Blogerzy wszystkich platform, łączcie się!

Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne
rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu

Znalezionych wyników: 45
Forum Blogowe :: Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Od jak dawna blogujesz?
nie-umiem-pisac

Odpowiedzi: 233
Wyświetleń: 65713

PostForum: Ogólnie o blogach   Wysłany: 2014-04-07, 22:06   Temat: Od jak dawna blogujesz?
Pod koniec podstawówki, czy na początku gimnazjum pierwsza moda, obowiązkowo wszyscy na onecie. Taki prawdziwy zapał do prowadzenia bloga mam jednak od niedawna, zobaczymy co z tego wyjdzie. Zdążyłam już poznać(wirtualnie) wielu ciekawych ludzi, więc może dzięki tym interakcjom tak szybko się nie zniechęcę, jak dawniej ;)
  Temat: Kino - czy można się uzależnić od kina?
nie-umiem-pisac

Odpowiedzi: 19
Wyświetleń: 10348

PostForum: Filmy i seriale   Wysłany: 2014-04-07, 19:58   Temat: Kino - czy można się uzależnić od kina?
Zdecydowanie można, jednak same kina organizują niezłe odwyki, ustalając takie a nie inne ceny ;) Student długo w kinie nie pociągnie, najwyżej raz w tygodniu jak ma środę z Orange :D
  Temat: [sex] Pierwszy raz
nie-umiem-pisac

Odpowiedzi: 121
Wyświetleń: 79588

PostForum: Sex, Miłość i przyjaźń   Wysłany: 2014-04-07, 19:55   Temat: [sex] Pierwszy raz
Pewnie powiecie, że spam, ale kwintesencja mojego pierwszego razu, jest tutaj: http://nie-umiem-pisac.bl...spomnienia.html Zresztą jaki by nie był, chyba najważniejsze żeby była tam ta druga właściwa osoba. Kiedyś myślałam, że to nieważne, pewnie więc przyszła już starość, mądrość i inna -ość :oczami:
U mnie był o tyle hardcore, że obie osoby niedoświadczone. Jakbym to nagrała, to byłby oscar za tragikomedię
  Temat: Czy oni/one jeszcze istnieją?
nie-umiem-pisac

Odpowiedzi: 8
Wyświetleń: 2704

PostForum: Społeczeństwo   Wysłany: 2014-04-07, 19:44   Temat: Czy oni/one jeszcze istnieją?
Istnieją i dżentelmeni i damy, tylko trzeba samym takim być, wtedy zaczynają się pojawiać również w naszym towarzystwie ;)
  Temat: Podkład
nie-umiem-pisac

Odpowiedzi: 176
Wyświetleń: 49210

PostForum: Kobiece rozmówki   Wysłany: 2014-04-07, 19:41   Temat: Podkład
Zrezygnowałam z podkładów, stosuję azjatyckie BBCream(nie mylmy europejskich podróbek, będących nie wiadomo czym), aktualnie Holika Holika Cleansing(ten stworzony bardziej pod Europejki bo lekko matowi, niż daje efekt glow) i w końcu moja blada, świecąca twarz spotkała coś idealnego dla siebie. Przy tym leczy, więc już w ogóle cud miód i orzeszki(a właściwie olejek z drzewa herbacianego)
  Temat: na co wydajesz pieniądze?
nie-umiem-pisac

Odpowiedzi: 140
Wyświetleń: 46954

PostForum: Kobiece rozmówki   Wysłany: 2014-04-07, 19:38   Temat: na co wydajesz pieniądze?
Głównie na jedzenie, ubrania i książki, przy czym pierwszy punkt to ten ulubiony xD
  Temat: Facet idealny.
nie-umiem-pisac

Odpowiedzi: 108
Wyświetleń: 39934

PostForum: Kobiece rozmówki   Wysłany: 2014-04-07, 19:36   Temat: Facet idealny.
Facet idealny to facet nieidealny. Ma kochać, ma zarabiać tyle, żeby siebie utrzymać i żeby można było się z nim pokazać publicznie. Na co byśmy narzekały, jakby to był ideał? Zresztą na nieidealnym tle, samej wygląda się bardziej perfekcyjnie ;)
  Temat: Co będziesz robił za X lat?
nie-umiem-pisac

Odpowiedzi: 29
Wyświetleń: 15217

PostForum: Społeczeństwo   Wysłany: 2014-04-07, 19:07   Temat: Co będziesz robił za X lat?
Będę drugą The Iron Lady ;) Za powiedzmy...20 lat!
  Temat: Oddałbyś organy po śmierci ?
nie-umiem-pisac

Odpowiedzi: 93
Wyświetleń: 29458

PostForum: Społeczeństwo   Wysłany: 2014-04-07, 19:06   Temat: Oddałbyś organy po śmierci ?
Oczywiście, szczególnie,że wiecznie mam wizję,że pochowają mnie żywcem, więc problem by się rozwiązał ;P

Strona 4 z 4
Skocz do: