Blogerzy wszystkich platform, łączcie się!

Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne
rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu

Znalezionych wyników: 24
Forum Blogowe :: Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Damski wąsik?
bazylia

Odpowiedzi: 55
Wyświetleń: 32656

PostForum: Kobiece rozmówki   Wysłany: 2013-09-13, 18:16   Temat: Damski wąsik?
Fakt nie jest to zbyt estetyczne, ale dotyczy wielu kobiet.
Ale łatwo można się go pozbyć woskiem czy to u kosmetyczki czy samemu w domu, za grosze. ;)
  Temat: [2013] film jOBS
bazylia

Odpowiedzi: 7
Wyświetleń: 3385

PostForum: Filmy i seriale   Wysłany: 2013-09-07, 19:37   Temat: [2013] film jOBS
Magsu, reakcja na zakończenie tego filmu jest jak najbardziej prawidłowa - historia urywa się nagle, jeszcze przed erą iphonów..

Jobs nie był dobrym filmem, rola Ashtona faktycznie świetna, genialnie się do niej przygotował, ale sam sposób przedstawienia biografii Jobsa, to nawet nie jest film o Jobsie tylko troszkę o Apple i ich produktach a najbardziej o problemach zarządu firmy.
Pociachany jest strasznie, wątek wrzucony z życia prywatnego Jobsa nie wiem po co tam jest, bo ni jak się nie trzyma całości, chyba tylko po to, żeby zapełnić minuty.;]
Film miał wiele niedomówień ja wiem, że sfilmować taki obszar czasowy i go sensownie przedstawić jest ciężko, ale lepiej robić to dłużej i solidnie, a nie tak jak tutaj.;]
  Temat: Co studiujecie?
bazylia

Odpowiedzi: 197
Wyświetleń: 59800

PostForum: Szkoła   Wysłany: 2013-09-06, 10:16   Temat: Co studiujecie?
Tyle, że ja ten poślizg mam na etapie liceum, a to nie nastraja dobrze.:P
  Temat: Metoda na chrapanie :)
bazylia

Odpowiedzi: 23
Wyświetleń: 6913

PostForum: HydePark   Wysłany: 2013-09-06, 00:10   Temat: Metoda na chrapanie :)
ja jestem złą kobietą i zatykam mojemu mężczyźnie nos na chwilę, działa!:D
  Temat: Play - opinie
bazylia

Odpowiedzi: 66
Wyświetleń: 44515

PostForum: Telefonia   Wysłany: 2013-09-06, 00:08   Temat: Play - opinie
no ja mam drugi numer w play (kartę) i jak tylko skończy mi się umowa w orange, to ten numer z orange przenoszę do play chyba też na kartę, bo mix kompletnie się nie opłaca, a w abonament nie chcę się pchać z racji braku płynności finansowej.;]
a do tego chyba już wszystkich kogo potrzebuję mam w play..;p
  Temat: czy znacie kogoś znanego? ;)
bazylia

Odpowiedzi: 113
Wyświetleń: 41878

PostForum: HydePark   Wysłany: 2013-09-06, 00:04   Temat: czy znacie kogoś znanego? ;)
No ja ostatnio miałam przyjemność poznać pisarza bardzo znanego w sumie - Mastertona.:)
Robiłam mu za prywatnego fotografa i nawet obiad z nim zjadłam.;D
  Temat: Farbowanie włosów.
bazylia

Odpowiedzi: 186
Wyświetleń: 56812

PostForum: Kobiece rozmówki   Wysłany: 2013-09-05, 23:22   Temat: Farbowanie włosów.
Na swojej głowie przerobiłam chyba każdy możliwy kolor.
Wymęczyłam swoje włosy w każdy możliwy sposób. Najgorzej? Domowe ściąganie czarnej farby z włosów do blondu..

Aktualnie na głowie mam sprany rudy i przymierzam się znów do czerwonego..;d
Starałam się przejść na odwyk, ale niestety.. nie da rady.
  Temat: [migawka] sprawdź ile wytrzyma twój aparat
bazylia

Odpowiedzi: 17
Wyświetleń: 29524

PostForum: Fotografia   Wysłany: 2013-09-05, 23:11   Temat: [migawka] sprawdź ile wytrzyma twój aparat
No mój Nikon D70s zaczyna już umierać powoli, ale nie dziwię się.. Dobiega już do 55 tys klatek.
  Temat: [galeria zdjęć] Ursus - opuszczona fabryka
bazylia

Odpowiedzi: 13
Wyświetleń: 4855

PostForum: Fotografia   Wysłany: 2013-09-05, 23:09   Temat: [galeria zdjęć] Ursus - opuszczona fabryka
To tam jeszcze coś jest?
Byłam tam z aparatem kilka lat temu.:) taaaaaak dawno po opuszczonych nie chodziłam, eh.:<
  Temat: Co studiujecie?
bazylia

Odpowiedzi: 197
Wyświetleń: 59800

PostForum: Szkoła   Wysłany: 2013-09-05, 23:06   Temat: Co studiujecie?
Nauczanie początkowe z wychowaniem przedszkolnym.
Nie powiem, zeby był to strzał w dziesiątkę jak początkowo mi sie wydawało, no ale wypada to skończyć. Tymbardziej, że mam już 2 lata w plecy..;]
  Temat: Najgłupszy suchar jaki znacie
bazylia

Odpowiedzi: 51
Wyświetleń: 18391

PostForum: HydePark   Wysłany: 2013-09-05, 22:10   Temat: Najgłupszy suchar jaki znacie
Horror o alkoholiczce?

Piła
  Temat: [kino] jaki film ostatnio obejrzałeś...? ;>
bazylia

Odpowiedzi: 337
Wyświetleń: 86772

PostForum: Filmy i seriale   Wysłany: 2013-09-05, 20:36   Temat: [kino] jaki film ostatnio obejrzałeś...? ;>
Następny jesteś Ty

dziwny film, oj dziwny. Niby thriller, ale sala również rżała ze śmiechu i niekoniecznie była to znana reakcja obronna na stres, tylko twórcy stworzyli w filmie trochę scen z zabawnymi dialogami, czarnym humorem.. Chyba tylko po to, żeby chwilę później ekran zalać morzem krwi czy też innym brutalnym morderstwem.;]

Strona 2 z 2
Skocz do: