Blogerzy wszystkich platform, łączcie się!

Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne
rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu

Znalezionych wyników: 149
Forum Blogowe :: Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: wybory prezydenckie 2010
Strelicja

Odpowiedzi: 75
Wyświetleń: 15700

PostForum: Społeczeństwo   Wysłany: 2010-06-20, 22:29   Temat: wybory prezydenckie 2010

Laleczka napisał/a:

lapavlo, to że głosowałam według własnych przekonań, nie według famy czy kondolencji. : )

Dokładnie.
I w ogóle to przez takie myślenie Kaczyński i Komorowski zbieraja wiecej bo ludzie myślą, że po co na kogoś innego głosować skoro nie ma szans - bo media nakręciły walke dwóch kandydatów i ludzie niestety jak baranki za tym poszli, bo widzieli w telewizji, ze tylko oni się liczą... Często nawet nie zastanawiając się nad tym.
Mam czyste sumienie, że spełniłam swój obywatelski obowiązek. Głosowałam i będę mogła narzekać na władze, że jest taka a nie inna ;)
  Temat: wybory prezydenckie 2010
Strelicja

Odpowiedzi: 75
Wyświetleń: 15700

PostForum: Społeczeństwo   Wysłany: 2010-06-20, 16:44   Temat: wybory prezydenckie 2010
Zagłosowane ^^
Tak jak mówiłam: na Napieralskiego.
Nie wiem jak mozna głosować na Mikke, czy wy nie słyszycie jakie bzdury ten człowiek gada? O.o Jakby był z leksza cofnięty, szczególnie, gdy mówi o kobietach :dobani:
  Temat: The Sims 3
Strelicja

Odpowiedzi: 42
Wyświetleń: 12901

PostForum: Gry   Wysłany: 2010-06-20, 16:34   Temat: The Sims 3
Mam już te dodatki, grałam sobie ostatnio ^^
  Temat: Nie! meczetom, stop islamizacji Polski?
Strelicja

Odpowiedzi: 22
Wyświetleń: 8212

PostForum: Społeczeństwo   Wysłany: 2010-06-16, 20:32   Temat: Nie! meczetom, stop islamizacji Polski?
Bez przesady u nas jeszcze nie ma strasznie dużo ludzi obcego pochodzenia... I nie możemy się zamykac na inne kultury. Nie dawac ulg ale traktowac równo, co nam szkodzi próbować.
  Temat: Celibat
Strelicja

Odpowiedzi: 7
Wyświetleń: 4276

PostForum: Społeczeństwo   Wysłany: 2010-06-14, 11:49   Temat: Celibat
Znieść. W kościele prawosławnym księża mogą mieć żony, rodziny i wszystko jest ok, a nawet lepiej. Przynajmniej biedni ministranci mieliby spokój ;)
  Temat: Nie! meczetom, stop islamizacji Polski?
Strelicja

Odpowiedzi: 22
Wyświetleń: 8212

PostForum: Społeczeństwo   Wysłany: 2010-06-06, 18:28   Temat: Nie! meczetom, stop islamizacji Polski?
Budujmy więcej kościołów katolickich, a bedzie wszystko ok ;>
  Temat: Lekcje informatyki w mojej szkole
Strelicja

Odpowiedzi: 38
Wyświetleń: 27955

PostForum: Szkoła   Wysłany: 2010-06-03, 11:47   Temat: Lekcje informatyki w mojej szkole
Najlepsza informatykę miałam w gimnazjum: szybko zrobiliśmy byle jakie strony, a później cały czas graliśmy w Csa ;)
W Lo robiliśmy jakieś banalne czynności typu ramki, wpisywanie tekstu, obliczenia... NUDA. A panie od informatyki były tak zaawansowane, że nie potrafiły podłączyć rzutnika do komputera.
  Temat: Kto ze znanych was kręci?
Strelicja

Odpowiedzi: 39
Wyświetleń: 41041

PostForum: Sex, Miłość i przyjaźń   Wysłany: 2010-06-02, 10:40   Temat: Kto ze znanych was kręci?
I własnie to jest to! Jakby walną w nią piorun i ona nie wie co ze sobą zrobić! I to jej "Oh wow, lovely." i nieobecny wzrok <3
  Temat: Kto ze znanych was kręci?
Strelicja

Odpowiedzi: 39
Wyświetleń: 41041

PostForum: Sex, Miłość i przyjaźń   Wysłany: 2010-06-01, 19:33   Temat: Kto ze znanych was kręci?
O tak, tak, tak! Kaya Scodelario jest piękna!

I kocham serial Skins w którym grała... A przy tym temacie warto dodać, że
dziewczyny grające Naomi i Emily też są całkiem fajne :)

I postać Cassie!
  Temat: Międzynarodowy dzień bez stanika ?
Strelicja

Odpowiedzi: 43
Wyświetleń: 18907

PostForum: Kobiece rozmówki   Wysłany: 2010-05-31, 15:51   Temat: Międzynarodowy dzień bez stanika ?
Ja chodziłam w staniku ;d
  Temat: [2010] Matura
Strelicja

Odpowiedzi: 285
Wyświetleń: 31867

PostForum: Szkoła   Wysłany: 2010-05-26, 12:47   Temat: [2010] Matura
W ogóle to zapomniałam się pochwalić: ustny angielski 100% :D
Wymiatam na tych maturach :cwaniak:
  Temat: [2010] Matura
Strelicja

Odpowiedzi: 285
Wyświetleń: 31867

PostForum: Szkoła   Wysłany: 2010-05-24, 18:18   Temat: [2010] Matura
Też musze znaleśc pracę, a nie mam pojęcia co mogę robić. Czuje, że do niczego się nie nadaje, haha ^^

Strona 4 z 13
Skocz do: