 Temat: Która część ciała jest najsexowniejsza? |
czemu nikt nie piszę o kobiecych dłoniach i stopach to też atrybut kobiecości Najseksowniejsze to chyba piersi i tyłek. |
Temat: [panowie] piżama czy koszulka i bokserki ? |
Kamysto
Odpowiedzi: 56
Wyświetleń: 26464
|
Forum: Męskie sprawy Wysłany: 2013-01-26, 17:32 Temat: [panowie] piżama czy koszulka i bokserki ? |
Ciekawe kto odpowiedział obojętne. Piżama była dobra jak się miało te 10 lat, po co się wgrzebywać w to jak można normalnie w koszulce i bokserkach. Tyle wywodu ;p |
Temat: który Anty Wirus najlepszy ? |
Kamysto
Odpowiedzi: 85
Wyświetleń: 37951
|
Forum: IT - Komputery i Oprogramowanie Wysłany: 2013-01-26, 17:30 Temat: który Anty Wirus najlepszy ? |
Darmowa licencja nie obejmuję użytkowników komercyjnych, to muszę tacie powiedzieć na pewno się ucieszy. Ja używam Avasta i jestem zadowolony. Najważniejsze to nie klikać w jakieś niewiadomo co w sieci i żadnych alarmów nie będzie. |
Temat: Stare gry |
Kamysto
Odpowiedzi: 55
Wyświetleń: 28588
|
Forum: Gry Wysłany: 2013-01-26, 17:19 Temat: Stare gry |
Ja z czego pamiętam to WoG - dodatek do herosów miał pewne bugi, ale ogólnie to niezłe rozszerzenie do gry. Nieoficjalne na dodatek.
Herosów 3 miałem przyjemność sobie ostatnio przypomnieć ze 2 lata temu jak z kolegą złapaliśmy zajawke i grafliśmy przez neta. Też polecam, tylko potrzebne są takie same wersje gry na obu kompach. |
Temat: Jaki masz telefon? Jakie miałeś/aś wcześniej? |
Kamysto
Odpowiedzi: 177
Wyświetleń: 70312
|
Forum: Telefonia Wysłany: 2013-01-25, 20:12 Temat: Jaki masz telefon? Jakie miałeś/aś wcześniej? |
Ja nie pamiętam swoich wcześniejszych telefonów, ich nazw nie pamiętam modeli. Teraz mam Sony Ericssona Neo V i jestem zadowolony. Aha wcześniej Samsung i5700 to jeszcze pamietam |
Temat: [serial] Family Guy |
Kamysto
Odpowiedzi: 7
Wyświetleń: 3673
|
Forum: Filmy i seriale Wysłany: 2013-01-25, 20:10 Temat: [serial] Family Guy |
Family Guy jest całkiem w porządku jednak i tak ja osobiście jestem uzależniony od długiego czasu od South Parka i raczej się to nie zmieni. |
Temat: [film] Django |
Kamysto
Odpowiedzi: 17
Wyświetleń: 4396
|
Forum: Filmy i seriale Wysłany: 2013-01-25, 20:07 Temat: [film] Django |
Jakie są wasze opinie? Był już ktoś, oglądał? Ja się wybieram jutro i najprawdopodobniej będzie recenzja z tego filmu. |
|