Blogerzy wszystkich platform, łączcie się!

Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne
rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu

Znalezionych wyników: 24
Forum Blogowe :: Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Tatuaż
mow

Odpowiedzi: 158
Wyświetleń: 97126

PostForum: HydePark   Wysłany: 2014-09-23, 17:07   Temat: Tatuaż
Podobają mi się tatuaże, tylko mam z nimi delikatny problem :( nie można robić badania MRI (rezonans magnetyczny) tych części ciała na których jest tatuaż, a ze względu na moje hobby było by to głupie, a szkoda :(
  Temat: Ulubiony dowcip
mow

Odpowiedzi: 99
Wyświetleń: 40128

PostForum: HydePark   Wysłany: 2014-09-23, 16:48   Temat: Ulubiony dowcip
Do wytworni pasztetów przyjechała kontrola z SANEPID-u. Inspektor z SANEPID-u pyta:
- Czy ten pasztet z zająca jest naprawdę z zająca?
- Tak, ale prawdę mówiąc dodajemy jeszcze koninę.
- A w jakich proporcjach?
- Pół na pół... jeden zając, jeden koń.
  Temat: czy znacie kogoś znanego? ;)
mow

Odpowiedzi: 113
Wyświetleń: 42565

PostForum: HydePark   Wysłany: 2014-09-23, 12:05   Temat: czy znacie kogoś znanego? ;)
Kiedyś trenowałem z facetem który stanął na pudel w rajdzie Dakar :) dodam tylko że to polak, a przy okazji Pont-de-Vaux spotkałem gościa o nazwisku Doug Eichner - żywa legenda :)
  Temat: [prezenty] Jaki prezent na komunię?
mow

Odpowiedzi: 55
Wyświetleń: 23992

PostForum: HydePark   Wysłany: 2014-09-21, 10:28   Temat: [prezenty] Jaki prezent na komunię?
W "moich czasach" najpopularniejszymi prezentami były zegarki z melodyjkami. A przyjęcie komunijne organizowało się w domu a nie w lokalu.
  Temat: Co będziesz robił za X lat?
mow

Odpowiedzi: 29
Wyświetleń: 15157

PostForum: Społeczeństwo   Wysłany: 2014-09-20, 01:27   Temat: Co będziesz robił za X lat?
35 lat na karku, zdrowy dystans do siebie samego i reszty świata, druga żona :) zero dzieci :) i pełno zajawek na które dopiero teraz jest mnóstwo czasu. Dopiero teraz zaczyna się życie. Za 10 lat hmm ? Nie wiem, ale jak ktoś składając mi życzenia noworoczne pyta się co bym chciał, zawsze odpowiadam „tylko tyle żeby kolejny rok był co najmniej tak dobry jak mijający”
  Temat: panowie jakie macie fryzury...
mow

Odpowiedzi: 100
Wyświetleń: 44326

PostForum: Męskie sprawy   Wysłany: 2014-09-20, 01:14   Temat: panowie jakie macie fryzury...
Ja mam tak : koło uszu do ramion potem pasek na łyso irokez na samym środku a z tyłu kępka dredów :rotfl:
  Temat: [Serial] Gra o Tron
mow

Odpowiedzi: 100
Wyświetleń: 31633

PostForum: Filmy i seriale   Wysłany: 2014-09-19, 17:52   Temat: [Serial] Gra o Tron
Według stronyHBO Watch kolejny 5 sezon Gry o Tron startuje na wiosnę 2015 :( za 189 od dziś, a na stronie HBO można znaleźć prezentacje nowych aktorów którzy będą grali nowe postacie w 5 sezonie większość to postacie z Dorn.
Więc do tego czasu żegnam się z wami staropolskim Valar Morghulis .
  Temat: Co teraz czytasz?
mow

Odpowiedzi: 374
Wyświetleń: 79441

PostForum: Biblioteka   Wysłany: 2014-09-19, 13:29   Temat: Co teraz czytasz?
Obecnie Peter F. Hamilton "Pustka: Czas" to (jak dla mnie fana Sci Fi) rewelacyjna pozycja, kontynuacja "Sagi o Wspólnocie". Bardzo kompleksowo stworzony wszechświat wiele wątków i poruszanych problemów. Tak problemów, bo to lepsze Sci Fi nie jest o statkach kosmicznych tylko o zachowaniu się ludzi w obliczu problemów z którymi JESZCZE nie musimy się mierzyć. A następna w kolejce czeka pierwsza polska książką w Uniwersum Metro "Dzielnica Obiecana" Pawła Majki :) (nie liczę darmowej publikacji, polskich amatorów pt."W Blasku Ognia" bo jak dla mnie to był bełkot :( )
  Temat: [kac-zabójca] sposoby na kaca
mow

Odpowiedzi: 79
Wyświetleń: 39757

PostForum: Społeczeństwo   Wysłany: 2014-09-19, 13:12   Temat: [kac-zabójca] sposoby na kaca
Przed snem piję nawet 1 litr wody, rano jak już ktoś radził dużo witaminy C, a jak nic nie pomaga a sytuacja jest mega kryzysowa to gazeta lokalna/ogłoszenia drobne/AAAAAAlkohole-Szybko i wtedy przyjeżdża pani/pan sanitariusz ok 1h kroplówki i jest SUPER ;) I jeszcze jedna moim zdaniem sprawdzona rada jeść w czasie picia i jeżeli trunki mocne to popijać tylko wodą.
  Temat: Jesteście od czegoś uzależnieni?
mow

Odpowiedzi: 54
Wyświetleń: 20014

PostForum: Społeczeństwo   Wysłany: 2014-09-19, 13:03   Temat: Jesteście od czegoś uzależnieni?
Od adrenaliny :) w każdej formie.
  Temat: [hobby] czyli co robicie w wolnym czasie? Jakie macie pasje?
mow

Odpowiedzi: 161
Wyświetleń: 83143

PostForum: Społeczeństwo   Wysłany: 2014-09-19, 13:01   Temat: [hobby] czyli co robicie w wolnym czasie? Jakie macie pasje?
Hobby ? hmm... sporty jak snowborad (kiedyś narty), longboard, wakeborad czyli deski na różne pory roku i okoliczności :) , enduro, motocross i cross-country na quadzie w klasie 2K z licencją sportową, do tego konie (bo kiedyś wkręciła mnie w to siostra), wspinaczka bo koło Krakowa mamy Jurę a ja czytałem dużo Spider Man'a :) turystyka górska dlatego że snowboard i wspinaczka skutkują potem ski touring'iem i ogólną zajawką na takie klimaty, bieganie bo pozwala utrzymać kondycję (niejako wynikło z potrzeb treningowych do innych sportów a potem stało się przyzwyczajeniem), squash bo jest szybki :) rower - od zawsze (najdłuższa trasa Nowy Targ - Rzym - Nowy Targ 38 dni) i takie banały jak rolki wiec i łyżwy, lubię podróżować po świecie, języki od kiedy pamiętam uczyłem się niemca, anglika i włocha a ostatnio próbuję greckiego bo tak wyszło że dużo tam jeżdżę. Oj i książki, uwielbiam czytać generalnie muszę przed snem, ulubiony autor ciężka sprawa ale chyba W.Gibson i I.Asimov. Na tym nie koniec bo nawet nie dotknąłem "IT", napiszę tylko że moim pierwszym kompem Był Amstrad ZX Spectrum - pamięta ktoś ? Edycja fotografii i materiałów wideo bo to wynika ze sportu :) i jeszcze coś by się znalazło. Zastanawiacie się czy można tyle na raz ? W jeden dzień nie, ale sensownie często tak :)
Pozdrawiam wszystkich i trzymajcie kciuki bo 4-5 października '14 startuję w XLI MARATON PIESZY W PUSZCZY KAMPINOSKIEJ - 100 km :)
Zapomniał bym uwielbiam motocykle, zbieram i oddaję do renowacji stare motocykle Jawa:) nie będzie krypcioszki jak tylko powiem że mam o tym blog ?
  Temat: Oddałbyś organy po śmierci ?
mow

Odpowiedzi: 93
Wyświetleń: 29338

PostForum: Społeczeństwo   Wysłany: 2014-09-19, 12:22   Temat: Oddałbyś organy po śmierci ?
Oddam. Jeżeli mogę pomóc komukolwiek to dlaczego nie. A tak na marginesie to zgodnie z prawem polskim, obowiązuje domniemana zgoda na bycie dawcą, co oznacza iż w przypadku braku sprzeciwu wpisanego do Centralnego Rejestru Sprzeciwów uznaje się daną osobę potencjalnym dawcą narządu. Deklaracje o zgodzie na pośmiertne pogranie narządów są tylko drukiem informacyjnym ale z uwagi na to że przeważnie podpisanie takiego oświadczenia staje się powodem do dyskusji o tym fakcie w gronie najbliższych, mają dużą wartość dla samej sprawy. Ja osobiście mam takie oświadczenie i jestem za akcjami skłaniającymi do rozmów o transplantologi bo ratuje ludziom życie.

Strona 2 z 2
Skocz do: