Blogerzy wszystkich platform, łączcie się!

Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne
rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu

Znalezionych wyników: 98
Forum Blogowe :: Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: gadzety do kompa
kolednik

Odpowiedzi: 12
Wyświetleń: 6568

PostForum: IT - Komputery i Oprogramowanie   Wysłany: 2010-04-01, 19:58   Temat: gadzety do kompa
posiadacie cos ciekawego czym mozna urozmaicic zwyklego kompa by wygladal jedyny w swoim rodzaju ?? przyciagal lub odstraszal :P

np. cos takiego ...

Temat: Drzemiące niebezpieczeństwo w filmach?
kolednik

Odpowiedzi: 0
Wyświetleń: 4177

PostForum: Filmy i seriale   Wysłany: 2010-01-20, 22:45   Temat: Drzemiące niebezpieczeństwo w filmach?
http://film.wp.pl/idGalle...43,galeria.html

ja bylem na filmie 2x raz na 2D i raz na 3D i bylo super ... mysle ze ludzie przesadzaja bo sa malo normalni ... jak chca zyc w takich czasach czy takich miejscach to musza sie oduczyc kozystania z internetu , chodzenia do kina czy fast food-ow hehe a oni chca jedno i drugie :) AVATAR mieszkal na drzewie a nie w domu z basenem ... jezdzil na koniu (podobnym) a nie BMW czy ferari, maluchem ... jadl owoce itp. a nie dziczyzne, kremowki ... uzywali naturalnych barwnikow z roslin a nie lakierow do paznokci czy maseczek na celulitis ... to tak samo jak bym mial uwiezyc w to ze planeta X spowoduje ze ziemia zniknie z ukladu slonecznego to tak jak odebrac sobie zycie i wcielic sie w AVATARA ... a tak pozatym to niewazne czy giniesz pod autem czy ze starosci czy odbierasz sobie zycie z powodu tego filmu bo przeciez zaglada planety czy ludzkosci datuje sie na 2012 :D :D:D wiec co sie tak kazdy goraczkuje i przejmuje ... hehehe

a co wy o tym sadzicie????
  Temat: Wielka Brytania - edukacja schodzi na psy
kolednik

Odpowiedzi: 12
Wyświetleń: 3778

PostForum: Internet   Wysłany: 2009-11-14, 11:36   Temat: Wielka Brytania - edukacja schodzi na psy
  Temat: [Firefox, IE, Chrome, Opera] jak skutecznie usunąć śledzika?
kolednik

Odpowiedzi: 3
Wyświetleń: 5500

PostForum: Serwisy społecznościowe   Wysłany: 2009-10-21, 22:54   Temat: [Firefox, IE, Chrome, Opera] jak skutecznie usunąć śledzika?
wszystko opisane jest tutaj ;)

http://pokazywarka.pl/sledzikssie/

czy działa tego nie wiem bo on mi tak naprawdę nie przeszkadza ale możne to zakończy wysyłanie głupich łańcuszków itp :]
  Temat: macro by kolednik
kolednik

Odpowiedzi: 4
Wyświetleń: 4081

PostForum: Fotografia   Wysłany: 2009-10-20, 13:55   Temat: macro by kolednik
dokladnie ... od czegos trzeba zaczac ... hehe ... to tylko tymczasowe foty do galerii by stronka ruszyla ... do momentu jak nie przegladne swoich CD z roboty to to bedzie musialo wystarczyc :kwasny:
  Temat: sceneries and buildings by kolednik
kolednik

Wyświetleń: 3673

PostForum: Fotografia   Wysłany: 2009-10-19, 18:59   Temat: sceneries and buildings by kolednik

Yzoja napisał/a:

co to jest to 4 zdjęcie?
bo jakoś z czymś mi się kojarzy :D

... baszta zamkowa w krasiczynie kolo przemysla woj podkarpackie ;)
  Temat: others by kolednik
kolednik

Odpowiedzi: 1
Wyświetleń: 3814

PostForum: Fotografia   Wysłany: 2009-10-19, 14:01   Temat: others by kolednik

Temat: macro by kolednik
kolednik

Wyświetleń: 4081

PostForum: Fotografia   Wysłany: 2009-10-19, 14:00   Temat: macro by kolednik

Temat: sceneries and buildings by kolednik
kolednik

Wyświetleń: 3673

PostForum: Fotografia   Wysłany: 2009-10-19, 13:58   Temat: sceneries and buildings by kolednik

Temat: animals and underwater by kolednik
kolednik

Odpowiedzi: 1
Wyświetleń: 3985

PostForum: Fotografia   Wysłany: 2009-10-19, 13:56   Temat: animals and underwater by kolednik

Temat: UPC miażdży konkurencję ;D internet 120Mbs
kolednik

Odpowiedzi: 10
Wyświetleń: 3235

PostForum: Internet   Wysłany: 2009-09-23, 12:22   Temat: UPC miażdży konkurencję ;D internet 120Mbs
120Mbps :szok: ... ja mam 24Mbps i wszystko sie laduje expresowo wiec przy tym laczu powinno byc ... zanim pomysle :zdziwko: :rotfl: hehe
  Temat: [NK] Śledzik.pl - opinie
kolednik

Odpowiedzi: 125
Wyświetleń: 36295

PostForum: Serwisy społecznościowe   Wysłany: 2009-09-19, 22:08   Temat: [NK] Śledzik.pl - opinie

i ja tez sie do tego dokladam ... blahahaha

Strona 4 z 9
Skocz do: