|
Blogerzy wszystkich platform, łączcie się! Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu
|
| Autor |
Wiadomość |
Temat: Boisz się latania samolotem? |
TheBlondeLifestyle
Odpowiedzi: 137
Wyświetleń: 77092
|
Forum: HydePark Wysłany: 2013-08-23, 23:36 Temat: Boisz się latania samolotem? |
Ja w samolocie spędziłam już setki godzin, powiem wam, że przez to doświadczenie, wiem ile owa maszyna może znieść i wytrzymać upewiam się, że jest całkiem bezpiecznie. Latać się nie boję, przestraszyłam się raz jak wypadły maski tlenowe , wtedy już miałam wyobrażenia jak zazwyczaj na filmach na całe szczęście wszystko się dobrze skończyło, a ja latam dalej |
Temat: Papierosy |
TheBlondeLifestyle
Odpowiedzi: 236
Wyświetleń: 69940
|
Forum: Społeczeństwo Wysłany: 2013-08-23, 18:38 Temat: Papierosy |
Ja rzuciłam, cieszę się z tego jak dziecko z cukierka. Nałóg mną rządził, więc już jestem wolna |
Temat: Dlaczego kobieta jak maluje rzęsy to otwiera usta? |
TheBlondeLifestyle
Odpowiedzi: 66
Wyświetleń: 24118
|
Forum: Kobiece rozmówki Wysłany: 2013-08-23, 18:21 Temat: Dlaczego kobieta jak maluje rzęsy to otwiera usta? |
Lukem napisał/a: TheBlondeLifestyle napisał/a: wydaje mi się, że usta pomagają nam bardziej otworzyć oczy
Obłędne.
Haha, wiedziałam że to się spodoba |
Temat: Co teraz czytasz? |
TheBlondeLifestyle
Odpowiedzi: 374
Wyświetleń: 75742
|
Forum: Biblioteka Wysłany: 2013-08-23, 18:20 Temat: Co teraz czytasz? |
Biografię Brigitte Bardot |
Temat: Dlaczego kobieta jak maluje rzęsy to otwiera usta? |
TheBlondeLifestyle
Odpowiedzi: 66
Wyświetleń: 24118
|
Forum: Kobiece rozmówki Wysłany: 2013-08-23, 17:31 Temat: Dlaczego kobieta jak maluje rzęsy to otwiera usta? |
Ja czasami otwieram czasami nie wydaje mi się, że usta pomagają nam bardziej otworzyć oczy bo nie wiem jak inaczej to wytłumaczyć |
Temat: Aparat na zęby |
TheBlondeLifestyle
Odpowiedzi: 62
Wyświetleń: 28735
|
Forum: Społeczeństwo Wysłany: 2013-08-22, 20:12 Temat: Aparat na zęby |
Ja noszę aparat od miesiąca. I bardzo się cieszę, że to zrobiłam. Wybrałam aparat kryształowy przez co jest prawie niewidoczny. Uważam, ze to świetna opcja dla ciebie, jeśli masz takie obawy. Ja jestem bardzo zadowolona. |
| |
↑ skocz na górę ↑ | shoutbox | |
|
|
 |
|
 |