| Autor |
Wiadomość |
Temat: [mp4] gdzie znaleźć części? |
kolednik
Odpowiedzi: 9
Wyświetleń: 5350
|
Forum: IT - Komputery i Oprogramowanie Wysłany: 2010-05-23, 21:25 Temat: [mp4] gdzie znaleźć części? |
| sorki, gapa ze mnie ... chodzi ci o to ?? link |
Temat: [mp4] gdzie znaleźć części? |
kolednik
Odpowiedzi: 9
Wyświetleń: 5350
|
Forum: IT - Komputery i Oprogramowanie Wysłany: 2010-05-23, 19:22 Temat: [mp4] gdzie znaleźć części? |
| znalazlem .. a oto link1 i tansza wersja link2 |
Temat: [blogspot] Problem z nagłówkiem! |
kolednik
Odpowiedzi: 2
Wyświetleń: 4237
|
Forum: pomoc Blogspot Wysłany: 2010-05-23, 19:17 Temat: [blogspot] Problem z nagłówkiem! |
uzyles czcionki "trajan pro" to czcionka skladajaca sie z drukowanych liter
w kodzie gdzie masz css-a "#header h1" zmien czcionke "trajan pro" na inna i wszystk powinno wrocic do normy |
Temat: [facebook] Użytkownicy gotowi żeby się wypisać |
kolednik
Odpowiedzi: 12
Wyświetleń: 6775
|
Forum: Serwisy społecznościowe Wysłany: 2010-05-23, 00:22 Temat: [facebook] Użytkownicy gotowi żeby się wypisać |
to czy facebook czy nk sprzeda informacje o posiadaczach konta to i tak pikus ... dlaczego ???
1. czesc osob i tak wpisuje inne dane niz prawde
2. googel i tak podaje wszystko jak na tacy
wszystko i o wszystkich da sie wyszukac tylko trzeba poszukac
jesli chodzi o reklamy i zasmiecanie emaila to jest opcja spam, zaznaczasz adres nadawcy i automatycznie jego email laduje w spamie lub jest automatycznie kasowany czy blokowany
jesli chcecie chronic swoje dane to nie wypelniajcie calej prawdy o sobie lub sie nie udzielajcie w internecie ... sorki ale innego wyjscia nie widze |
Temat: [podróże] Gdzie byłeś, gdzie chciałbyś pojechać? |
kolednik
Odpowiedzi: 254
Wyświetleń: 69943
|
Forum: HydePark Wysłany: 2010-05-21, 15:14 Temat: [podróże] Gdzie byłeś, gdzie chciałbyś pojechać? |
Jestem: Anglia,
Byłem: Polska , Ukraina, Czechy, Turcja, Tunezja, Wlochy,
Przejazdem: Holandia, Niemcy, Francja,
Wyjazd w tym roku: Meksyk,
Chcialbym pojechac: USA, |
Temat: wybory prezydenckie 2010 |
kolednik
Odpowiedzi: 75
Wyświetleń: 15472
|
Forum: Społeczeństwo Wysłany: 2010-05-21, 14:54 Temat: wybory prezydenckie 2010 |
nie interesuje sie polityka i politykami ... ale jak bym musial glosowac to zaglosowalbym na J. Korwin-Mikke ale tylko dlatego ze z wykresu najlepiej mi odpowiadaja jego odpowiedzi |
Temat: [fotografia] Gigapixelowe panoramy miast |
kolednik
Odpowiedzi: 17
Wyświetleń: 9193
|
Forum: Fotografia Wysłany: 2010-05-12, 21:44 Temat: [fotografia] Gigapixelowe panoramy miast |
bardzo ciekawe ... a oto maszynka do robienia tych cyrkow ... + wlasny aparat z dobrym obiektywem i mozna samemu robic takie stronki |
Temat: [pomoc] menu w okienku |
kolednik
Odpowiedzi: 5
Wyświetleń: 3733
|
Forum: Webmastering Wysłany: 2010-05-09, 15:27 Temat: [pomoc] menu w okienku |
przykladzik wystarczy przygotowac grafike pobawic sie kodem i bedzie identycznie/podobne
jesli chodzi o platne to polecam DHTML menu & Javascript menu creator robi dokladne menu z przykladu teneniel i znacznie wiecej |
Temat: [pomoc] menu w okienku |
kolednik
Odpowiedzi: 5
Wyświetleń: 3733
|
Forum: Webmastering Wysłany: 2010-05-08, 21:48 Temat: [pomoc] menu w okienku |
cala stronka menu a jak chcesz wiecej to w googlach wpisz dhtml menu i napewno wiecej znajdziesz a jak zapodasz przykladem to latwiej mi bedzie podeslac wlasciwy kod |
Temat: [komputer] twoja maszyna ? |
kolednik
Odpowiedzi: 96
Wyświetleń: 42802
|
Forum: IT - Komputery i Oprogramowanie Wysłany: 2010-05-08, 16:41 Temat: [komputer] twoja maszyna ? |
Processor Intel Core i3
Processor model number 530
Processor speed 2.93 GHz
Processor bus 733 MHz
Processor cache 4 MB
Memory (RAM) 8 GB
Storage Capacity (hard drive) 1 TB
Storage USB (hard drive) 1 TB + 500MB
Operating system Windows 7 Home Premium
Shared graphics NVIDIA GF GT220 4094 MB
Optical drive Plays & records CDs, DVDs. Plays Blu-Ray DVDs
VGA output
HDMI output
Media card slots 15-in-1
USB 2.0 slots 8
Sound Card X-Fi Titanium Fatal1ty Champion Series
Monitor Samsung SyncMaster P2470HD 24-Inch Full HD LCD Monitor |
Temat: gadzety do kompa |
kolednik
Wyświetleń: 6568
|
Forum: IT - Komputery i Oprogramowanie Wysłany: 2010-04-02, 23:44 Temat: gadzety do kompa |
i moj nowy nabytejk 4GB pamieci (okolo 1h nagrania w HD) mozna zapodac wieksza karta ale ta przypasila na testy i jest rewelacja koszt £35
jest 4in1: pendrive, dyktafon, kamera HD, dlugopis ...
 |
Temat: gadzety do kompa |
kolednik
Wyświetleń: 6568
|
Forum: IT - Komputery i Oprogramowanie Wysłany: 2010-04-02, 15:15 Temat: gadzety do kompa |
mialem jeszcze kiedys biegający chomik na USB ale oddalem bo malo pisze i jest bardziej dziecinny wiec mi nie przypasil
 |
| |