|
Blogerzy wszystkich platform, łączcie się! Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu
|
| Autor |
Wiadomość |
Temat: więc jakie gadżety w ogóle warto mieć na blogu?? |
BlackenedBooks
Odpowiedzi: 26
Wyświetleń: 14779
|
Forum: Trendy w Blogosferze Wysłany: 2015-04-26, 12:45 Temat: więc jakie gadżety w ogóle warto mieć na blogu?? |
| Archiwum, Tagi, ewentualnie jakiś gadżet wyświetlający krótki tekst od autora, coś w rodzaju powitania. Więcej nie trzeba |
Temat: Profil prywatny czy fanpejdż? |
BlackenedBooks
Odpowiedzi: 26
Wyświetleń: 13030
|
Forum: Serwisy społecznościowe Wysłany: 2015-04-26, 11:17 Temat: Profil prywatny czy fanpejdż? |
| Moim zdaniem, jako osoby prowadzącej kilka FP, dużo bardziej opłaca się prowadzić je tylko w charakterze - jak już ktoś słusznie określił - powiadamiacza o nowych treściach i ewentualnie jako sposób na upowszechnianie informacji o swojej stronie, nawet jeżeli nie do końca się to opłaca (FaceBook obecnie potwornie tnie zasięg postów, zmuszając administratorów do płatnego promowania treści) |
Temat: Garnitur |
BlackenedBooks
Odpowiedzi: 128
Wyświetleń: 43057
|
Forum: Męskie sprawy Wysłany: 2015-04-26, 11:07 Temat: Garnitur |
zarazik1 napisał/a: W mojej ocenie muszki spady do lamusa i kojarzą się albo z hipsterami albo ze starszymi facetami. Szkoda, bo przecież można je nosić do eleganckiego stroju.
Sportowe muszki czy te mniej formalne, wcale nie muszą być noszone tylko do tweedowej marynarki. Można je nosić do samej koszuli, ale... niech to wygląda dobrze z całą resztą.
Z tą muszką się z Tobą nie zgodzę. Obecnie muszki wracają do łask, np. na mojej studniówce "krawaciarze" byli mniejszością (i to wyjątkowo nieliczną mniejszością)
Natomiast co do noszenia muszki/krawatu, to spotkałem się niedawno z teorią, że jeżeli koszula ma plisę, to należy do niej założyć krawat, natomiast jeśli takowej nie ma - muszkę. |
| |
↑ skocz na górę ↑ | shoutbox | |
|
|
 |
|
 |