Blogerzy wszystkich platform, łączcie się!

Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne
rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu

Znalezionych wyników: 205
Forum Blogowe :: Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Notki prawne na blogu
Kamysto

Odpowiedzi: 9
Wyświetleń: 4360

PostForum: Ogólnie o blogach   Wysłany: 2013-01-28, 21:14   Temat: Notki prawne na blogu
Według mojej wiedzy wynika, że blog jest niczym innym jak dziełem autorskim danego blogowicza. Wpisy objęte są prawem autorskim. To tak samo jak by ktoś napisał książke - nie musi zaznaczac, ze zabrania kopiowania etc. To samo przez siebie jest juz takie.
  Temat: [CS] Counter Strike
Kamysto

Odpowiedzi: 25
Wyświetleń: 12187

PostForum: Gry   Wysłany: 2013-01-26, 20:39   Temat: [CS] Counter Strike
Stary temat, ale teraz można pisać o CS: Global Offensive ;) . Ja osobiście nie gram teraz w gry, ale w CSa się pykało kiedyś i to sporo.
  Temat: Porozmawiajmy o pogodzie
Kamysto

Odpowiedzi: 422
Wyświetleń: 59914

PostForum: HydePark   Wysłany: 2013-01-26, 20:36   Temat: Porozmawiajmy o pogodzie
-10. Parę dni temu było -3 i padał deszcz. masakra, śnieg się świecił jak psu...
  Temat: Jakich programów używacie do tworzenia grafiki?
Kamysto

Odpowiedzi: 87
Wyświetleń: 45676

PostForum: Grafika - dyskusje, tutoriale, pomocna dłoń   Wysłany: 2013-01-26, 20:31   Temat: Jakich programów używacie do tworzenia grafiki?
To ja mam Basia odwrotnie. Najpierw wychowałem się na grafice wektorowej a później photoshopa nie kumałem. Corel jeszcze w wersji 6, teraz jest chyba 15 :)
  Temat: [Gadu-Gadu] od jak dawna masz GG i jak długi jest twój numer
Kamysto

Odpowiedzi: 41
Wyświetleń: 27004

PostForum: IT - Komputery i Oprogramowanie   Wysłany: 2013-01-26, 19:37   Temat: [Gadu-Gadu] od jak dawna masz GG i jak długi jest twój numer
Z tymi numerami gg jest tak, że te nowe co się dostaję co są bardzo długie ale co jakiś czas te krótsze się zwalniają i na farta można dostać krótszy numer. Moj ma nie wiem chyba 7 cyfer.
  Temat: Która część ciała jest najsexowniejsza?
Kamysto

Odpowiedzi: 183
Wyświetleń: 48130

PostForum: Sex, Miłość i przyjaźń   Wysłany: 2013-01-26, 17:34   Temat: Która część ciała jest najsexowniejsza?
czemu nikt nie piszę o kobiecych dłoniach i stopach to też atrybut kobiecości :) Najseksowniejsze to chyba piersi i tyłek.
  Temat: [panowie] piżama czy koszulka i bokserki ?
Kamysto

Odpowiedzi: 56
Wyświetleń: 26464

PostForum: Męskie sprawy   Wysłany: 2013-01-26, 17:32   Temat: [panowie] piżama czy koszulka i bokserki ?
Ciekawe kto odpowiedział obojętne. Piżama była dobra jak się miało te 10 lat, po co się wgrzebywać w to jak można normalnie w koszulce i bokserkach. Tyle wywodu ;p
  Temat: który Anty Wirus najlepszy ?
Kamysto

Odpowiedzi: 85
Wyświetleń: 37951

PostForum: IT - Komputery i Oprogramowanie   Wysłany: 2013-01-26, 17:30   Temat: który Anty Wirus najlepszy ?
Darmowa licencja nie obejmuję użytkowników komercyjnych, to muszę tacie powiedzieć na pewno się ucieszy. :D Ja używam Avasta i jestem zadowolony. Najważniejsze to nie klikać w jakieś niewiadomo co w sieci i żadnych alarmów nie będzie.
  Temat: Stare gry
Kamysto

Odpowiedzi: 55
Wyświetleń: 28588

PostForum: Gry   Wysłany: 2013-01-26, 17:19   Temat: Stare gry
Ja z czego pamiętam to WoG - dodatek do herosów miał pewne bugi, ale ogólnie to niezłe rozszerzenie do gry. Nieoficjalne na dodatek.

Herosów 3 miałem przyjemność sobie ostatnio przypomnieć ze 2 lata temu jak z kolegą złapaliśmy zajawke i grafliśmy przez neta. Też polecam, tylko potrzebne są takie same wersje gry na obu kompach.
  Temat: Jaki masz telefon? Jakie miałeś/aś wcześniej?
Kamysto

Odpowiedzi: 177
Wyświetleń: 70312

PostForum: Telefonia   Wysłany: 2013-01-25, 20:12   Temat: Jaki masz telefon? Jakie miałeś/aś wcześniej?
Ja nie pamiętam swoich wcześniejszych telefonów, ich nazw nie pamiętam modeli. Teraz mam Sony Ericssona Neo V i jestem zadowolony. Aha wcześniej Samsung i5700 to jeszcze pamietam :)
  Temat: [serial] Family Guy
Kamysto

Odpowiedzi: 7
Wyświetleń: 3673

PostForum: Filmy i seriale   Wysłany: 2013-01-25, 20:10   Temat: [serial] Family Guy
Family Guy jest całkiem w porządku jednak i tak ja osobiście jestem uzależniony od długiego czasu od South Parka i raczej się to nie zmieni.
  Temat: [film] Django
Kamysto

Odpowiedzi: 17
Wyświetleń: 4396

PostForum: Filmy i seriale   Wysłany: 2013-01-25, 20:07   Temat: [film] Django
Jakie są wasze opinie? Był już ktoś, oglądał? Ja się wybieram jutro i najprawdopodobniej będzie recenzja z tego filmu.

Strona 17 z 18
Skocz do: