| Autor |
Wiadomość |
Temat: gadzety do kompa |
kolednik
Odpowiedzi: 12
Wyświetleń: 6568
|
Forum: IT - Komputery i Oprogramowanie Wysłany: 2010-04-01, 19:58 Temat: gadzety do kompa |
posiadacie cos ciekawego czym mozna urozmaicic zwyklego kompa by wygladal jedyny w swoim rodzaju ?? przyciagal lub odstraszal
np. cos takiego ...
 |
Temat: Drzemiące niebezpieczeństwo w filmach? |
kolednik
Odpowiedzi: 0
Wyświetleń: 4177
|
Forum: Filmy i seriale Wysłany: 2010-01-20, 22:45 Temat: Drzemiące niebezpieczeństwo w filmach? |
http://film.wp.pl/idGalle...43,galeria.html
ja bylem na filmie 2x raz na 2D i raz na 3D i bylo super ... mysle ze ludzie przesadzaja bo sa malo normalni ... jak chca zyc w takich czasach czy takich miejscach to musza sie oduczyc kozystania z internetu , chodzenia do kina czy fast food-ow hehe a oni chca jedno i drugie AVATAR mieszkal na drzewie a nie w domu z basenem ... jezdzil na koniu (podobnym) a nie BMW czy ferari, maluchem ... jadl owoce itp. a nie dziczyzne, kremowki ... uzywali naturalnych barwnikow z roslin a nie lakierow do paznokci czy maseczek na celulitis ... to tak samo jak bym mial uwiezyc w to ze planeta X spowoduje ze ziemia zniknie z ukladu slonecznego to tak jak odebrac sobie zycie i wcielic sie w AVATARA ... a tak pozatym to niewazne czy giniesz pod autem czy ze starosci czy odbierasz sobie zycie z powodu tego filmu bo przeciez zaglada planety czy ludzkosci datuje sie na 2012 :D:D wiec co sie tak kazdy goraczkuje i przejmuje ... hehehe
a co wy o tym sadzicie???? |
Temat: Wielka Brytania - edukacja schodzi na psy |
kolednik
Odpowiedzi: 12
Wyświetleń: 3778
|
Forum: Internet Wysłany: 2009-11-14, 11:36 Temat: Wielka Brytania - edukacja schodzi na psy |
 |
Temat: [Firefox, IE, Chrome, Opera] jak skutecznie usunąć śledzika? |
kolednik
Odpowiedzi: 3
Wyświetleń: 5500
|
Forum: Serwisy społecznościowe Wysłany: 2009-10-21, 22:54 Temat: [Firefox, IE, Chrome, Opera] jak skutecznie usunąć śledzika? |
wszystko opisane jest tutaj
http://pokazywarka.pl/sledzikssie/
czy działa tego nie wiem bo on mi tak naprawdę nie przeszkadza ale możne to zakończy wysyłanie głupich łańcuszków itp |
Temat: macro by kolednik |
kolednik
Odpowiedzi: 4
Wyświetleń: 4081
|
Forum: Fotografia Wysłany: 2009-10-20, 13:55 Temat: macro by kolednik |
dokladnie ... od czegos trzeba zaczac ... hehe ... to tylko tymczasowe foty do galerii by stronka ruszyla ... do momentu jak nie przegladne swoich CD z roboty to to bedzie musialo wystarczyc |
Temat: sceneries and buildings by kolednik |
kolednik
Wyświetleń: 3673
|
Forum: Fotografia Wysłany: 2009-10-19, 18:59 Temat: sceneries and buildings by kolednik |
Yzoja napisał/a: co to jest to 4 zdjęcie?
bo jakoś z czymś mi się kojarzy
... baszta zamkowa w krasiczynie kolo przemysla woj podkarpackie |
Temat: others by kolednik |
kolednik
Odpowiedzi: 1
Wyświetleń: 3814
|
Forum: Fotografia Wysłany: 2009-10-19, 14:01 Temat: others by kolednik |
 |
Temat: macro by kolednik |
kolednik
Wyświetleń: 4081
|
Forum: Fotografia Wysłany: 2009-10-19, 14:00 Temat: macro by kolednik |
 |
Temat: sceneries and buildings by kolednik |
kolednik
Wyświetleń: 3673
|
Forum: Fotografia Wysłany: 2009-10-19, 13:58 Temat: sceneries and buildings by kolednik |
 |
Temat: animals and underwater by kolednik |
kolednik
Odpowiedzi: 1
Wyświetleń: 3985
|
Forum: Fotografia Wysłany: 2009-10-19, 13:56 Temat: animals and underwater by kolednik |
 |
Temat: UPC miażdży konkurencję ;D internet 120Mbs |
kolednik
Odpowiedzi: 10
Wyświetleń: 3235
|
Forum: Internet Wysłany: 2009-09-23, 12:22 Temat: UPC miażdży konkurencję ;D internet 120Mbs |
120Mbps ... ja mam 24Mbps i wszystko sie laduje expresowo wiec przy tym laczu powinno byc ... zanim pomysle hehe |
Temat: [NK] Śledzik.pl - opinie |
kolednik
Odpowiedzi: 125
Wyświetleń: 36295
|
Forum: Serwisy społecznościowe Wysłany: 2009-09-19, 22:08 Temat: [NK] Śledzik.pl - opinie |
i ja tez sie do tego dokladam ... blahahaha |
| |