Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof Pomógł: 17 razy Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2009-11-14, 12:23
To wiadomo już nie od dziś, że edukacja brytyjska to nędzne minimum, które z ledwością pompuje się uczniom go głów. Tego typu odpowiedzi w Polsce mogą dostarczyć dzieci, a nie uczniowie podstawówek, czy tym bardziej szkół średnich.
To po prostu śmieszne!
szametu [Usunięty]
Wysłany:
2009-11-14, 13:38
...
Ostatnio zmieniony przez szametu 2009-11-18, 18:21, w całości zmieniany 1 raz
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
szametu [Usunięty]
Wysłany:
2009-11-15, 08:37
...
Ostatnio zmieniony przez szametu 2009-11-18, 18:22, w całości zmieniany 1 raz
polska służba zdrowia tak wygląda (rzadko widzę ten serial), ale nie oznacza to, iż każdy ma okazję skorzystać z niej na równych zasadach i większość stoi w kolejkach nie o służbie zdrowia ten temat.
Sprawdź sobie o czym pisałem, oglądnij parę odcinków, zobacz jakie oni maja relacje z nauczycielami i co ich głównie interesuje po szkole Wiadomo, że trzeba mieć pewien dystans bo to produkcja telewizyjna i musi szokować.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
szametu [Usunięty]
Wysłany:
2009-11-15, 14:57
...
Ostatnio zmieniony przez szametu 2009-11-18, 18:23, w całości zmieniany 1 raz
mam rodzinę i znajomych na wyspach mam i donosy z tamtych rejonów. Sam mam zamiar wybrać się na zwiedzanie i zobaczenie jak to wygląda od kuchni. Ja nie twierdzę, że wszyscy młodzi Anglicy tacy są, ale porównuję to co przestawiano np. w Human Traffic w 1999 roku a co pokazywane jest teraz jako (jak to nazwałeś) "branie pod lupę" i nic w tej kwestii się nie zmienia a także na podstawie wszelkich wieści z gazet czy telewizji - niekoniecznie odpowiedników Faktu
To samo z ich prawem, zauważ jak ono reguluje sprawy związane z wychowywaniem dzieci i jakiego typu przywileje one dostają co sprawia, że rodzice tracą nad nimi powoli władzę (kontrolę) i są bardziej rozpieszczone a brak pewnych wartości skutkuje także w tym jak podchodzi się np. do edukacji.
Napisałeś, że Polacy lubią leczyć swoje kompleksy za granicą. Dużo w tym prawdy, ale także takiej, że mamy do tego predyspozycje bo Anglicy czy Amerykanie pomagają nam w tym. Jak Polak w miarę rozgarnięty jedzie za granicę (uk,usa) to dziwi go to co dzieje się w szkołach w tamtych krajach, bo jego wiedza w porównaniu z rówieśnikami jest zwykle sporo większa. To samo jest z pracą, doceniają nasze umiejętności bo dajemy im powody a to, że cenimy się gorzej to już głupota czy naiwność poszczególnych osób
szametu [Usunięty]
Wysłany:
2009-11-15, 17:05
...
Ostatnio zmieniony przez szametu 2009-11-18, 18:24, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).