| Autor |
Wiadomość |
Temat: Porzucić pracę na rzecz bloga |
Andrzej87
Odpowiedzi: 48
Wyświetleń: 17455
|
Forum: Ogólnie o blogach Wysłany: 2013-10-19, 15:48 Temat: Porzucić pracę na rzecz bloga |
Miło, że są wśród was tacy co zarabiają po 1 tyś. i mają szanse na więcej Ja mam na miesiąc około 500 zł. więc pracy nie mam zamiaru porzucać Ale gdyby tak do 1500 dobiło to zaczą bym się zastanawiać czy nie zainwestować czasu w blogi zamiast "tracić" go w pracy |
Temat: Jak rozpowszechnić bloga? |
Andrzej87
Odpowiedzi: 185
Wyświetleń: 100993
|
Forum: Promocja Bloga Wysłany: 2013-10-19, 08:51 Temat: Jak rozpowszechnić bloga? |
| Nie tylko GoGiel daje sporo wejść, u mnie sporo nowych gości zawdzięczam np. wyszukiwarce BING która ma lepsze wyniki wyszukiwania niż wyszukiwarka G. No i Facebook oczywiście. |
Temat: Wykupienie reklamy na fejsie |
Andrzej87
Odpowiedzi: 31
Wyświetleń: 14947
|
Forum: Promocja Bloga Wysłany: 2013-10-13, 06:27 Temat: Wykupienie reklamy na fejsie |
Htsz napisał/a: Andrzej87 napisał/a: 17 naście osób odwiedziło moją stronę, sprzedałem jedną grę za jakieś 2,30 a wydałem 20 zł. a zazwyczaj ile odwiedzin potrzeba by była jakaś sprzedaż?
Na pewno mniej niż 17naście Poza tym co z tego, że wbiłem na 30 000 profili jak efekt mizerny Chyba już lepiej u googla kupić reklamy |
Temat: Pozycjonowanie - opłaca się? |
Andrzej87
Odpowiedzi: 36
Wyświetleń: 13657
|
Forum: Promocja Bloga Wysłany: 2013-10-09, 15:46 Temat: Re: Pozycjonowanie - opłaca się? |
adrkwi napisał/a: Jak myślicie, opłaca się pozycjonować bloga? Np, ja uznałem, że na frazę blog lifestyle wypozycjonuje się samodzielnie na pierwszą stronę, aktualnie jestem nawet na pierwszym miejscu tylko co z tego skoro nie przekłada się to na wejścia. Jest wgl jakiś sens pozycjonować bloga na wybrane frazy? Nie lepiej skupić się na budowaniu marki tak aby ona była wyszukiwana?
A czy sprawdzałeś ile osób wyszukuje tę frazę? Znaleźć się w top 10 to jeszcze nic Zanim zaczniesz pozycjonować musisz się wiele nauczyć i zastanowić się na jakie frazy warto postawić PoWoDzEnIa |
Temat: Wykupienie reklamy na fejsie |
Andrzej87
Wyświetleń: 14947
|
Forum: Promocja Bloga Wysłany: 2013-10-09, 15:43 Temat: Wykupienie reklamy na fejsie |
Wykupiłem raz tę opcje i szału nie było 17 naście osób odwiedziło moją stronę, sprzedałem jedną grę za jakieś 2,30 a wydałem 20 zł. Więcej nie dam się nakłonić |
Temat: Stare gry kontra nowe gry! |
Andrzej87
Odpowiedzi: 47
Wyświetleń: 21937
|
Forum: Gry Wysłany: 2013-10-09, 10:52 Temat: Stare gry kontra nowe gry! |
| Ja do dzisiaj uwielbiam gry z lat 90tych. Może to sentyment a może po prostu były bardziej oryginalne i mniej naładowane efektami graficznymi od tych dzisiejszych? |
Temat: Włatcy Móch - polski South Park ? |
Andrzej87
Odpowiedzi: 45
Wyświetleń: 24247
|
Forum: Filmy i seriale Wysłany: 2013-10-09, 10:17 Temat: Włatcy Móch - polski South Park ? |
A ja znowu wolę naszą rodzimą produkcję. No i KOCHAM HIGIENISTKĘ ! |
Temat: Czego słuchacie ? Rock, metal, hip-hop, regge lub techno? |
Andrzej87
Odpowiedzi: 287
Wyświetleń: 75868
|
Forum: Muzyka Wysłany: 2013-10-09, 10:08 Temat: Czego słuchacie ? Rock, metal, hip-hop, regge lub techno? |
Muzyka poważna,punk rock, reggae,raga, hip hop i to co mi się w danej chwili podoba |
Temat: Pokaż swój fan page |
Andrzej87
Odpowiedzi: 114
Wyświetleń: 38239
|
Forum: Serwisy społecznościowe Wysłany: 2013-10-09, 10:05 Temat: Pokaż swój fan page |
Przy waszych stronkach na FB mój to straszna lipa Właśnie sobie uświadomiłem, że muszę wziąć się do roboty |
Temat: Jakiej tematyki bloga najbardziej nie lubisz? |
Andrzej87
Odpowiedzi: 74
Wyświetleń: 24289
|
Forum: Ogólnie o blogach Wysłany: 2013-10-09, 10:00 Temat: Jakiej tematyki bloga najbardziej nie lubisz? |
colorfulflowers napisał/a: Ja nie lubię blogów nieprzejrzystych, ponurych, szarych lub na czarnym tle. Unikam także tych, gdzie jest niewiele treści, bo przeglądanie zdjęć bez komentarza autora, lub z banalnym komentarzem wyrażonym jednym zdaniem nudzi mnie. Najbardziej lubię blogi kolorowe, wyjątkowe, pełne opisów pasji autora. Lubię, gdy ktoś opisuje rzeczy, które go pasjonują i sprawia tym samym, że te elementy zaczynają mi się kojarzyć z jego osobą. Nudzą mnie blogi podobne do siebie. Lubię, gdy autorzy mają ciekawą osobowość i potrafią ją wyrazić w swoich postach. Nie lubię również blogów monotematycznych, wolę te lifestylowe.
No i mamy opis idealnego bloga.Mam nadzieję, że nie jest to tylko moje zdanie ? |
Temat: [obrazki] wesołe / śmieszne |
Andrzej87
Odpowiedzi: 155
Wyświetleń: 104618
|
Forum: HydePark Wysłany: 2013-10-09, 09:24 Temat: [obrazki] wesołe / śmieszne |
Wpatruj się w czerwoną kropkę przez 30 sekund, potem kilka razy mrugnij i popatrz na sufit lub inną białą powierzchnię. Będziesz zaskoczony gdy zobaczysz dziewczynę nieco w innym "świetle".
 |
Temat: Jaką firmę kurierską wybrać / polecacie? |
Andrzej87
Wyświetleń: 19144
|
Forum: HydePark Wysłany: 2013-10-09, 09:22 Temat: Jaką firmę kurierską wybrać / polecacie? |
| Jeśli w Warszawie to polecam małe firmy ROWEROWE ! Są szybkie i solidne no i pracownicy normalnie tam zarabiają, nie tak jak w wielkich korporacjach ;P |
| |