Blogerzy wszystkich platform, łączcie się!

Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne
rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu

Znalezionych wyników: 18
Forum Blogowe :: Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Boisz się latania samolotem?
TheBlondeLifestyle

Odpowiedzi: 137
Wyświetleń: 77092

PostForum: HydePark   Wysłany: 2013-08-23, 23:36   Temat: Boisz się latania samolotem?
Ja w samolocie spędziłam już setki godzin, powiem wam, że przez to doświadczenie, wiem ile owa maszyna może znieść i wytrzymać upewiam się, że jest całkiem bezpiecznie. Latać się nie boję, przestraszyłam się raz jak wypadły maski tlenowe :przestraszony: , wtedy już miałam wyobrażenia jak zazwyczaj na filmach :) na całe szczęście wszystko się dobrze skończyło, a ja latam dalej :)
  Temat: Papierosy
TheBlondeLifestyle

Odpowiedzi: 236
Wyświetleń: 69940

PostForum: Społeczeństwo   Wysłany: 2013-08-23, 18:38   Temat: Papierosy
Ja rzuciłam, cieszę się z tego jak dziecko z cukierka. Nałóg mną rządził, więc już jestem wolna :)
  Temat: Dlaczego kobieta jak maluje rzęsy to otwiera usta?
TheBlondeLifestyle

Odpowiedzi: 66
Wyświetleń: 24118

PostForum: Kobiece rozmówki   Wysłany: 2013-08-23, 18:21   Temat: Dlaczego kobieta jak maluje rzęsy to otwiera usta?

Lukem napisał/a:

TheBlondeLifestyle napisał/a:

wydaje mi się, że usta pomagają nam bardziej otworzyć oczy

Obłędne. :rotfl:

Haha, wiedziałam że to się spodoba :)
  Temat: Co teraz czytasz?
TheBlondeLifestyle

Odpowiedzi: 374
Wyświetleń: 75742

PostForum: Biblioteka   Wysłany: 2013-08-23, 18:20   Temat: Co teraz czytasz?
Biografię Brigitte Bardot :)
  Temat: Dlaczego kobieta jak maluje rzęsy to otwiera usta?
TheBlondeLifestyle

Odpowiedzi: 66
Wyświetleń: 24118

PostForum: Kobiece rozmówki   Wysłany: 2013-08-23, 17:31   Temat: Dlaczego kobieta jak maluje rzęsy to otwiera usta?
Ja czasami otwieram czasami nie :) wydaje mi się, że usta pomagają nam bardziej otworzyć oczy :szok: bo nie wiem jak inaczej to wytłumaczyć :)
  Temat: Aparat na zęby
TheBlondeLifestyle

Odpowiedzi: 62
Wyświetleń: 28735

PostForum: Społeczeństwo   Wysłany: 2013-08-22, 20:12   Temat: Aparat na zęby
Ja noszę aparat od miesiąca. I bardzo się cieszę, że to zrobiłam. Wybrałam aparat kryształowy przez co jest prawie niewidoczny. Uważam, ze to świetna opcja dla ciebie, jeśli masz takie obawy. Ja jestem bardzo zadowolona. :super:

Strona 2 z 2
Skocz do: