| Autor |
Wiadomość |
Temat: [fora] Inne niż blogowicz |
Strelicja
Odpowiedzi: 45
Wyświetleń: 17062
|
Forum: Internet Wysłany: 2010-07-15, 08:48 Temat: [fora] Inne niż blogowicz |
Aktualnie prawie nigdzie...
Ale wczesniej czesto na forach dla lesbijek i klasowym, jeszcze dawniej na forum o psach i grach. |
Temat: Tolerancja homoseksualizmu w Polsce |
Strelicja
Odpowiedzi: 114
Wyświetleń: 23839
|
Forum: Społeczeństwo Wysłany: 2010-07-13, 13:36 Temat: Tolerancja homoseksualizmu w Polsce |
Parady równości mnie irytują. Pomysł fajny, niech nas zobaczą,że żyjemy, istniejemy i jest nas dużo. Ale dlaczego w kolorowych ciuszkach, przebraniach i komicznych strojach? Jestem lesbijką, wyglądam jak większość ludzi, nie przebieram się za faceta, nie ubieram się w tęczowe piórka i nie paraduje w strinach i z transparentem na ulicy. Żyje normalnie, a przez parady ludzie, którzy nie znają żadnego homoseksualisty lub nie wiedzą, że znają postrzegają nas jako jakieś dziwadła i zboczeńców. Czasem patrząc na zdjęcia z parad wcale im się nie dziwię.
Tak samo działania pewnych aktywistów mnie denerwują, np. takiej Anki Zet, która biega w hełmie i tęczowym boa i krzyczy w programach telewizyjnych. Miło, że ktoś chce walczyć o nasze prawa, ale dobierając tak fatalną metodę tylko ośmiesza środowisko homoseksualne i robi z nas kretynów.
Może kiedyś sama zostanę aktywistką i pokażę, że lesbijka może być kobieca, ładna (skromność, wiem ;p) i normalna, taka jak koleżanka czy sąsiadka, którą każdy z nas ma... A nie jakieś dziwadło. |
Temat: Kto ze znanych was kręci? |
Strelicja
Odpowiedzi: 39
Wyświetleń: 40819
|
Forum: Sex, Miłość i przyjaźń Wysłany: 2010-07-12, 21:19 Temat: Kto ze znanych was kręci? |
Ramona Rey
 |
Temat: Jakie wolicie dziewczyny ? |
Strelicja
Odpowiedzi: 107
Wyświetleń: 89020
|
Forum: Męskie sprawy Wysłany: 2010-07-12, 20:31 Temat: Jakie wolicie dziewczyny ? |
| Bo mają np zafarbowane na rudo ... i już są jako rude traktowane ;D |
Strelicja
|
Forum: Męskie sprawy Wysłany: 2010-07-12, 20:07 Temat: Jakie wolicie dziewczyny ? |
To wy chyba same takie tlenione blondi znacie!
Nigdy nie poznaliście uroczej,czarującej i inteligentnej blondynki? :O |
Strelicja
|
Forum: Męskie sprawy Wysłany: 2010-07-12, 12:31 Temat: Jakie wolicie dziewczyny ? |
Zawsze miałam słabość do niebieskookich blondynek ^^ ale tych naturalnych, nie farbowanych na platyne ;p
Aktualnie preferuje rude, a dokładniej jedną rudą |
Temat: Tatuaż |
Strelicja
Odpowiedzi: 158
Wyświetleń: 95044
|
Forum: HydePark Wysłany: 2010-07-09, 18:41 Temat: Tatuaż |
Mi się podobają chińskie motywy, ale to ryzyko, że będę miała napis "sajgonki za 5,99" zamiast miłość czy przyjaźń... Odstrasza mnie
Apropo coverów tatuaży, przykłady:
http://www.tattoo.com.pl/..._01_2007_03.jpg
http://www.tattoo.com.pl/..._01_2007_02.jpg
A ten to chyba plemnika chciał sobie zrobić xD :
http://www.tattoo.com.pl/..._01_2007_09.jpg
Motywy z bajek mogą być fajne, jednak trzeba je dobrze zrobić...Tu nie wyszło:
http://www.tattoo.com.pl/..._01_2007_06.jpg |
Strelicja
|
Forum: HydePark Wysłany: 2010-07-09, 18:30 Temat: Tatuaż |
Masa jest zgłoszeń do salonów po przeróbki. Przerabianie imienia to jeszcze spoko, łatwo mozna zakryć bo to nie jest duże zazwyczaj (no chyba, że ktos mocno zakochany był i na całe plecy sobie to walnął), ale gorzej z tymi niezbyt udanymi tygrysami, panienkami, pitbullami itd. które często sa na całe ramie. Nie wiem jak można być tak głupim, żeby u jakiegoś kumpla sobie zrobic coś takiego.
Przecież osoba która to robi musi umieć rysować, mieć odpowiedni i sterylny sprzęt... Ah...czasem to aż szkoda słów. |
Strelicja
|
Forum: HydePark Wysłany: 2010-07-09, 14:05 Temat: Tatuaż |
Dla mnie tatuaż to dzieło sztuki
Oczywiście wtedy, jeśli jest wykonany przez profesjonaliste w studio, a nie przez osiedlowego rzeźnika, który kupił sobie maszynke, żeby robić ziomka dziary JP za browar
Nawet jeśli tatuaż nie przedstawia czegoś mega ambitnego, co ma duchowe znaczenie dla nas może być świetny, jeśli jest dobrze zrobiony i z pomysłem
Od dawna chce sobie zrobić na żebrach i może na wewnętrznej stronie ramienia, jednak co zbiore odpowiednie fundusze (a jednak ten 1 dużo wyniesie, bo to spora powierzchnia i chcę kolorowy) to jakoś znajdują się inne wydatki Ale w przyszłości na pewno sobię jakiś zrobie! |
Temat: [ćwiczenia] Sprawdzone metody ćwiczeń i Wasze doświadczenia |
Strelicja
Odpowiedzi: 34
Wyświetleń: 11581
|
Forum: Ruch i odżywianie Wysłany: 2010-07-08, 11:33 Temat: [ćwiczenia] Sprawdzone metody ćwiczeń i Wasze doświadczenia |
Ja biegam, staram sie regularnie,ale przewaznie wygląda to tak, że przez jakiś czas biegam, a później nie mam czasu i... no cóż przerywam bieganie. Następnie znowu zaczynam. Chciałabym umieć wstać o 6 rano i biegac sobie, ale chyba bym zasnęła lub umarla biegając Dlatego stawiam jednak na wieczorne bieganie - ale tu zaczyna się problem,bo wieczorem tyle towarzyskich atrakcji jest
Od kilku dni codziennie robie brzuszki Na to zawsze się znajdzie czas i można je robić w domu. |
Temat: Opuszczeni, czyli jak sobie radzimy. |
Strelicja
Odpowiedzi: 5
Wyświetleń: 3316
|
Forum: Społeczeństwo Wysłany: 2010-07-07, 10:25 Temat: Opuszczeni, czyli jak sobie radzimy. |
Skoro nie masz jak się udzielac to po co w ogóle ten post? :>
Bardzo chcę, żeby moi rodzice się rozwiedli. Wiem, to brzmi dziwnie, ale moja mama to wspaniala kobieta, która zasługuje na to co najlepsze i szczęście, a niestety z ojcem nigdy tego nie osiągnęła i nie osiągnie bo on to zupełnie inna bajka niż ona. Tylko ciagnie rodzine na dno. |
Temat: Piszę pracę licencjacką - Potrzebna Wasza Pomoc!! :) |
Strelicja
Odpowiedzi: 12
Wyświetleń: 5899
|
Forum: Szkoła Wysłany: 2010-07-06, 10:01 Temat: Piszę pracę licencjacką - Potrzebna Wasza Pomoc!! :) |
Pytania są podobne fakt.
Też wypełniłam - jeśli jest to n a akiej stronie to wszystko jest szybkie i bezproblemowe |
| |